IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от profix
    А дали утре нещата няма да се променят.

    Имам въпрос: Може ли Буш да бъде избран още веднъж за президент?
    Абе, в година на избори, всякакви изненади - положителни могат да се очакват. Като за начало, мисля, че ще има брутално снижаване на лихвата скоро ) Да са доволни хората )

    Коментар


    • А дали утре нещата няма да се променят.

      Имам въпрос: Може ли Буш да бъде избран още веднъж за президент?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Моабет да става
        [
        Две седмици по-късно стана ептен неизгоден за теглене.
        prav si pcih tapo e sega da se tegli

        Коментар


        • 00:00 време е за сън утре пак
          Не е препоръка.

          Коментар


          • [quote="wannarock"][quote="B.Graham"]
            Първоначално изпратено от wannarock
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Bobi75
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Bobi75
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Тези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондовеСъщо ДСК.Може би и новите на ПИБ и КТБ.Но идеята ми беше по специялно за фондовете на Райфа и ДСК.
            абсолютно правилно. банките са най-предпазливите играчи. а тези са големи
            и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
            И не само това.Един приятел ми разказа за негова колежка от университета.Та тази мацка работела в една банка.И тази банка и дала ипотечен кредит при изгодна лихва ако вкара парите във фондовете на банката.И така направили половината от отдела в който работи мацката.Тия пари от фондовете няма да излезат.
            ей тази колежка ще знае кога ще сме на зелено
            дайте я насам а
            Мани майтап.Чувал съм и за други банки да го правят.

            естествено, у нас балъците нямат край - банката е в win win ситуация
            Понеже наблюдавам някой от фондовете /високорисковите а не високодоходни както ги определя Инвестора/ забелязвам голямо теглене миналата седмица. Така че не очаквам скоро да могат да се включат с финансови инжекции на БФБ. По скоро те ще са принудени да продават най ликвидните си позиции.

            Сега си обяснявам защо когато отидох да си изтегля парите от фонда банкерката ме кандардисваше да изтегля колкото ми трябват а другите да ги оставя защото момента не бил изгоден за теглене. Радвам се че не я послушах :-)
            Две седмици по-късно стана ептен неизгоден за теглене.
            Като подкарат нагоре ще се включа пак. Надявам се на по-ниски нива.
            Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

            Коментар


            • 24:00 часа време е да си лягате

              Остават по-малко от 10 мин до новия ден мисля, че щом настъпи ще се поуспокоят нещата засега.
              Не е препоръка.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от PeterLD
                Не мога да разбера едно нещо с простата си детска глава.

                Когато бяхме на 1900 - охкане и вайкане какъв балон било, не било реално, било абсурдно, било неочаквано, било ненормално, било байганьовско, било не знам си кво...

                Когато станахме под 1400 - същата работа ...

                Ами отворете една тема "НЕДОВОЛНИ ОТ БФБ" и там всеки ден ще има навалица от оплаквания и неочаквани обрати )
                АБСОЛЮТНО ВЯРНО ТВЪРДЕНИЕ!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Императорът
                  Чичкопаричков - ще ти кажа само две неща.

                  1. Трябва ти години хляб да ядеш, за да стигнеш моята доходност. От гледната точка на същата за мен корекцията дори и сега е повече от скромна.
                  2. Ние в този форум не си говорим с тоя тон. Какъв е произходът на твоята злоба спрямо мене?

                  И преди ти казах - твърде си незначителен тук, за да ме засегнеш.
                  ПРИЯТЕЛЮ, ИМПЕ! От всичките ти 10 591 поста се откроява наистина УМНИЯТ ТВОЙ ВЪПРОС: Защо 4i4ko Pari4ko избра точно мен? Защо прави дисекция на моите изказвания и активи? Защо ме извива, мачка и прави смешен? Аз съм просто едно умно момче от Люлин. Всичко това е така и никой не го отрича! На твоя умен въпрос си има прекрасен отговор. Просто задръж още малко и ще го получиш. Покрай другите обещания, обещавам и да ти разясня ситуацията, в която си поставен. Това ще стане скоро, но не сега. Всяко нещо по реда си.
                  И макар и да не вярваш: С уважение: 4i4ko Pari4ko

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Storm
                    Виж, аз не съм против пазара. О.к ? Но какво би казал човек, който утре не продаде, а след два дни е още по надолу ? Едно време така говореха за доларите, ако си спомняш това време. Не, не си обръщайте левчетата в долари, той от утре ще е ... светлото бъдеще. Затова си мисля, че всеки трябва да си взема сам решенията, а в такива студиа като Канал 1 трябва да се чува и другата гледна точка - ами ако в Щатите излезнат данни, потвърждаващи очакванията за рецесия ? Тогава какво правим ? Така че ако има дискусия, тя не трябва да е облъчване, а да има различните гледни точки и всеки сам да може да си вземе решението, като го мотивира пред себе си най вече. А не .. ми те по телевизията казаха ...
                    Какви рецесии ви гонят в година с Олимпиада в Китай и президентски избори в САЩ, отделно тя тази рецесия, дали ще я има или не се изконсумира от пазарите и те си понесоха негативите от това, преди да е станало ясно, дали я има или не )

                    Коментар


                    • Виж, аз не съм против пазара. О.к ? Но какво би казал човек, който утре не продаде, а след два дни е още по надолу ? Едно време така говореха за доларите, ако си спомняш това време. Не, не си обръщайте левчетата в долари, той от утре ще е ... светлото бъдеще. Затова си мисля, че всеки трябва да си взема сам решенията, а в такива студиа като Канал 1 трябва да се чува и другата гледна точка - ами ако в Щатите излезнат данни, потвърждаващи очакванията за рецесия ? Тогава какво правим ? Така че ако има дискусия, тя не трябва да е облъчване, а да има различните гледни точки и всеки сам да може да си вземе решението, като го мотивира пред себе си най вече. А не .. ми те по телевизията казаха ...

                      Коментар


                      • wannarock, win win ситуация, е такава в която всички печлят... Да банката е в такава ситуация

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gino
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          "Впрочем умните вече виждат „написаното на стената”, както се казва в библията. Икономика с дефицит по текущата сметка от 12%, с инфлация официално 12 %, а реално около 30% за основните храни и услуги, икономика, в която 35% от „инвестициите” са в недвижими имоти, които преди всичко са с потребителски характер, 20% са в областта на финансовото посредничество и само 25% са в някакво производство не може да бъде стабилна.
                          Предстои ни интересна година. "
                          +1



                          на вас ли да вярва човек или на тях!!!!!

                          едни и същи изходни данни- различна интерпртация.

                          Българската версия на Deutsche Welle публикува в понеделник анализ за развитието на българската икономика, изготвен от Банк Аустрия Кредитанщалт и Уникредит Груп.

                          Според анализа, въпреки някои повишени рискове, прогнозата като цяло е за по-нататъшно положително развитие. Очаква се още една година със стабилен прираст на БВП, динамично развиващи се инвестиции, подобрено създаване на работни места, намаляващи държавни задължения и повишаващи се резерви на Централната банка.

                          Изпълнителните директори на Пощенска банка представиха своите прогнози за развитието на българската икономика в рамките на Седмата кръгла маса на бизнеса с правителството на България, организирана от финансовото издание The Economist. В рамките на своите презентации лекторите очертаха основните фактори, които ще имат движеща роля за ръста на икономиката у нас.


                          „Независимо от наблюдаваните в момента проблеми на международните финансови пазари и очакванията за спад на растежа в САЩ и в Еврозоната, очакваме България и през 2008 г. да продължи да поддържа икономически растеж, близък до реализирания през текущата година. Движеща сила за този растеж и занапред ще бъде вътрешното търсене – инвестициите, движени от високата доходност на капитала, както и потреблението, поддържано от нарастването на заетостта и работните заплати, допълвани от лесния и относително евтин достъп до кредит,” заяви в речта си Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка. Според него банковата система ще продължи да бъде един от основните двигатели за икономическия растеж на страната през 2008 г.

                          Коментар


                          • Не мога да разбера едно нещо с простата си детска глава.

                            Когато бяхме на 1900 - охкане и вайкане какъв балон било, не било реално, било абсурдно, било неочаквано, било ненормално, било байганьовско, било не знам си кво...

                            Когато станахме под 1400 - същата работа ...

                            Ами отворете една тема "НЕДОВОЛНИ ОТ БФБ" и там всеки ден ще има навалица от оплаквания и неочаквани обрати )

                            Коментар


                            • Айде стига глупости! Ето тук е есенцията на моите виждания за българския (и световния също така) капиталов пазар:

                              http://www.album.bg/jokes/images/53147/

                              Айде да го лапате, мазен....
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от wannarock
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от Bobi75
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от Bobi75
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Тези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
                                добро попадение

                                когато видим да купуват най-значимите играчи:

                                ЕЛАНА
                                ЮГ МАРКЕТ
                                КАРОЛ
                                ПОЩЕНСКА
                                РАЙФАЙЗЕН
                                БУЛБАНК

                                тогава ще сме се оправили
                                Също ДСК.Може би и новите на ПИБ и КТБ.Но идеята ми беше по специялно за фондовете на Райфа и ДСК.
                                абсолютно правилно. банките са най-предпазливите играчи. а тези са големи
                                и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
                                И не само това.Един приятел ми разказа за негова колежка от университета.Та тази мацка работела в една банка.И тази банка и дала ипотечен кредит при изгодна лихва ако вкара парите във фондовете на банката.И така направили половината от отдела в който работи мацката.Тия пари от фондовете няма да излезат.
                                ей тази колежка ще знае кога ще сме на зелено
                                дайте я насам а
                                Мани майтап.Чувал съм и за други банки да го правят.

                                естествено, у нас балъците нямат край - банката е в win win ситуация
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

                                Коментар

                                Working...
                                X