If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такава евтиния като на БФБ не знам да има другаде....
netware, ще ти споделя специално за тебе, че след като е хапнал човек нещата си идват на място.. Даже и едно кафе за десерт съвсем освежително пасва
а изгладнелите мечоци май немогат да осъзнаят тея благини
Обемчето днес е все едно са намалили сесията с 2 часа, а не са я увеличавали
Така е...бах гу в задрямалата корекция
Ами то е добре ИПтата да смъкнат още комисионите, ако искат по-активно да се търгува ...
Че колко още? Аз не съм убеден че нейде на този свят има борса, която да е по-евтина за индивидуалния инвеститор отколкото е българската transaction costs клонят към 0
ти майтапиш ли се нещо или сериозно така мислиш?
Хич не се майтапи човека, ами е много прав! Такава евтиния като на БФБ не знам да има другаде....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от Kalo
Първоначално изпратено от AfterDark
Първоначално изпратено от Kalo
Първоначално изпратено от Hakkinen
Ами то е добре ИПтата да смъкнат още комисионите, ако искат по-активно да се търгува ...
Че колко още? Аз не съм убеден че нейде на този свят има борса, която да е по-евтина за индивидуалния инвеститор отколкото е българската transaction costs клонят към 0
Тоз петрол ни корекция го хваща, ни бичи пазар. Там времето е спряло.
Имам чувството че са в перманентна консолидация, бахти и акцията. Хубава акция ама, не и върви.
Коментар