If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
:-)
Всяка теория ,теоретична методология е добре да се знае, то е като да знаеш повече езици :-) Но и 10 езика да знаеш това не значи,че ще се разбереш с който се срещаш, още повече дори и на един език да говорите пак не е сигурно дали ще се разберете :-)
От тук ТА е един метод за прогнози, но хайде да объркаме още повече всички новобранци с (под 200 поста тук :-) ) и им кажем,
че освен ТА има и ФА :-) и често те са противоположни, все единия ще познае :-)Но не съществува анализ,който да ви гарантира САМО ПЕЧАЛБИ !
Нещо интересно,дали според вас Уорън Б. ползва някакъв анализ?
Той например прави разлика между цена и стойност,според вас такава разлика прави ли анализа?Още един джокер за гуруто Уорън, той НЕ ПОЛЗВА КОМПЮТРИ...и така дали разбрахте какво ви казах на вашия език ;-)
;-)
Моля ви, не сравнявайте нашия и американския фондов пазар,нашия е в пъти по-перспективен и за това за нашия е обяснимо по-високите P/E (някакъв популярен индикатор) . Сигурен съм ,че ако американците имаха достъп чрез кобос до БФБ,щяха постоянно да играят тук!:-)
;-) :-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Ей тука сега да се строят Инокентий, Злата ламя, Фактс, vhk, и разни други гадатели и да кажат от другата седмица, к'во ще се случи на борсата.
Ще падаме ли, ще се срутваме ли, на челна стойка ли ще стоим и прочие.
Да дойдат и да кажат.
Очакванията са ми че 1-2 седмици ще сме в рейндж може да върнем да 1630 СОФИКС но рано или късно ще тръгнем за СОФИКС 1000 кадето ще стъпим на здрава почва и ще започне възход есента .Така че нямате много време за разтоварване преди голямото гмуркане .
Ей тука сега да се строят Инокентий, Злата ламя, Фактс, vhk, и разни други гадатели и да кажат от другата седмица, к'во ще се случи на борсата.
Да дойдат и да кажат.
Да дойдат и да кажат.
Сори, че ме нямаше. Бях зает малко.
Но като гледам се забавлявате добре и без мен. Чудя се, ако си повтаряте непрекъснато един месец, че има летящи слонове със сини уши, дали пък верно няма да се появят
Кефете се събота и неделя. Тя е затова. Да разтоварва и да подготвя за по-големите стресове, които ни очакват. Весел уикенд от мен
... Не вярвам, че въобще някой вече обръща внимание на ТА и се лъже по него. До момента не съм срещнал в нито една сериозна щатска литература нещо хубаво за ТА. Изключително и само негативни са отзивите.
Обръщането на внимание не означава взимане на окончателно решение!
зарежи го техническия...правиш фундаментален и всичко е перфектно, дори глобалните икономически цикли са в подкрепа, ...само дето...в Китай става опостошително земетресение...
Дали ще има валиден сценарий?!
Примерът ми е краен, но и ти не споменаваш нищо за някои притеснителни ...ликвидни кризи...
И какво - става опОстошително земетресение и ТА го улавя и предрича. Никога не съм гледал на ТА по този начин. Хаха, айде стига глупости
П.С. Който ми познае числата от следващия тираж на 6/49 и ми ги каже на ЛС предварително го признавам за голям майстор на ТА. Има бая налична информация за стари тиражи, няма земетресения - трябва да стане
Да дойдат и да кажат.
Ех да беше толкова лесно. Ако можеше само с математика да се мине сега щяхме да се къпем в парици - ама не.
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от franky4fingers
ами Франки, ако си беше направил труда да прочетеш какво съм написал преди, щеше да разбереш, че сме в две вълни от различен порядък надолу. Тази от по-ниссък порядък ще удари в 1400, а другата не се знае колко по-надолу засега.
и да. оптимист съм за пазара. поне корекцията ще мине бързо. до края на март и ще забравим бързо
Pravq si truda da si pravq sobstveni prognozi. Ako mine 1400, znachi ne e korekciq, a obrustane na trend ...
PS
Ot chuzdi mneniq se rukovodqt horata, koito ne vqrvat v sebe si. Ti da ne se vzivq v rolqta na TA guru ...
ти пък. нали ти ме питаше и ти отговорих
ама ще спра кранчето, защото много негативни настроения виждам.
... Не вярвам, че въобще някой вече обръща внимание на ТА и се лъже по него. До момента не съм срещнал в нито една сериозна щатска литература нещо хубаво за ТА. Изключително и само негативни са отзивите.
Обръщането на внимание не означава взимане на окончателно решение!
зарежи го техническия...правиш фундаментален и всичко е перфектно, дори глобалните икономически цикли са в подкрепа, ...само дето...в Китай става опостошително земетресение...
Дали ще има валиден сценарий?!
Примерът ми е краен, но и ти не споменаваш нищо за някои притеснителни ...ликвидни кризи...
Коментар