Първоначално изпратено от profix
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
[quote="wannarock"][quote="B.Graham"]Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондовеСъщо ДСК.Може би и новите на ПИБ и КТБ.Но идеята ми беше по специялно за фондовете на Райфа и ДСК.
и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
дайте я насам а
естествено, у нас балъците нямат край - банката е в win win ситуация
Сега си обяснявам защо когато отидох да си изтегля парите от фонда банкерката ме кандардисваше да изтегля колкото ми трябват а другите да ги оставя защото момента не бил изгоден за теглене. Радвам се че не я послушах :-)
Две седмици по-късно стана ептен неизгоден за теглене.
Като подкарат нагоре ще се включа пак. Надявам се на по-ниски нива.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от PeterLDНе мога да разбера едно нещо с простата си детска глава.
Когато бяхме на 1900 - охкане и вайкане какъв балон било, не било реално, било абсурдно, било неочаквано, било ненормално, било байганьовско, било не знам си кво...
Когато станахме под 1400 - същата работа ...
Ами отворете една тема "НЕДОВОЛНИ ОТ БФБ" и там всеки ден ще има навалица от оплаквания и неочаквани обрати )
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЧичкопаричков - ще ти кажа само две неща.
1. Трябва ти години хляб да ядеш, за да стигнеш моята доходност. От гледната точка на същата за мен корекцията дори и сега е повече от скромна.
2. Ние в този форум не си говорим с тоя тон. Какъв е произходът на твоята злоба спрямо мене?
И преди ти казах - твърде си незначителен тук, за да ме засегнеш.
И макар и да не вярваш: С уважение: 4i4ko Pari4ko
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormВиж, аз не съм против пазара. О.к ? Но какво би казал човек, който утре не продаде, а след два дни е още по надолу ? Едно време така говореха за доларите, ако си спомняш това време. Не, не си обръщайте левчетата в долари, той от утре ще е ... светлото бъдеще. Затова си мисля, че всеки трябва да си взема сам решенията, а в такива студиа като Канал 1 трябва да се чува и другата гледна точка - ами ако в Щатите излезнат данни, потвърждаващи очакванията за рецесия ? Тогава какво правим ? Така че ако има дискусия, тя не трябва да е облъчване, а да има различните гледни точки и всеки сам да може да си вземе решението, като го мотивира пред себе си най вече. А не .. ми те по телевизията казаха ...
Коментар
-
Виж, аз не съм против пазара. О.к ? Но какво би казал човек, който утре не продаде, а след два дни е още по надолу ? Едно време така говореха за доларите, ако си спомняш това време. Не, не си обръщайте левчетата в долари, той от утре ще е ... светлото бъдеще. Затова си мисля, че всеки трябва да си взема сам решенията, а в такива студиа като Канал 1 трябва да се чува и другата гледна точка - ами ако в Щатите излезнат данни, потвърждаващи очакванията за рецесия ? Тогава какво правим ? Така че ако има дискусия, тя не трябва да е облъчване, а да има различните гледни точки и всеки сам да може да си вземе решението, като го мотивира пред себе си най вече. А не .. ми те по телевизията казаха ...
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от ginoПървоначално изпратено от kritelin"Впрочем умните вече виждат „написаното на стената”, както се казва в библията. Икономика с дефицит по текущата сметка от 12%, с инфлация официално 12 %, а реално около 30% за основните храни и услуги, икономика, в която 35% от „инвестициите” са в недвижими имоти, които преди всичко са с потребителски характер, 20% са в областта на финансовото посредничество и само 25% са в някакво производство не може да бъде стабилна.
Предстои ни интересна година. "
на вас ли да вярва човек или на тях!!!!!
едни и същи изходни данни- различна интерпртация.
Българската версия на Deutsche Welle публикува в понеделник анализ за развитието на българската икономика, изготвен от Банк Аустрия Кредитанщалт и Уникредит Груп.
Според анализа, въпреки някои повишени рискове, прогнозата като цяло е за по-нататъшно положително развитие. Очаква се още една година със стабилен прираст на БВП, динамично развиващи се инвестиции, подобрено създаване на работни места, намаляващи държавни задължения и повишаващи се резерви на Централната банка.
Изпълнителните директори на Пощенска банка представиха своите прогнози за развитието на българската икономика в рамките на Седмата кръгла маса на бизнеса с правителството на България, организирана от финансовото издание The Economist. В рамките на своите презентации лекторите очертаха основните фактори, които ще имат движеща роля за ръста на икономиката у нас.
„Независимо от наблюдаваните в момента проблеми на международните финансови пазари и очакванията за спад на растежа в САЩ и в Еврозоната, очакваме България и през 2008 г. да продължи да поддържа икономически растеж, близък до реализирания през текущата година. Движеща сила за този растеж и занапред ще бъде вътрешното търсене – инвестициите, движени от високата доходност на капитала, както и потреблението, поддържано от нарастването на заетостта и работните заплати, допълвани от лесния и относително евтин достъп до кредит,” заяви в речта си Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка. Според него банковата система ще продължи да бъде един от основните двигатели за икономическия растеж на страната през 2008 г.
Коментар
-
Не мога да разбера едно нещо с простата си детска глава.
Когато бяхме на 1900 - охкане и вайкане какъв балон било, не било реално, било абсурдно, било неочаквано, било ненормално, било байганьовско, било не знам си кво...
Когато станахме под 1400 - същата работа ...
Ами отворете една тема "НЕДОВОЛНИ ОТ БФБ" и там всеки ден ще има навалица от оплаквания и неочаквани обрати )
Коментар
-
Айде стига глупости! Ето тук е есенцията на моите виждания за българския (и световния също така) капиталов пазар:
http://www.album.bg/jokes/images/53147/
Айде да го лапате, мазен....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от B.GrahamТези от които най малко е теглено ще дадат началото на възхода.А това според мен са банковите фондове.
когато видим да купуват най-значимите играчи:
ЕЛАНА
ЮГ МАРКЕТ
КАРОЛ
ПОЩЕНСКА
РАЙФАЙЗЕН
БУЛБАНК
тогава ще сме се оправили
и когато се включат, ще е ясно, че вече е безопасно
дайте я насам а
естествено, у нас балъците нямат край - банката е в win win ситуацияНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар