Първоначално изпратено от lide
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Днес борсовата търговия е с оборот от 52 милиона лв.
Голям оборот но:
-14 мил.лв. акции-само
-38 мил.лв. облигации и ЦК
Не зная има ли конкретна причина за този огромен оборот в облигации.
Ако някой знае нека сподели , моля.
Изглежда за парите се търси по сигурно място от акции в БФБ.
Изтъргуваните облигации от 01.10. до 07.11. са 60 мил.лв.
Не е препоръка за купуване и продаване на нищо.
Коментар
-
прасчо, не се вързвай, тя играта се играе на спокойното също важи и за другите де, ей ме на - и мен - първа китка в словореда
абе карай, убаво че големото кучето се оправа с числата,мене ме е оставил на буквите
верно требва да смениме малко тона, както рече Ники Лийсъна, затва се пошегувах да туриме точката на спора
та от утре да я почваме на чисто и спокойно
айде стига с тея борсови паники, днеска е Архангеловден бе,
пие се руйно червено вино да се зачерват бузите на студа
лека вечер,
П.с. Боби що ще се притесняваш ако падне до 1740 и нормално може да се приеме, не виждам защо да не скочи после наобратно
Коментар
-
Bobi75
абе ако има вероятност наистина да падне Софикс до 1740, то некои фондове дето са по-навътре верно биха шитнали туй-онуй, за да се облажат другата седмица. прасчо може и навътре в нещата да е.
И аз чакам да се облажа. А сетете се какво дебнахе хе
Коментар
-
Първоначално изпратено от МечкадарАз съм единствения, който още в петък ти написа, че лъжеш, че имаш 200 бона в капман и акции. Обаче явно си забравил. То е видимо от постовете ти, че нямаш никва обща култура даже (да не говорим за финансова). Така, че ми е ясно, че всичко което пишеш е лъжа. Правиш го явно само за да дразниш другите. Но че си елементарен, неграмотен и ниско интелигентен не може да скриеш. Оправдан си само ако си под 15 години, иначе може да бъдеш квалифициран като бавноразвиващ се.
Първоначално изпратено от praschoПървоначално изпратено от МечкадарКво си "з"абрал бе. Миналия петък се канеше да излизаш. Най-вероятно във вторник си подал заявка. Когато беше дъното. Още не си си получил и парите даже. Забрал бил. А акциите които накупи миналата седмица при SOFIX 1940 тях продаде ли ги или и тях забра в кочината.
Първоначално изпратено от praschoнещастник отдавна съм забрал всичко от Капман , а ти бая бобец ще хапваш докато ме стигнеш ...село
P.s гореща препоръка
пука ми на .......свинската опашка какво ти е ясно
Коментар
-
Аз съм единствения, който още в петък ти написа, че лъжеш, че имаш 200 бона в капман и акции. Обаче явно си забравил. То е видимо от постовете ти, че нямаш никва обща култура даже (да не говорим за финансова). Така, че ми е ясно, че всичко което пишеш е лъжа. Правиш го явно само за да дразниш другите. Но че си елементарен, неграмотен и ниско интелигентен не може да скриеш. Оправдан си само ако си под 15 години, иначе може да бъдеш квалифициран като бавноразвиващ се.
Първоначално изпратено от praschoПървоначално изпратено от МечкадарКво си "з"абрал бе. Миналия петък се канеше да излизаш. Най-вероятно във вторник си подал заявка. Когато беше дъното. Още не си си получил и парите даже. Забрал бил. А акциите които накупи миналата седмица при SOFIX 1940 тях продаде ли ги или и тях забра в кочината.
Първоначално изпратено от praschoнещастник отдавна съм забрал всичко от Капман , а ти бая бобец ще хапваш докато ме стигнеш ...село
P.s гореща препоръка
Коментар
-
Bobi75
така е, така е. аз на себе си не вярвам, та тука да вярвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от МечкадарКво си "з"абрал бе. Миналия петък се канеше да излизаш. Най-вероятно във вторник си подал заявка. Когато беше дъното. Още не си си получил и парите даже. Забрал бил. А акциите които накупи миналата седмица при SOFIX 1940 тях продаде ли ги или и тях забра в кочината.
P.s гореща препоръка
Коментар
-
Bobi75
като гледам цари оптимизъм на борсата, ама много нервен
Коментар
Коментар