IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре е любимият ми ден - вторник.
    Обявих го за такъв още в петък.

Коментар

• "Впрочем умните вече виждат „написаното на стената”, както се казва в библията. Икономика с дефицит по текущата сметка от 12%, с инфлация официално 12 %, а реално около 30% за основните храни и услуги, икономика, в която 35% от „инвестициите” са в недвижими имоти, които преди всичко са с потребителски характер, 20% са в областта на финансовото посредничество и само 25% са в някакво производство не може да бъде стабилна.
      Предстои ни интересна година. "

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от Пепи
        Верно голямо вторачване в тея пусти американски индекси,

преиграваме наистина! :-))
        Пепи - ето това е проблемът -

zig-zag, zig-zag, днеска бием Императора утре пак. Въпросът не е той заслужава ли як бой, въпросът е докога да яде як бой!!!
        СПРАВКА- Утре наобяд ще бъдем /-3%/ SOFIX и нагоре и то като сметнем яката интервенция, т.е. ще бъдем zag! Т.е. който продаде имперски акции ще си ги купи с 3% отдолу.
        Боже, боже колко тъжно е да си Император на погрома. Колко тъжно е да си влязъл в М+С, Софарма, Пампорово, Оргахим и так дали. Разбира се аз съм уморен и отчаян и отивам да си пия хапчетата от онези втечнените, някои ги наричат ШАМПАНСКО.
        zig-zag, zig-zag!!! Днеска бием Императора утре пак.
        Това е глупост и не е препоръка за умните хора!

Коментар

• И защо няма отчети?????

Коментар

• Първоначално изпратено от meto76
            Investor разследва кой продава - Защо не разследва кой купува? Лично на мен това ми е по-интересно!

И мен ме интересува кой купува в момента.Кобоси;чужденци;фондове.[/quote]
            Играчите купуват, играчите

Коментар

• Пепи - то стригането тече от месеци...

Лолитке - това не бикове, а овчички... "беченца" както им казваше едно момиченце, което ухажвах като бях на 7...
              Ти на колко си годинки и мама знае ли че си на БФБ и пишеш във форум където 94% от участниците са мъже? ;-)
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ама тези овце не са стригани а ние в сряда и днес 2 пъти дано не се налага пак с по над -5% че ше умрем от студ дават го от сряда с Енемона пак застудяване.
                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Investor разследва кой продава - Защо не разследва кой купува? Лично на мен това ми е по-интересно![/quote]

И мен ме интересува кой купува в момента.Кобоси;чужденци;фондове.

Коментар

• Има продавачи, но от тях купуват купувачи.

КОЙ КУПУВА?

Коментар

• Щатите днес почиват ли?Нещо съм проспал явно...

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Първоначално изпратено от Пепи
                        Верно голямо вторачване в тея пусти американски индекси,

преиграваме наистина! :-))
                        Пепи ами то значи половината свят преиграва
                        Абе докато тези ливади не се оправят трудна работа, но пък когато те цъфнат ние ще вържем Лолита е права обърне ли се палачинката нещата ще се развият за дни тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                          Първоначално изпратено от profix
                          Очакваме Чичко Паричко да каже, кой голям играч купува или ще купува тази седмица.
                          Той обеща на всеослушание.
                          Ама нещо се е покрил.
                          имал е предвид Елана за Енемона, но акциите на Енемона така са пласирани, че няма какво да ги крепят
                          Това за Ебана и Енемона и децата го знаят.
                          А аз си мислех, че Чичкото е имал някакво гениално хрумване.

Коментар

• Импе, това бикове в овчи кожи ли са ?

Коментар

• Ами според мен купува всеки ден за по милион-два и благодарение на него цените падат само с толкова. Ако се покрие, не ми се мисли.

Коментар

• Императорът, имам усещането, че скоро ще има голямо стригане! :-))))

Коментар

Working...
                                X