По мое лично мнение ,без анализ предвиждам спад до края на годината в рамките до 20-25% от стойноста и склед НГ сериозен ръст нагоре...Не е препоръка!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от ИмператорътСякаш някои от вас почват да хленчат... споко, бе, я сметнете колко сме напред от началото на годината и колко върнахме назад... Ако борсатани действително бе кежава и избушена, щеше да се срине, а не да върне с някакви си жалки 10-тина процентъ...
ако тенденцията се запази тези -10% ще ти бъдат просто мечта , и ще са поне -20 -25% само за 1 месец ,доходност постигната за повече от 3 месеца , в момента сме се върнали в началото на октомври........не знам къде ще бъдем в понеделникМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
AfterDark
Аре ССССССССривльовци, в Понеделник пак ще ви видим дали ще пълните гащите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Гошо момче лошомисля ,че доверието на начинаещите инвеститори вече е загубено ,ще последва спад в активите на ДФ , Сега борбата ще буде да стопираме максимално спада в активите и задържането им на максимално минимална загуба ,към това мнение ме подтиква ДФ ,които противно на всяка логика и инвестиционният си портфейл даде близо +1% доходност за петък))Така че, това с доверието, знае ли се, дали се знае
Хайде, вземи кажи за тоя фонд с +1%, к'во толкова....сподели))да не се ровим.....и защо мислиш, че ръста е против всякаква логика...
п.п....какво стана с Прасчо, знаеш ли))
Коментар
-
Не знам дали вече е публикувано, но си заслужава да прочетете долната статия на Financial Times още веднъж.
Bulgaria booms as others are lulled by credit crisis
http://www.ft.com/cms/s/0/2aaf6180-8...0779fd2ac.html
За инвесторите, които не владеят англосаксонски ще обясня на разбираем за тях език - ракетите се завръщат
Коментар
-
ОК написа:
ЕС нямало да позволи корекция Егаи идиотията. Предполагам още в понеделник ще се свика Европейската комисия, за да наредят на Елана и другите да почнат да купуват. Вие нормални ли сте
Коментар
-
А това нещо да ви говори:
От в-к Стандарт
Тайно се готвим за плащане с евро
Ако инфлацията е ниска, точно след две години в България ще може да започнем да пазаруваме с евро. До десетина дни ще бъде подписан меморандум за влизането на България във валутния механизъм ERM-2, научи "Стандарт". Документите вече са изпратени в Европейската комисия и Европейската централна банка и до дни се очаква положителен отговор. Страната ни трябва да престои в механизма ERM-2 поне две години, като през това време Европейската централна банка стриктно ще следи дали изпълняваме няколко икономически критерия. Те са малък държавен дълг, ниски лихви, стабилен валутен курс и ниска инфлация. Засега страната ни отговаря на първите критерии, единственият проблемен е инфлацията. Тя трябва две поредни години да е най-много 1,5% над средната инфлация на трите страни от ЕС с най-ниска инфлация.
Влизането на България в ERM-2 няма да бъде официално обявено. Процедурата важи за всяка новоприета държава. Подписването става в пълна секретност и едва късно през нощта се обявява за медиите. Целта е да не се влияе на валутните пазари. Въпреки че курсът на лева е фиксиран към еврото и новината няма да засегне пазарите, и при нас тази процедура ще бъде спазена, научи "Стандарт" от запознати. Така за приемането ни в механизма ще научим постфактум. Държавните мъже не желаят да оповестяват точната дата, защото това може да доведе до прекратяване на процедурата от страна на Брюксел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошомисля ,че доверието на начинаещите инвеститори вече е загубено ,ще последва спад в активите на ДФ , Сега борбата ще буде да стопираме максимално спада в активите и задържането им на максимално минимална загуба ,към това мнение ме подтиква ДФ ,които противно на всяка логика и инвестиционният си портфейл даде близо +1% доходност за петък))Така че, това с доверието, знае ли се, дали се знае
Хайде, вземи кажи за тоя фонд с +1%, к'во толкова....сподели))да не се ровим.....и защо мислиш, че ръста е против всякаква логика...
п.п....какво стана с Прасчо, знаеш ли))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътСякаш някои от вас почват да хленчат... споко, бе, я сметнете колко сме напред от началото на годината и колко върнахме назад... Ако борсатани действително бе кежава и избушена, щеше да се срине, а не да върне с някакви си жалки 10-тина процентъ...
ако тенденцията се запази тези -10% ще ти бъдат просто мечта , и ще са поне -20 -25% само за 1 месец ,доходност постигната за повече от 3 месеца , в момента сме се върнали в началото на октомври........не знам къде ще бъдем в понеделник
Коментар
-
мисля ,че доверието на начинаещите инвеститори вече е загубено ,ще последва спад в активите на ДФ , Сега борбата ще буде да стопираме максимално спада в активите и задържането им на максимално минимална загуба ,към това мнение ме подтиква ДФ ,които противно на всяка логика и инвестиционният си портфейл даде близо +1% доходност за петък
Коментар
Коментар