Първоначално изпратено от pnk
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от StormТи щом и на Канал 1 взе да вярваш ... човек, решенията си ги вземай сам !
neka da e svoboden spor nqma , no kanal1 se opitvat da uspokoqt domakinstvata v tozi truden moment. utre se nadqvam vestnicite da se napalnqt s polojitelni statii i da vidish kak za sedmica dve shte si varnem vsichko
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koАПЛОДИСМЕНТИ за Боби 75 и B. Graham. Умници сте вий. Още малко ви трябва и когато отгатнете, сетете се, че преди 20 години в София е имало една улица, която се е наричала ТРАЙКО Китанчев. А също така, че богоугодно е първо да използуваш информацията за себе си и когато я експлоатираш да я пуснеш в публичното пространствоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
когато видим да купуват най-значимите играчи:
ЕЛАНА
ЮГ МАРКЕТ
КАРОЛ
ПОЩЕНСКА
РАЙФАЙЗЕН
БУЛБАНК
тогава ще сме се оправили
и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
дайте я насам аLife won't wait for you.
Коментар
-
АПЛОДИСМЕНТИ за Боби 75 и B. Graham. Умници сте вий. Още малко ви трябва и когато отгатнете, сетете се, че преди 20 години в София е имало една улица, която се е наричала ТРАЙКО Китанчев. А също така, че богоугодно е първо да използуваш информацията за себе си и когато я експлоатираш да я пуснеш в публичното пространство
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от StormТи щом и на Канал 1 взе да вярваш ... човек, решенията си ги вземай сам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
когато видим да купуват най-значимите играчи:
ЕЛАНА
ЮГ МАРКЕТ
КАРОЛ
ПОЩЕНСКА
РАЙФАЙЗЕН
БУЛБАНК
тогава ще сме се оправили
и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
дайте я насам аНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Чичкопаричков - ще ти кажа само две неща.
1. Трябва ти години хляб да ядеш, за да стигнеш моята доходност. От гледната точка на същата за мен корекцията дори и сега е повече от скромна.
2. Ние в този форум не си говорим с тоя тон. Какъв е произходът на твоята злоба спрямо мене?
И преди ти казах - твърде си незначителен тук, за да ме засегнеш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от StormТи щом и на Канал 1 взе да вярваш ... човек, решенията си ги вземай сам !
Коментар
Коментар