IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е не го е казала метеороложката а Д.Ганев в интервю.Доколкото разбрах.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Ти щом и на Канал 1 взе да вярваш ... човек, решенията си ги вземай сам !

Коментар

• po kanal 1 kazaha ,che v momenta sa ostanali 20% chujdi investicii na borsata! Inache kazaha horata da ne se poddavat na panikata i da prodavat za da ne go otnesat, dosta polojitelno govoriha horata !

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
          Като каза Елана, днес по едно време гледам как пътищата ги крепи 107 ! Чак потърках очи, ама истина си беше ! Хахаха !
          ХАХАХА баш така си беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Bobi75
            Тези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
            добро попадение

когато видим да купуват най-значимите играчи:

ЕЛАНА
            ЮГ МАРКЕТ
            КАРОЛ
            ПОЩЕНСКА
            РАЙФАЙЗЕН
            БУЛБАНК

тогава ще сме се оправили
            Също ДСК.Може би и новите на ПИБ и КТБ.Но идеята ми беше по специялно за фондовете на Райфа и ДСК.
            абсолютно правилно. банките са най-предпазливите играчи. а тези са големи
            и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
            И не само това.Един приятел ми разказа за негова колежка от университета.Та тази мацка работела в една банка.И тази банка и дала ипотечен кредит при изгодна лихва ако вкара парите във фондовете на банката.И така направили половината от отдела в който работи мацката.Тия пари от фондовете няма да излезат.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              "Впрочем умните вече виждат „написаното на стената”, както се казва в библията. Икономика с дефицит по текущата сметка от 12%, с инфлация официално 12 %, а реално около 30% за основните храни и услуги, икономика, в която 35% от „инвестициите” са в недвижими имоти, които преди всичко са с потребителски характер, 20% са в областта на финансовото посредничество и само 25% са в някакво производство не може да бъде стабилна.
              Предстои ни интересна година. "
              С малкото уточнение, че дефицитът по текущата сметка е около 18-19 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от Bobi75
                Тези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
                добро попадение

ЕЛАНА
                ЮГ МАРКЕТ
                КАРОЛ
                ПОЩЕНСКА
                РАЙФАЙЗЕН
                БУЛБАНК

Също ДСК.Може би и новите на ПИБ и КТБ.Но идеята ми беше по специялно за фондовете на Райфа и ДСК.
                абсолютно правилно. банките са най-предпазливите играчи. а тези са големи
                и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно

Коментар

• Много хора са се върнали от ските на Боровец и Банско да видят какво става по пазарите.

Коментар

• Като каза Елана, днес по едно време гледам как пътищата ги крепи 107 ! Чак потърках очи, ама истина си беше ! Хахаха !

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
                      ПФБК също доста агресивно купува,но това са само части от пъзела.Не е лошо на тези които това им е работата да го сглобят.
                      Е ти си го сглобил/а вече!
                      Ние с к'вото може ще може ще помагаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                        добро попадение

ЕЛАНА
                        ЮГ МАРКЕТ
                        КАРОЛ
                        ПОЩЕНСКА
                        РАЙФАЙЗЕН
                        БУЛБАНК

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          добро попадение

ЕЛАНА
                          ЮГ МАРКЕТ
                          КАРОЛ
                          ПОЩЕНСКА
                          РАЙФАЙЗЕН
                          БУЛБАНК

Коментар

• Балониада 2007-Вакуумиада 2008

Коментар

• Тези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
                                Първоначално изпратено от Aladdin
                                Някой забеляза ли, че днес като цяло форумците луднаха. То не е писане то не е откриване на нови теми ))
                                За нен това е признак за добро ново началоТака или иначе се върнахме там
                                Когато всички станем песимисти, може и да се оправим тогава. Хахаха ! А в момента всички все още сме оптимисти и чакаме да се оправи положението. Но може да е така за дълго или доста по дълго, отколкото на нас ни се иска.

Коментар

Working...
                                X