Как тръгна сесията, ще има ли пак голям спад или дъно ще се търси
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от Krasimir NikolovЗащоти си мислиш че са много надути цените на ИПО-то нали, знам има много задъжения близо 65% от активите им, което е много лошо но пък имат и 90% ръст в печалбата. А основната им печалба ще дойде от 2008 натам нали има висящи договори за Белене и т.н.
... е не е баш IPO...
ама ... около него...
Едни участват... други не пИчелят...
Знае ли човек...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovЗащоти си мислиш че са много надути цените на ИПО-то нали, знам има много задъжения близо 65% от активите им, което е много лошо но пък имат и 90% ръст в печалбата. А основната им печалба ще дойде от 2008 натам нали има висящи договори за Белене и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от Krasimir NikolovВИКХУНТЕР ЕВАЛА БАЦЕ И АЗ ТАКА СЕ НА... И СЕГА НЕЗНАМ АМА ИМА СИ НАЧИН ДА СЕ ИЗБИВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, А ТЕБ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ПОКРАЙ ТАЯ БОРСА СЛЕД 1-2 МЕСЕЦА СПАДОВЕ МОЖЕ И ПИСАТЕЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ
Не бе ,Краси не съм даскал ,чудех се дали главните букви означават, че си пораснал,много бързо се засягаш,помолих те само за отговор.Ако те интересува, аз съм само безработен играч !
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от Krasimir NikolovВИКХУНТЕР ЕВАЛА БАЦЕ И АЗ ТАКА СЕ НА... И СЕГА НЕЗНАМ АМА ИМА СИ НАЧИН ДА СЕ ИЗБИВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, А ТЕБ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ПОКРАЙ ТАЯ БОРСА СЛЕД 1-2 МЕСЕЦА СПАДОВЕ МОЖЕ И ПИСАТЕЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovВИКХУНТЕР ЕВАЛА БАЦЕ И АЗ ТАКА СЕ НА... И СЕГА НЕЗНАМ АМА ИМА СИ НАЧИН ДА СЕ ИЗБИВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, А ТЕБ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ПОКРАЙ ТАЯ БОРСА СЛЕД 1-2 МЕСЕЦА СПАДОВЕ МОЖЕ И ПИСАТЕЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ
Коментар
Коментар