IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5
    Първоначално изпратено от XY
    WASHINGTON (AP) - President Bush, acknowledging the risk of recession, embraced about $145 billion worth of tax relief Friday to give the economy a "shot in the arm. "
    nai vagnata novina ot dnes e 4e SOFIX moge da se short-va ve4e.
    Това как ще стане ? Някой може ли да обясни?

Коментар

• Първоначално изпратено от suniverse
      Първоначално изпратено от ...AndJusticeForAll
      Софикс 1000, от където ще започне много бавен, плавен възход. Разбира се след преминаването на задаващта се рецесия в САЩ, ЕС и най-вече БГ.
      Няма ли кой в този форум да следи за недобронамерени приказки и създаване на паника? Не е ли наказуемо?
      Има забрана за публично всяване на паника и разклащане на доверието във финансовите системи на страната ) То е ясно, че всяка финансова система се държи на доверието ) Някои участници във форума, със сигурност прекаляват

Коментар

• Първоначално изпратено от ...AndJusticeForAll
        Софикс 1000, от където ще започне много бавен, плавен възход. Разбира се след преминаването на задаващта се рецесия в САЩ, ЕС и най-вече БГ.
        Няма ли кой в този форум да следи за недобронамерени приказки и създаване на паника? Не е ли наказуемо?
        Пирамидите на Пинера от Чили - http://alexanderbtodorov.wordpress.com/2011/09/22/chilean-failure/

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
          WASHINGTON (AP) - President Bush, acknowledging the risk of recession, embraced about $145 billion worth of tax relief Friday to give the economy a "shot in the arm. "
          nai vagnata novina ot dnes e 4e SOFIX moge da se short-va ve4e.

Коментар

• WASHINGTON (AP) - President Bush, acknowledging the risk of recession, embraced about $145 billion worth of tax relief Friday to give the economy a "shot in the arm. "
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Софикс 1000, от където ще започне много бавен, плавен възход. Разбира се след преминаването на задаващта се рецесия в САЩ, ЕС и най-вече БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана
                NYSE guy,
                ТА трябва да се уважава,но интересен ТА си използвал за ЕУБГ :-), та това дружество няма и 10 месеца? :-) а не си продал на 8,80 защото пазарът е стигнал до 9,51 :-) и това не го е показвал "техническия",но го е показвал фундаменталния :-).Няма какво да съжаляваш ,който не играе,той не греши :-) .
                Поздрави!
                ;-)
                Ти пък как изчисли с фундаменталния анализ, че EUBG трябва да се продаде точно на 9.51?! А относно това, че EUBG няма много голяма история, то ще ти кажа, че ТА който използвам е твърде опростен и поне засега ми върши работа. Изпуснах го на 4лв, но пък купих на 5.60. А за грешките - опитвам се да се уча от тях. Поздрави и на теб.

Коментар

• На СФИНКС'а му е студено и отива на юг

Коментар

• NYSE guy,
                    ТА трябва да се уважава,но интересен ТА си използвал за ЕУБГ :-), та това дружество няма и 10 месеца? :-) а не си продал на 8,80 защото пазарът е стигнал до 9,51 :-) и това не го е показвал "техническия",но го е показвал фундаменталния :-).Няма какво да съжаляваш ,който не играе,той не греши :-) .
                    Поздрави!
                    ;-)
                    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• г-н ОК, защо такъв див песимизъм, по силен от Facts ???

Коментар

• Относно техническия анализ за пореден път ще помоля хора, които не го разбират да спрат да реват срещу него. От две години и половина анализът ми се състои от 90% ТА и 10% фундаментален. Ако повече хора го ползваха на БФБ, то в тази тема нямаше да има толкова сълзи и сополи. В момента съм 70% кеш. Останалите 30% са единствено заради това, че не послушах ТА. Като например ТА ми каза продай EUBG на 8.80, аз продадох само 1/4. Другите си ги стискам още заради "стабилния фундамент". Продай MCH на 15.50, аз -не, ще продам само 1/4. Има и доста други акции, които не продадох на правилната цена. Така, че колкото и да не Ви се вярва - такова животно има.

Коментар

• Другите гадатели от групата къде са. Не се ослушвайте, кажете и вие.

Коментар

• Софикс сигурно ще върне поне до 1200. Над тия нива - само ако борда се провали, но шансовете за това според мен не са пвоече от 40% за тази година.

Коментар

• Очакванията са ми че 1-2 седмици ще сме в рейндж може да върнем да 1630 СОФИКС но рано или късно ще тръгнем за СОФИКС 1000 кадето ще стъпим на здрава почва и ще започне възход есента .Така че нямате много време за разтоварване преди голямото гмуркане .[/quote]
                              Съгласен съм. Мога само като нива да кажа. 1-ва спирка 1330 и евентуално 2-ра спирка 1220 и край. После нагоре.

Коментар

• Пиша за пръв път, защото през последните няколко дни изчетох много писания по тази и други теми.Някои са полезни но повечето са меко казано лоши.Изразявам лично мнение ,като се надявам то да бъде полезно.Нивото на подкрепа на SOFIX ,което достигнахме на 16.01. и което тествахме днес е 1491(1952-23,6%).Ако го пробием следващото ниво на силна подкрепа е 1206(1952-38,2%).Аз лично мисля, че няма да паднем до там. Очакваните добри год. отчети и силната подкрепа на нива около 1490-1500 ще обърнат тренда.Силна съпротива очаквам на нива 1667.

това са само разсъждения.....

Коментар

Working...
                                X