Както се казваше: "Наесен с песен" - стига сме циврили дай да попеем! :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от franky4fingersIndikator, che korekciqta e kum svoq krai:
Edna priqtelka mi zvuni dnes po telefona i me pita: "Verno li ste ima sriv na borsata" (tq e investirala v edin fund, no ne sledi nisto)
Kakto glasi staroto pravilo, deistvai naobratno na deistviqta na nai-neinformiranite i ste spechelish mnogo pari ....
точно това съсипва мишоците ...
Коментар
-
Indikator, che korekciqta e kum svoq krai:
Edna priqtelka mi zvuni dnes po telefona i me pita: "Verno li ste ima sriv na borsata" (tq e investirala v edin fund, no ne sledi nisto)
Kakto glasi staroto pravilo, deistvai naobratno na deistviqta na nai-neinformiranite i ste spechelish mnogo pari ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersMislq, che skoro prodalite ste sa izpadnali v panika
егати само аз дърпам тази тема като капман акция на HDPAT , веселба хора довечера ,който дойде в брилянтин по едно whiskey за ободряване и свежи сили от мене
Коментар
-
Първоначално изпратено от ButchКолеги,горе-главите! Просто се позанимайте с нещо друго следващите 1-2 седмици!Което не ни убива ни прави по-силни,нали така?
П.С Аз лично имах някой друг лев и си понапълних и Монбатки и КАО-та, да не забравяме и ОТЗК - че кога ще имам възможност следващите месеци да купя на 101 кинта?Благодаря на паникьорите!
Отделно,ако мога да си позволя съвет - в един дългосрочен период ще сте реализирали по-голяма печалба, отколко ако продадете сега, и се надявате да купите на дъно следващите седмици!
Успех!
Коментар
Коментар