IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как тръгна сесията, ще има ли пак голям спад или дъно ще се търси

Коментар

• Аз очаквах, че корекцията ще приключи след IPO-то на Енемона.

Дали обаче трендът няма да се обърне още днес ?
      От това, което се случи с IHLBL много хора ще си направят изводите предполагам

Коментар

• Това беше във връзка със статията: Стартира видео форматът на Клуб Investor.bg

Коментар

• Боже, колко мъка има по този свят , Боже...

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
            Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
            Защоти си мислиш че са много надути цените на ИПО-то нали, знам има много задъжения близо 65% от активите им, което е много лошо но пък имат и 90% ръст в печалбата. А основната им печалба ще дойде от 2008 натам нали има висящи договори за Белене и т.н.
            Не Краси , просто на борсата има много добра игра без Ипо!
            Ми то ОЦК на 92лв. коко е ?

... е не е баш IPO...
            ама ... около него...

Едни участват... други не пИчелят...

Знае ли човек...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
              Защоти си мислиш че са много надути цените на ИПО-то нали, знам има много задъжения близо 65% от активите им, което е много лошо но пък имат и 90% ръст в печалбата. А основната им печалба ще дойде от 2008 натам нали има висящи договори за Белене и т.н.
              Не Краси , просто на борсата има много добра игра без Ипо!

Коментар

• лека колеги

Коментар

• Защоти си мислиш че са много надути цените на ИПО-то нали, знам има много задъжения близо 65% от активите им, което е много лошо но пък имат и 90% ръст в печалбата. А основната им печалба ще дойде от 2008 натам нали има висящи договори за Белене и т.н.

Коментар

ОК щом си безработен играч значи отделяш много време за борсата и всичко около нея нали, кажи ми имали смисъл от участие в Енемона??? Защото съм малко скептично настроен.
                    Аз ,няма да участвам!

Коментар

• ОК щом си безработен играч значи отделяш много време за борсата и всичко около нея нали, кажи ми имали смисъл от участие в Енемона??? Защото съм малко скептично настроен.

Коментар

Първоначално изпратено от GALBA
                        ВИКХУНТЕР ЕВАЛА БАЦЕ И АЗ ТАКА СЕ НА... И СЕГА НЕЗНАМ АМА ИМА СИ НАЧИН ДА СЕ ИЗБИВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, А ТЕБ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ПОКРАЙ ТАЯ БОРСА СЛЕД 1-2 МЕСЕЦА СПАДОВЕ МОЖЕ И ПИСАТЕЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ
                        Извинявай,Краси ще попитам,ако се наложи главна буква в изречение ,като това, как би го направил? За да пишеш с главни букви, нещо искаш да ни кажеш,но за да напишеш, нещо което да е с главна буква как ще го направиш,обърквам се, кажи ми?!
                        ТИ ДА НЕ СИ ОТ ИЗСТРАДАЛИТЕ ДАСКАЛИ ПОКРАЙ СТАЧКИТЕ А, МАЙ ТЕ Е ЛЕПНАЛ НЕКОЙ ПОЛИЦАЙ ПО ТИКВАТА ДОКАТО СИ УВИКВАЛ СТАНИШЕВ

Не бе ,Краси не съм даскал ,чудех се дали главните букви означават, че си пораснал,много бързо се засягаш,помолих те само за отговор.Ако те интересува, аз съм само безработен играч !

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                          ВИКХУНТЕР ЕВАЛА БАЦЕ И АЗ ТАКА СЕ НА... И СЕГА НЕЗНАМ АМА ИМА СИ НАЧИН ДА СЕ ИЗБИВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, А ТЕБ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ПОКРАЙ ТАЯ БОРСА СЛЕД 1-2 МЕСЕЦА СПАДОВЕ МОЖЕ И ПИСАТЕЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ
                          Извинявай,Краси ще попитам,ако се наложи главна буква в изречение ,като това, как би го направил? За да пишеш с главни букви, нещо искаш да ни кажеш,но за да напишеш, нещо което да е с главна буква как ще го направиш,обърквам се, кажи ми?!
                          ТИ ДА НЕ СИ ОТ ИЗСТРАДАЛИТЕ ДАСКАЛИ ПОКРАЙ СТАЧКИТЕ А, МАЙ ТЕ Е ЛЕПНАЛ НЕКОЙ ПОЛИЦАЙ ПО ТИКВАТА ДОКАТО СИ УВИКВАЛ СТАНИШЕВ

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                            Къде ви е оптимизма бе хора?... Сега е идеалният момент за покупки!

... И естествено, че не е препоръка. Аз днес купувах.
                            Момента ще дойде на 1550-1500 софикс рано е!

Коментар

Коментар

• ВИКХУНТЕР ЕВАЛА БАЦЕ И АЗ ТАКА СЕ НА... И СЕГА НЕЗНАМ АМА ИМА СИ НАЧИН ДА СЕ ИЗБИВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, А ТЕБ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ПОКРАЙ ТАЯ БОРСА СЛЕД 1-2 МЕСЕЦА СПАДОВЕ МОЖЕ И ПИСАТЕЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ

Коментар

Working...
                                X