IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• stiga s taq america bre , kakva vraska imat te s nas ?????????
    i s tqh i bez tqh pak shte sme na zeleno skoro !

ne e preporaka a lichno mnenie

Коментар

• ами Франки, ако си беше направил труда да прочетеш какво съм написал преди, щеше да разбереш, че сме в две вълни от различен порядък надолу. Тази от по-ниссък порядък ще удари в 1400, а другата не се знае колко по-надолу засега.

и да. оптимист съм за пазара. поне корекцията ще мине бързо. до края на март и ще забравим бързо
      Pravq si truda da si pravq sobstveni prognozi. Ako mine 1400, znachi ne e korekciq, a obrustane na trend ...

PS
      Ot chuzdi mneniq se rukovodqt horata, koito ne vqrvat v sebe si. Ti da ne se vzivq v rolqta na TA guru ...

Коментар

• Колеги, наблюдавайте щатите Може и да живнем в понеделник.

Те досега ядоха повече бой и от нас, ама вече бичетата започват плахо да подават рогца. Може и да изядат още 2-3 мечешки шамара, но приливът като че ли наближава.

Между другото моите любимци от AMD днес са 11% ъп Баба все ми казваше пиян на борсата да не играя, но това заслужава да се полее.
        Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
          Bobi, pak te pitam za teb 1420 nikakvo nivo li ne e? Stom izpolzvash Elliot, znachi si naqsno, che dokato ne sme probili 1420 sme si v 4-ta korektivna ...
          ами Франки, ако си беше направил труда да прочетеш какво съм написал преди, щеше да разбереш, че сме в две вълни от различен порядък надолу. Тази от по-ниссък порядък ще удари в 1400, а другата не се знае колко по-надолу засега.

и да. оптимист съм за пазара. поне корекцията ще мине бързо. до края на март и ще сме забравили

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            Дебнем за Замашка, ами ти казваш, че там хората с ТА определят накъде ще тръгне пазара и след това големите го подкарват натам А защо просто не го подкарват натам, без да изпозлват ТА
            Напротив, точно това ти казвам, че ми се струва тъпо твърдение. Не вярвам, че въобще някой вече обръща внимание на ТА и се лъже по него. До момента не съм срещнал в нито една сериозна щатска литература нещо хубаво за ТА. Изключително и само негативни са отзивите.

Коментар

• Bobi, pak te pitam za teb 1420 nikakvo nivo li ne e? Stom izpolzvash Elliot, znachi si naqsno, che dokato ne sme probili 1420 sme si v 4-ta korektivna ...

Коментар

Първоначално изпратено от съни(тя)
                Боби, стига бе, дай малко оптимизъм за уикенда))))

Дебнем на замаушка, ти к'во точно дебнеш)

Грешка е човек да отрича нещо, което не познава!

За мен факторите за оценка са много и по-важното, следенето им в динамика....включително дори...хороскопа или метериологичната(сеизмична) прогноза...)))
                е как да няма оптимизъм бе Съни?!
                След корекцията ние ще растем много повече от хамериканците

П.С. Колчо в темата за прогнозите виж друже

ние вече растем

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                  Боби цитирах ги ,за да се изкажат форумците,а теб и Jay Ви уважам много И ВИ БЛАГОДАРЯ за труда.
                  ами благодаря, ама какви ги пишат тез не е истина

Дебнем за Замашка, ами ти казваш, че там хората с ТА определят накъде ще тръгне пазара и след това големите го подкарват натам А защо просто не го подкарват натам, без да изпозлват ТА

Коментар

ей Замушка видя ли какви грандиозни глупости са написани:

Първоначално изпратено от MILOM
                    ...Техническият анализ е основен мотор на движението на индексите на световните борси. .....Пазарът ни не се влияе от техническите характеристики и това го прави още по-слабо прогнозируем. ....
                    http://www.pari.bg/article.aspx?article_id=348217
                    егати грандиозните глупости

значи аз, ако правя технически анализ, то движа индексите, но не мога да ги движа в България, а в щатите може
                    а в България понеже пазара не се влияе от техническия анализ, то затова е по-слабо прогнозируем...

тъпотии на квадрат, а ти ги цитираш. не те ли е срам ?!

Ти не можеш да вденеш за какво са го написали това. Искат да кажат, че тъй като някъде ТА има някаква успеваемост от него зависи на къде ще поемат движещите сили на борсите, докато на БФБ това скоро не може да се случи, тъй като ТА е повече от безполезен.

За мен единственото налудничаво в тази статия е твърдението, че на запад въобще някой обръща толкова внимание на ТА. Като изключим това, статията си е самата истина. Според мен, дори е още по-кофти положението - независимо от това на кой пазар за ценни книжа се прилага, ТА е еднакво безполезен с пренебрежими отклонения от 50:50 успеваемост. А когато имаш 2 посоки и такава успеваемост, просто си губиш времето.

Коментар

• Боби цитирах ги ,за да се изкажат форумците,а теб и Jay Ви уважам много И ВИ БЛАГОДАРЯ за труда.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

хахаха, това е истински оптимистично и зареждащо))

пак ще им покажем на американците...как ще ги ...задминем))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                          Боби, стига бе, дай малко оптимизъм за уикенда))))

За мен факторите за оценка са много и по-важното, следенето им в динамика....включително дори...хороскопа или метериологичната(сеизмична) прогноза...)))
                          е как да няма оптимизъм бе Съни?!

П.С. Колчо в темата за прогнозите виж друже

Коментар

• Sto be Bobi 1420 e kliuchovo nivo i ne e probito oste, za da sa chak tolkova zle nestata.

Коментар

• Боби, стига бе, дай малко оптимизъм за уикенда))))

Коментар

и пак правих анализ и е по-зле от вчера положението за съжаление
                                що по-зле ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X