IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inokentii
    Саше, продават бавно, за да им се редят купувачи на "евтини" акции и да вземат повече пари.

Сега си мислех, че няма значение дали тук сме песимисти или не! На чужденците НЕ ИМ ПУКА за БФБ и България и ще продават до дупка даже индекса да падне под 1000.....Дано не съм прав де!
    Тука си много прав. Въпроса е само "колко още"? Като се има предвид с какви мижави обороти натискат толкоз яко, не ми се мисли колко има още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
      Бурята се поуспокои...сега просто сме в лайна до колене
      По-скоро мисля ,че Сашето е прав.Продавачите също започват да се притесняват от случващото се.

Коментар

Бурята се поуспокои...сега просто сме в лайна до колене
        Ти си бил мнооого висок, бре човек! Другите сме до кръста ...
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Саше, продават бавно, за да им се редят купувачи на "евтини" акции и да вземат повече пари.

Сега си мислех, че няма значение дали тук сме песимисти или не! На чужденците НЕ ИМ ПУКА за БФБ и България и ще продават до дупка даже индекса да падне под 1000.....Дано не съм прав де!

Що ли си мисля, че бурята се успокои точно като се усетиха, че СОФИКС е 1399?!?!

Коментар

• Бурята се поуспокои...сега просто сме в лайна до колене

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
              Първоначално изпратено от ATILA
              Булбанк, тия помияри явно са решили да ни довършат! Това е да си заложник на една институция!

Така е в България! Винаги си заложник на някого!

Не е препоръка за избор на местожителство!
              НЕ В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ НЯКОЙ ТИ Е ВИНОВЕН - ПРАВИТЕЛСТВОТО, БАНКИТЕ, ОВЧАРИТЕ, ЕВРОПЕЙЦИТЕ, КОМУНИСТИТЕ.
              Аз мисля, че те даже ни щадят в случая, защото от Запад сигурно са им казали "продавай" за някакви доста солидни пакети. Те все пак ги пускат малко по малко досега. Смятай ако бяха тръгнали да изсипват директно, какво щеше да се случи.. никой от малките нямаше да може да избяга..
              .. а иначе, кой знае още колко са им останали..

Коментар

• 130 mai prikluchiha

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                  Първоначално изпратено от profix
                  Браво, песимистите вече са 95%.
                  Отиваме на добре.
                  Ами когато оптимистите бяха 95 %, пазара тръгна надолу, сега дано тръне нагоре.
                  Тя тая работа с "дано" не става, как си го представяш да тръгне нагоре, е утре може и да го подпрат, за да слезем пак на следващият ден. Оптимист съм ама....
                  Лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75

кои ли ще празнуват имен ден на него
                    2/3 ot pisheshtite tuka!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Днешния ден в църковния календар трябва да го отбележат като Голям йебън
                      Всичко ценно е в червено Аз харесвам филмите на ужасите ама тоя е много страшен

Не е препоръка.
                      Не е препоръка.

Коментар

• да поредния "черен понеделник"

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                          Тва ма разсмя
                          кои ли ще празнуват имен ден на него

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Тва ма разсмя

Коментар

• Днешния ден в църковния календар трябва да го отбележат като Голям йебън
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                                Първоначално изпратено от profix
                                Браво, песимистите вече са 95%.
                                Отиваме на добре.
                                Ами когато оптимистите бяха 95 %, пазара тръгна надолу, сега дано тръне нагоре.
                                Докато оптимистка не стане песимистка няма оправия
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X