If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коле,и ти си прав братче,но да ти кажа,всички които държахме досега и само наливахме допълнително знаем защо,а за инкяра си прав,то освен акъл треба и дупе за борсата))
аз и ся си държа...
ровя, търся по кьошетата за некоя троха...
абе зъба им се на мечоците... колкот ми е чергата...
сила са ЗАСЕГА...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коле,и ти си прав братче,но да ти кажа,всички които държахме досега и само наливахме допълнително знаем защо,а за инкяра си прав,то освен акъл треба и дупе за борсата))
още малко остана! Кураж! Ако сте устискали до сега, какво пречи още малко! А когато се появят откровенни провокатори като мммфка, това е добър Ъп-сигнал! :-)
Стей куул!
Към stay cool бих добавил призива на Bee Gees - Staying alive
още малко остана! Кураж! Ако сте устискали до сега, какво пречи още малко! А когато се появят откровенни провокатори като мммфка, това е добър Ъп-сигнал! :-)
Стей куул!
Към stay cool бих добавил призива на Bee Gees - Staying alive
фибоначи показва,че оттук има вече само една посока,а и техническия анализ на софикс показва че ще той ше получи сега много силна подкрепа,така че няма друг път освен-дългосрочен възходящ тренд.
не е препоръка за нищо да добавя само))))
аре стига с тия глупости бе... !!!
ти не гледаш ле телевизора коко показва...
фибоначи , мибоначи...
въпроса е кой колко инкяр държи...
щот тука проверката е на лице...
аре малко реализъм..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
фибоначи показва,че оттук има вече само една посока,а и техническия анализ на софикс показва че ще той ше получи сега много силна подкрепа,така че няма друг път освен-дългосрочен възходящ тренд.
не е препоръка за нищо да добавя само))))
Коментар