IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tazi korekciq e poveche ot dostatuchna. nadqvam se, che skoro ste produlzavame po vuzhodqstiq trend.

Коментар

• Oт облака е.

Коментар

• Май днес SOFIX ще е на +

един IHLBL ама пак е нещо както се казва малкото камъче тукувиж преобърне колата ))

Не е препоръка и Успех.
        Не е препоръка.

Коментар

• На моя монитор взе да зеленее , истина ли е или е от облака дето обърнах сутринта, с надеждата цял ден зелено да виждам!?

Коментар

• още малко остана! Кураж! Ако сте устискали до сега, какво пречи още малко! А когато се появят откровенни провокатори като мммфка, това е добър Ъп-сигнал! :-)

Стей куул!
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter
              Знам си аз .Напарих се
              Имам умението,направо талант да купувам на върхове и да продавам на дъна.
              Вече няма.
              Няма да продам докато не се обърне.
              Да ама ако не продам няма да се обърне.
              Ако стискам още , още е надолу - знам се аз ,то е ясно.
              Да ама като продам, ще почне яко нагоре.А аз ще губя.

Май да продам а ?

Не знам.Не ме питай.

Ако не реша утре.Не не не знам.

Нагоре надолу . Нищо не знам.

Напарих се.Знам си аз.

vikhunter, продай най сетне! Не се колебай!

Коментар

• На моя монитор взе да зеленее , истина ли е или е от облака дето обърнах сутринта, с надеждата цял ден зелено да виждам!?

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                  Как тръгна сесията, ще има ли пак голям спад или дъно ще се търси
                  Ще има голям спад

Редактирам, че забравих да напиша:
                  "Препоръка е"

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    Първоначално изпратено от franky4fingers
                    AfterDark pravilno si shvanal: Sredno statisticheskiqt investitor na BFB e prost kato galosh.
                    кат насекъде...
                    Е какво им се ядосвате вместо да пълните?
                    хаха май и на притежателите на акции на IBG им омръзна от корекцията

Коментар

• Джордж Сорос:
                      " Емоционалната игра е смъртоносна. Двете емоции ,които движат света са страх и алчност."

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от franky4fingers
                        AfterDark pravilno si shvanal: Sredno statisticheskiqt investitor na BFB e prost kato galosh.
                        кат насекъде...
                        Е какво им се ядосвате вместо да пълните?

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                          кат насекъде...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• AfterDark pravilno si shvanal: Sredno statisticheskiqt investitor na BFB e prost kato galosh.

Коментар

• При офертите за акции само на инвестиционните посредници и банките търсенето отчете ръст от 708% до 23,19 млн. лв., а предлагането нарасна с 21,7% до 1,12 млн. лв. Като се изключат от тези стойности двете оферти за права на Индустриален Холдинг България, които са за над 1 млн. лв. всяка, търсенето бележи спад от 2,4 на сто до 2,8 млн. лв.
                              http://www.investor.bg/?id=57371

Абе аз ли нещо не схващам или какво ...

Или пък зацепвам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                                Как тръгна сесията, ще има ли пак голям спад или дъно ще се търси
                                Това как го установи за 10 мин? Наплюнчи си пръста и го дигна във въздуха да уловиш посоката ли ???

Коментар

Working...
                                X