Е не го е казала метеороложката а Д.Ганев в интервю.Доколкото разбрах.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
когато видим да купуват най-значимите играчи:
ЕЛАНА
ЮГ МАРКЕТ
КАРОЛ
ПОЩЕНСКА
РАЙФАЙЗЕН
БУЛБАНК
тогава ще сме се оправили
и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасноLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin"Впрочем умните вече виждат „написаното на стената”, както се казва в библията. Икономика с дефицит по текущата сметка от 12%, с инфлация официално 12 %, а реално около 30% за основните храни и услуги, икономика, в която 35% от „инвестициите” са в недвижими имоти, които преди всичко са с потребителски характер, 20% са в областта на финансовото посредничество и само 25% са в някакво производство не може да бъде стабилна.
Предстои ни интересна година. "
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
ЕЛАНА
ЮГ МАРКЕТ
КАРОЛ
ПОЩЕНСКА
РАЙФАЙЗЕН
БУЛБАНК
и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
ЕЛАНА
ЮГ МАРКЕТ
КАРОЛ
ПОЩЕНСКА
РАЙФАЙЗЕН
БУЛБАНК
тогава ще сме се оправилиLife won't wait for you.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
ЕЛАНА
ЮГ МАРКЕТ
КАРОЛ
ПОЩЕНСКА
РАЙФАЙЗЕН
БУЛБАНК
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverikПървоначално изпратено от AladdinНякой забеляза ли, че днес като цяло форумците луднаха. То не е писане то не е откриване на нови теми ))
Коментар
Коментар