Сякаш някои от вас почват да хленчат... споко, бе, я сметнете колко сме напред от началото на годината и колко върнахме назад... Ако борсатани действително бе кежава и избушена, щеше да се срине, а не да върне с някакви си жалки 10-тина процентъ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
predstavete si kakvo shte stane ako golemite ne podkrepiat cenite......vsichkite im fondove i fondcheta shte izleznat na otricatelna dohodnost i masata ot hora koito edvam sa se reshili da pemestiat parite si ot bankovite vlogove i da opitat shto e tova dohodnost ot akcii zapochnat da biagat panicheski.......prosto nikoi niama interes ot tova padane ,zashtoto doverie trudno se pecheli ,a se gubi za 2 dena iako padane.....
Коментар
-
Илиян Скарлатов от "София интернешънъл секюритиз" коментира, че световните борси са като скачени съдове - понижаването на цените на един от основните финансови центрове оказва влияние на по-малките капиталови пазари.
"Към настоящия момент обаче БФБ е сравнително слабо зависима от глобалния пазар, тъй като чуждото присъствие не е доминиращо", каза още Скарлатов.
Според него добрите макроикономически показатели на България са много позитивни и съотношение между пазарна капитализация към брутния вътрешен продукт от 40%, както и растежът на БВП са достатъчна спирачка при евентуално низходящо движение на борсата.
Светозар Абрашев каза, че двигателите на пазара все още се определят от фундаментални, а не от макроикономически данни, освен това той прогнозира, че сериозен спад на БФБ няма да има, дори в края на месеца очаква движение нагоре.
Коментар
-
допускам с голяма вероятнос офанзива на големите играчи в понеделник ,най-късно във вторник .....питате защо мисля така ,дълго е за казване ,но на кратко не ги чака нищо добро в противен случай ,а кризата ще задълбочи юнашки ,криза която знайно или незнайно причиниха те ,а сега се събират като мишоци по офисите и се питат как стана така,че насирането премина в посиране
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от ОК
ЕС нямало да позволи корекцияЕгаи идиотията. Предполагам още в понеделник ще се свика Европейската комисия, за да наредят на Елана и другите да почнат да купуват. Вие нормални ли сте
))
Достатъчно е решение ЕЦБ да отпусне още нисколихвени заеми на банките, пък те на ...дъщеричките, а те пък....да предлагат на клиентите си нисколихвени кредити, особено за техни фондове)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от meche_cveti93Колега от форума беше писал , че ако не продадеш преди корекция/пръв/ след това вече е глупаво - цитирам по памет.Просто трябва да си направим анализ кой има полза от корекцията от големите за нейната продължителност . В Гърция доколкото знам най големите фамилии са кеширали и излезли от борсата защото не е имало възможност да се вложи повече паричен ресурс в тяхната борса , тука не е така а и ЕС няма да го позволи.Егаи идиотията. Предполагам още в понеделник ще се свика Европейската комисия, за да наредят на Елана и другите да почнат да купуват. Вие нормални ли сте
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК
ЕС нямало да позволи корекцияЕгаи идиотията. Предполагам още в понеделник ще се свика Европейската комисия, за да наредят на Елана и другите да почнат да купуват. Вие нормални ли сте
))
Достатъчно е решение ЕЦБ да отпусне още нисколихвени заеми на банките, пък те на ...дъщеричките, а те пък....да предлагат на клиентите си нисколихвени кредити, особено за техни фондове)))
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от meche_cveti93Колега от форума беше писал , че ако не продадеш преди корекция/пръв/ след това вече е глупаво - цитирам по памет.Просто трябва да си направим анализ кой има полза от корекцията от големите за нейната продължителност . В Гърция доколкото знам най големите фамилии са кеширали и излезли от борсата защото не е имало възможност да се вложи повече паричен ресурс в тяхната борса , тука не е така а и ЕС няма да го позволи.Егаи идиотията. Предполагам още в понеделник ще се свика Европейската комисия, за да наредят на Елана и другите да почнат да купуват. Вие нормални ли сте
Коментар
-
Първоначално изпратено от pnkКато стана дума за оптимизъм ... според мен техническия анализ на SOFIX дава основание за оптимизъм. Има няколко силни показатели:
+ силна подкрепа от линията свързваща предишните минимуми
+ предстоящ скоро MACD buy signal
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4463608
мнението не е препоръка за търговия (имам SOFIX акции)
Успех на всички! ;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от pnkКато стана дума за оптимизъм ... според мен техническия анализ на SOFIX дава основание за оптимизъм. Има няколко силни показатели:
съгласен съм ,че индикациите са такива
Коментар
-
Прав е Пепи,принтирайте го,закачете го пред компа и си го припомняйте всеки ден.ПОДЦЕНЕНИ,НАДЦЕНЕНИ. А каква е вашата цел и вашя хоризонт,вашите изчисления? Не знаете.Ами какво правите на БФБ?
Аз ли?Продадох две нивички на баща ми и дядо ми като за скромно кобосче.Направих ИПОТЕКА и на няколкото панела,които след 30 годишен БАЧ притежавам.
ПАНЕЛ ПЪРВИ-OTZK
ПАНЕЛ ВТОРИ-CHIM
ПАНЕЛ ТРЕТИ-ZAHZA
ПАНЕЛ ЧЕТВЪРТИ-KTEX
ПАНЕЛ ПЕТИ -METIZ
ХОРИЗОНТ-Ако трябва и 30 години,за толкова години е ипотеката.
Надценени,подценени-това си е моя работа и мнението на А.......в
и Е.ана въобще не ме интересува.Ако правят рафинирано изследване
"КОЛКО ГЛУПАВИ РИБИ ИМА НА БФБ"-тогава ги разбирам.Аз гласувам-МНОГО СА.
НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ никакви инвестиционни решения,а се замислете.Вземете елките и посмятайте.
ПРИЯТЕН УИКЕНД НА ВСИЧКИ,а до Коледа-правилни инвестиционни решения. :-)
Коментар
-
Като стана дума за оптимизъм ... според мен техническия анализ на SOFIX дава основание за оптимизъм. Има няколко силни показатели:
Коментар
Коментар