IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sasheto
    Първоначално изпратено от Kalo
    Макар че да си призная за пръв път откакто почна тая корекция, малко ми се вдигна адреналинът.
    Ами след като затвориха София Ленд, влакчето на ужасите се премести на БФБ. Макар че повече прилича на онази кула, която подскачаше нагоре-надолу
    Не знам, мен даже от гондола ми става лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
      мисля да обявим не корекция на БФБ а срив на БФБ

срив от който ще ближем рани поне 1,5 г.
      Това си е жива атака!!!Гърците идат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
        Макар че да си призная за пръв път откакто почна тая корекция, малко ми се вдигна адреналинът.
        Ами след като затвориха София Ленд, влакчето на ужасите се премести на БФБ. Макар че повече прилича на онази кула, която подскачаше нагоре-надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
          Бурята се поуспокои...сега просто сме в лайна до колене
          Ти си бил мнооого висок, бре човек! Другите сме до кръста ...
          Хммм...предпочитам да гледам така на нещата, по добре е за нервите. Макар че да си призная за пръв път откакто почна тая корекция, малко ми се вдигна адреналинът.

Коментар

• Хората са наистина мнооого странни същества. Ми като виждаха всички срива що не продаваха преди месеци на високите цени, а сега продават като гламави, само и само да са навън. Паниката е лошо нещо. Това се отнася и за нашия и за чуждите пазари. Всички уж големи анализатори, а сега бягат като мишки. След някой друг ден пък ще почнат пак да се напреварват да купуват. Бе кво ще го правите тоя кеш бе на депозити ли ще го държите. Толкова много кеш има свободен по света, че не знам де ще се навре.

Коментар

• Без притеснения ето виждате ли има и добри дружества ))

MR3 ТЕЦ Марица 3 АД-Димитровград +64 900.00%

Не е препоръка.
              Не е препоръка.

Коментар

• мисля да обявим не корекция на БФБ а срив на БФБ

срив от който ще ближем рани поне 1,5 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sasheto
                  Ами те не могат да продадат CHIM 20K+ и да искат от раз. До сега прави впечатление, че изникват отгоре с голям пакет, при всяко движение нагоре. Правят го от миналата седмица, и според мен ще го правят докато не свършат големите пакети на чужденците .. а някой може да са доста големи.

Според мен чужденците, които са с краткосрочни и средносрочни перспективи, ще бягат докато и индексите на Запад за надолу, което най-вероятно значи поне още месец-два. Иначе, тези с дългосрочна перспектива мисля, че не ги .бе толкова за сегашната корекция, освен като добра възможност за покупка
                  :-) i u nas ima takiva javno kato gledan koi kupuva.

Коментар

• Ха сега де ,Колчев остана без работа!!!20% корекция ,а!!!Ха на ти сега!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                      Бурята се поуспокои...сега просто сме в лайна до колене
                      Ти си бил мнооого висок, бре човек! Другите сме до кръста ...
                      любимият ми цитат от "Изкуплението Шоушенк" - "and he swam through that river of shit to his freedom". всички ли могат да плуват

Коментар

• Ами те не могат да продадат CHIM 20K+ и да искат от раз. До сега прави впечатление, че изникват отгоре с голям пакет, при всяко движение нагоре. Правят го от миналата седмица, и според мен ще го правят докато не свършат големите пакети на чужденците .. а някой може да са доста големи.

Според мен чужденците, които са с краткосрочни и средносрочни перспективи, ще бягат докато и индексите на Запад за надолу, което най-вероятно значи поне още месец-два. Иначе, тези с дългосрочна перспектива мисля, че не ги .бе толкова за сегашната корекция, освен като добра възможност за покупка

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                          и какво сега стоим и гледаме,големите акули,как изсипват,
                          и то нарочно за да купят пак на по ниска цена.
                          Ами пазете си достигнатите нива, или изсипваите и вие да видим истински крах тогава. .

не е препоръка за сделки.
                          Абе ако имах акции предпочитам, да гледам краха отстрани пък нека някои си държат акциите чиито цени падат, много интересно.

Коментар

• да това си е корективна вълна,тест за предходната импулсивна.

след нея следва пак импулсивна,това е.

не е препоръка.

http://www.investor.bg/?id=59332

Коментар

• Vijte kakvo kakvo stava i s Biovet - tradiciono ubejiste pri korekcii. Nestata sa zle i ste ima oste zarprodajbi.

Коментар

• 130 mai prikluchiha

Да, и след тях идат 129,102,1....... и т.н.т

Коментар

Working...
                                X