If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[quote="QUANTUM"]Хората са наистина мнооого странни същества. Ми като виждаха всички срива що не продаваха преди месеци на високите цени, а сега продават като гламави, само и само да са навън. Паниката е лошо нещо. Това се отнася и за нашия и за чуждите пазари. Всички уж големи анализатори, а сега бягат като мишки. След някой друг ден пък ще почнат пак да се напреварват да купуват. Бе кво ще го правите тоя кеш бе на депозити ли ще го държите. Толкова много кеш има свободен по света, че не знам де ще се навре.[/quote]
ЕЙ ТОВА ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ХОДИ ГО КАЖИ НА НЯКОЙ АНГЛИЙСКИ БАНКЕР АМА СТОЙ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ ДА НЕ ТИ СКОЧИ НА БОЙ!
"Надолу, низходящите корекции ще са ограничени до 1630 и следва да остават далеч над 1419. От гледна точка на средносрочните перспективи пред пазара, само спад под 1419 разваля представеният бичи анализ и рискува дълбок спад към 1220 най-напред...."
Хората са наистина мнооого странни същества. Ми като виждаха всички срива що не продаваха преди месеци на високите цени, а сега продават като гламави, само и само да са навън. Паниката е лошо нещо. Това се отнася и за нашия и за чуждите пазари. Всички уж големи анализатори, а сега бягат като мишки. След някой друг ден пък ще почнат пак да се напреварват да купуват. Бе кво ще го правите тоя кеш бе на депозити ли ще го държите. Толкова много кеш има свободен по света, че не знам де ще се навре.
Е добре де споре дтеб, какво да правят, после щели да купуват, като гламави, ми ще купуват и продават нали за това е борса.
"Надолу, низходящите корекции ще са ограничени до 1630 и следва да остават далеч над 1419. От гледна точка на средносрочните перспективи пред пазара, само спад под 1419 разваля представеният бичи анализ и рискува дълбок спад към 1220 най-напред...."
ето една интересна статия - верно сме си говеда и в двете посоки
Прави впечатление, че БФБ прави по-резки движения от другите сравними пазари, да не говорим спрямо EU индексите. Това според мен се дължи на две причини:
1) Сравнително по-ниска ликвидност
2) По-бързи спекуланти
В момента офертите от дясно ми изглеждат доста 'тънки' така че има вероятност да върнем пак рязко 1-2-3% нагоре. Всеки да си прави сметката и ако иска да използва този момент.
Иначе аз с прогнози не се наемах, и не се наемам да правя.
само погледнете по позицията на ПИБ - 130 са сложили тапа на емисионната цена и паникьорите продават ли продават на загуба - е що ги държахте тези акции 7 месеца?
тази седмица може ида има спиране на обратното изкупуване - ми се струва
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар