Първоначално изпратено от niki5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от suniverseПървоначално изпратено от ...AndJusticeForAllСофикс 1000, от където ще започне много бавен, плавен възход. Разбира се след преминаването на задаващта се рецесия в САЩ, ЕС и най-вече БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ...AndJusticeForAllСофикс 1000, от където ще започне много бавен, плавен възход. Разбира се след преминаването на задаващта се рецесия в САЩ, ЕС и най-вече БГ.Пирамидите на Пинера от Чили - http://alexanderbtodorov.wordpress.com/2011/09/22/chilean-failure/
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от XYWASHINGTON (AP) - President Bush, acknowledging the risk of recession, embraced about $145 billion worth of tax relief Friday to give the economy a "shot in the arm. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветеранаNYSE guy,
ТА трябва да се уважава,но интересен ТА си използвал за ЕУБГ :-), та това дружество няма и 10 месеца? :-) а не си продал на 8,80 защото пазарът е стигнал до 9,51 :-) и това не го е показвал "техническия",но го е показвал фундаменталния :-).Няма какво да съжаляваш ,който не играе,той не греши :-) .
Поздрави!
;-)
Коментар
-
NYSE guy,
ТА трябва да се уважава,но интересен ТА си използвал за ЕУБГ :-), та това дружество няма и 10 месеца? :-) а не си продал на 8,80 защото пазарът е стигнал до 9,51 :-) и това не го е показвал "техническия",но го е показвал фундаменталния :-).Няма какво да съжаляваш ,който не играе,той не греши :-) .
Поздрави!
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Относно техническия анализ за пореден път ще помоля хора, които не го разбират да спрат да реват срещу него. От две години и половина анализът ми се състои от 90% ТА и 10% фундаментален. Ако повече хора го ползваха на БФБ, то в тази тема нямаше да има толкова сълзи и сополи. В момента съм 70% кеш. Останалите 30% са единствено заради това, че не послушах ТА. Като например ТА ми каза продай EUBG на 8.80, аз продадох само 1/4. Другите си ги стискам още заради "стабилния фундамент". Продай MCH на 15.50, аз -не, ще продам само 1/4. Има и доста други акции, които не продадох на правилната цена. Така, че колкото и да не Ви се вярва - такова животно има.
Коментар
-
ОК
Софикс сигурно ще върне поне до 1200. Над тия нива - само ако борда се провали, но шансовете за това според мен не са пвоече от 40% за тази година.
Коментар
-
Очакванията са ми че 1-2 седмици ще сме в рейндж може да върнем да 1630 СОФИКС но рано или късно ще тръгнем за СОФИКС 1000 кадето ще стъпим на здрава почва и ще започне възход есента .Така че нямате много време за разтоварване преди голямото гмуркане .[/quote]
Съгласен съм. Мога само като нива да кажа. 1-ва спирка 1330 и евентуално 2-ра спирка 1220 и край. После нагоре.
Коментар
-
Пиша за пръв път, защото през последните няколко дни изчетох много писания по тази и други теми.Някои са полезни но повечето са меко казано лоши.Изразявам лично мнение ,като се надявам то да бъде полезно.Нивото на подкрепа на SOFIX ,което достигнахме на 16.01. и което тествахме днес е 1491(1952-23,6%).Ако го пробием следващото ниво на силна подкрепа е 1206(1952-38,2%).Аз лично мисля, че няма да паднем до там. Очакваните добри год. отчети и силната подкрепа на нива около 1490-1500 ще обърнат тренда.Силна съпротива очаквам на нива 1667.
това са само разсъждения.....
Коментар
Коментар