If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен съм с теб Ветре Макар, че в случая май не бях разбран, както и колегата, който подкрепих не беше разбран. Става въпрос, не че са евтини акциите на БФБ, а че разходите за търговия са ниски. Сиреч - евтино е за нашего брата индивидуалния инвеститор да си купува и продава.... Туй ИП-тата много ни тачат нас инвеститорите - то не бяха ниски комисиони, не беше поемане на таксата за кобоса, абе въобще не моем да се оплачем.... Я земи да търгуваш с нашите дребни 6-7 цифрени сумички на NYSE да видиш как ша ти съдерат по 3 кожи ........
А защо въобше се занимавате с тия акции бе хора - само се стресирате от това ?? А стресът както знаете не е полезен за нищо .
Поне в България - възможности за инвестиции бол ..
Само ако инвестирате в недвижима собственост - за миналите 2 години ще имате доходност над 150 % -- и ако това не е далавера - то и тези цени продължават да се вдигат -- само за миналите 3 месеца е пак над 30 % доходност !!!
Тук всичко е спокойно, няма спадове, няма корекции и др. глупости - има само печалби и мангизи ///
Ако ни води алчността, то колега не си прав, на борсата се печели повече.
Ако си мислиш , че се стресираме, пак грешиш - не всички / малцина /.
Повечето от нас освен на борсата имат и инвестиции като твоята.
Повечето от нас, не работят заради парите , които биха изкарали, а най-общо казано защото така ни харесва.
Другите ползи и улеснения няма да ги споменавам, защото вероятно ги знаеш.
Успех ти желая в твоя сектор на действие, никога няма да бъде късно да се присъединиш и към нас.
А защо въобше се занимавате с тия акции бе хора - само се стресирате от това ?? А стресът както знаете не е полезен за нищо .
Само ако инвестирате в недвижима собственост - за миналите 2 години ще имате доходност над 150 % -- и ако това не е далавера - то и тези цени продължават да се вдигат -- само за миналите 3 месеца е пак над 30 % доходност !!!
Тук всичко е спокойно, няма спадове, няма корекции и др. глупости - има само печалби и мангизи ///
Я оди копай гробища в некоя от темите за НИ! Аз тия 150% ги правя за година, при това съм един от по-консервативните инвеститори..... А ако знаеш какви хазартни типове има тука - 200% годишно за нищо ги немат..... Ми че те даже ДФ правят по 100% годишно.... Та за туй ти викам оди копай гробища с тия НИ.... Спокойно можеш да кандидатстваш за наградата "Най-тъп първи пост"
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Феринос,
Ние не играем на борсата - просто харесваме да седим в този форум и да се обиждаме, да си разказваме вицове и да се подиграваме на правописа на колегите!
Освен това малко ще ни е трудно да последваме съвета ти "Само ако инвестирате в недвижима собственост - за миналите 2 години ще имате доходност над 150 % -- и ако това не е далавера..." :-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
хахахаха, Martingale, тоз номер веднъж върви)))
май нещо и за фалит ли, ликвидация ли... на Монбата беше писал - все такива истини да разправяш)))
Тъй де, именно това с Монбатя имах предвид. Странен му е хуморът на Martingale напоследък..... Да не са вземали да слагат нещо в бирата там в немско........
Обемчето днес е все едно са намалили сесията с 2 часа, а не са я увеличавали
Така е...бах гу в задрямалата корекция
Ами то е добре ИПтата да смъкнат още комисионите, ако искат по-активно да се търгува ...
А! Ето това вече е една добра и креативна идея!!!!
Ми да вземем да излезем в стачка, с искане за сваляне на комисионните. Така и така нищо не правим, поне да постачкуваме малко.
[/img][/code]
Такава евтиния като на БФБ не знам да има другаде....
netware, ще ти споделя специално за тебе, че след като е хапнал човек нещата си идват на място.. Даже и едно кафе за десерт съвсем освежително пасва
а изгладнелите мечоци май немогат да осъзнаят тея благини
Съгласен съм с теб Ветре Макар, че в случая май не бях разбран, както и колегата, който подкрепих не беше разбран. Става въпрос, не че са евтини акциите на БФБ, а че разходите за търговия са ниски. Сиреч - евтино е за нашего брата индивидуалния инвеститор да си купува и продава.... Туй ИП-тата много ни тачат нас инвеститорите - то не бяха ниски комисиони, не беше поемане на таксата за кобоса, абе въобще не моем да се оплачем.... Я земи да търгуваш с нашите дребни 6-7 цифрени сумички на NYSE да видиш как ша ти съдерат по 3 кожи ........
Коментар