If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Впрочем умните вече виждат „написаното на стената”, както се казва в библията. Икономика с дефицит по текущата сметка от 12%, с инфлация официално 12 %, а реално около 30% за основните храни и услуги, икономика, в която 35% от „инвестициите” са в недвижими имоти, които преди всичко са с потребителски характер, 20% са в областта на финансовото посредничество и само 25% са в някакво производство не може да бъде стабилна.
Предстои ни интересна година. "
Верно голямо вторачване в тея пусти американски индекси,
преиграваме наистина! :-))
Пепи - ето това е проблемът -
zig-zag, zig-zag, днеска бием Императора утре пак. Въпросът не е той заслужава ли як бой, въпросът е докога да яде як бой!!!
СПРАВКА- Утре наобяд ще бъдем /-3%/ SOFIX и нагоре и то като сметнем яката интервенция, т.е. ще бъдем zag! Т.е. който продаде имперски акции ще си ги купи с 3% отдолу.
Боже, боже колко тъжно е да си Император на погрома. Колко тъжно е да си влязъл в М+С, Софарма, Пампорово, Оргахим и так дали. Разбира се аз съм уморен и отчаян и отивам да си пия хапчетата от онези втечнените, някои ги наричат ШАМПАНСКО.
zig-zag, zig-zag!!! Днеска бием Императора утре пак.
Това е глупост и не е препоръка за умните хора!
Лолитке - това не бикове, а овчички... "беченца" както им казваше едно момиченце, което ухажвах като бях на 7...
Ти на колко си годинки и мама знае ли че си на БФБ и пишеш във форум където 94% от участниците са мъже? ;-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ама тези овце не са стригани а ние в сряда и днес 2 пъти дано не се налага пак с по над -5% че ше умрем от студ дават го от сряда с Енемона пак застудяване.
Верно голямо вторачване в тея пусти американски индекси,
преиграваме наистина! :-))
Пепи ами то значи половината свят преиграва
Абе докато тези ливади не се оправят трудна работа, но пък когато те цъфнат ние ще вържем Лолита е права обърне ли се палачинката нещата ще се развият за дни тука.
Коментар