Първоначално изпратено от Sasheto
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cmexypkoПървоначално изпратено от KaloБурята се поуспокои...сега просто сме в лайна до колене
Коментар
-
Хората са наистина мнооого странни същества. Ми като виждаха всички срива що не продаваха преди месеци на високите цени, а сега продават като гламави, само и само да са навън. Паниката е лошо нещо. Това се отнася и за нашия и за чуждите пазари. Всички уж големи анализатори, а сега бягат като мишки. След някой друг ден пък ще почнат пак да се напреварват да купуват. Бе кво ще го правите тоя кеш бе на депозити ли ще го държите. Толкова много кеш има свободен по света, че не знам де ще се навре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SashetoАми те не могат да продадат CHIM 20K+ и да искат от раз. До сега прави впечатление, че изникват отгоре с голям пакет, при всяко движение нагоре. Правят го от миналата седмица, и според мен ще го правят докато не свършат големите пакети на чужденците .. а някой може да са доста големи.
Според мен чужденците, които са с краткосрочни и средносрочни перспективи, ще бягат докато и индексите на Запад за надолу, което най-вероятно значи поне още месец-два. Иначе, тези с дългосрочна перспектива мисля, че не ги .бе толкова за сегашната корекция, освен като добра възможност за покупка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoПървоначално изпратено от KaloБурята се поуспокои...сега просто сме в лайна до колене
Коментар
-
Ами те не могат да продадат CHIM 20K+ и да искат от раз. До сега прави впечатление, че изникват отгоре с голям пакет, при всяко движение нагоре. Правят го от миналата седмица, и според мен ще го правят докато не свършат големите пакети на чужденците .. а някой може да са доста големи.
Според мен чужденците, които са с краткосрочни и средносрочни перспективи, ще бягат докато и индексите на Запад за надолу, което най-вероятно значи поне още месец-два. Иначе, тези с дългосрочна перспектива мисля, че не ги .бе толкова за сегашната корекция, освен като добра възможност за покупка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVи какво сега стоим и гледаме,големите акули,как изсипват,
и то нарочно за да купят пак на по ниска цена.
Ами пазете си достигнатите нива, или изсипваите и вие да видим истински крах тогава. .
не е препоръка за сделки.
Коментар
-
SoKoLoV
да това си е корективна вълна,тест за предходната импулсивна.
след нея следва пак импулсивна,това е.
не е препоръка.
http://www.investor.bg/?id=59332
Коментар
Коментар