If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добре би било нещата да са в наши ръце, но за жалост ние сме на първия ред... ако някой усеща накъде духа вятъра - скача натам... ако ли е по-нечувствителен - гледа от близо .... ако ме е яд, е че съм от вторите...
Колеги ,спасението е в непродаването и имитация на купуването тоест да се намали предлагането и се увеличи търсенето.Ако не искате да купите дайте заявка ,която няма шанс да се изпълни ,но ще увеличи търсенето......
малката сестра, мойте уважения госпожо, ама никак не сте малка щом се търкаляте по борсата от 1998 така че има си тема за песимистично настроените стари познавачки на пазара - темата е "Паника...алабала" наверно нема да имате против да си пишете там мисла това ще ви достави екстремен екстаз, ще сте сред съмишленички
Малката сестра като излизаше от заведението, ме настъпа демонстративно и след това (понеже беше малко тясно) ме пита:
- Прощавайте, може ли да мина?
При което опитният кавалер веднага се обади у мен :
- Да, разбира се. За мен е удоволствие да пропусна такава дама като вас!
След това й отворих вратата и я упътих към другата тема
- Минавате от другата страна на тротоара и след това само надясно и ще я видите сградата, няма как да я пропуснете. Дори ако побързате ще хванете пресконференцията на един такъв брадат , ех как му беше името? , нещо КК се казваше, а бе прилича на нашия касапин от квартала. Нали се сещате?
Дано съм я упътил правилно, че ще изтърве пресконференцията.....
edin savet kam po mladite investitori taka nashata borsa se rakovi ot 3 osnovni banki koito derijirat pazara zabravete fondove na IP ako te reshat da izdavat nqma fond koito da im se opre taka che sega sme nadolu i shte prodalji dokato te ne reshat kakto nie si pishem tuk i te taka go chetat i znaqt za kakvo stava vapros za edna banka nee problem da napravi -70% no poslle vednaga da varne 30-40% dokato edin fond edva bi izdarjal na takova neshto koi sriva akcite bankite a ne fondovete te izobshto nqmat duma dokato bankite ne reshat da tragnat nagore borsata nqma da se opravi koito ima pari da udarja da udarja a koito nqma da sledva trenda tova e borsa i vse pak kogato golemite se izchistqt ot po malkite COBOS igrachi tq shte si vazvarne vsichko izgubeno no kogato reshi a tova si go znaqt samo te kakto nie si pishem tuk pone az lichno poznavam 3 brokera koito chetat tova I te sashto si kontaktuvat mejdu tqh si bankata moje da izdarja i na ------- no cobos mogat mnogo malko taka che tuk shte ima dosta nazad no tova e pazara aide az shte hapvam i pivam na - vse oshte udarjam pazara jivii zdravi dogodina shte sme na +
nee preporaka!!!
малката сестра, мойте уважения госпожо, ама никак не сте малка щом се търкаляте по борсата от 1998 така че има си тема за песимистично настроените стари познавачки на пазара - темата е "Паника...алабала" наверно нема да имате против да си пишете там мисла това ще ви достави екстремен екстаз, ще сте сред съмишленички
тъй колко пари има имаха фондовете тогава пенсионни и взаимни????
а имаше ли тогава фондове????? сега имат 1 милиард да ти подскажа
Софикс спад 4% оборот 2Мио бах мааа му мнооо пари няма кой да поеме толкова много акции.....
през 1998 бяхме членове на европейския съюз и имахме стабилна икономика????
я ходи питай голямата сестра как стоят нещата и недей писа глупости да не те шамаросам ей сега.....
П.С. голямата сестра са фондовете които се ослушват и ни се смеят на глупостите във форума
утре ще вкарат 10Мио смешни пари и ще обърнат посоката
ей туй стадото голяма работа....
Първоначално изпратено от малката сестра
както е тръгнало, май галактиките доста ще се приближат
и няма да има разлика в коя сме ние - дали в №1998 или №2007
Знам си аз .Напарих се
Имам умението,направо талант да купувам на върхове и да продавам на дъна.
Вече няма.
Няма да продам докато не се обърне.
Да ама ако не продам няма да се обърне.
Ако стискам още , още е надолу - знам се аз ,то е ясно.
Да ама като продам, ще почне яко нагоре.А аз ще губя.
защо си мислите,че корекцията е нелогична
че ще приключи за няколко дена
и че ще се ограничи до 20%
няма никакви причини да стане точно така
пак ви напомням - 1998-2001 години
и ще се сетите защо
малката... два поста по-надолу съм писал, че е корекцията е повече от логична.... а 1998-2000 беше преди повече от 7г. ... хайде да не правим паралели с други галактики....
защо си мислите,че корекцията е нелогична
че ще приключи за няколко дена
и че ще се ограничи до 20%
няма никакви причини да стане точно така
пак ви напомням - 1998-2001 години
и ще се сетите защо
... Аз пък казвам само
.. СПОКО БЕ ХОРА..
ДОРИ И ТЕЗИ ДЕТ ПРОДАВАТ НЯМАТ ИНТЕРЕС ЦЕНИТЕ ДА СА НАПОЛОВИНА...
.. КО ПРАЯТ СТАРИТЕ МОРСКИ ВЪЛЦИ ПО ВРЕМЕ НА БУРЯ..???
.. ДОЛУ В ТРЮМА ... НА ПО ЧАША РОМ...
ЩЕ ПОДУХА, ЩЕ ПОГЪРМИ...
И ТОЛКОЗ..
СПОКОЙСТВИЕ И СИЛНА ХРАНА МУ Е МАЙКАТА...
ПЪК АКО ИМАТЕ НЕКОЙ ЛЕВ РЪФАЙТЕ...
ПОЗДРАВИ ..
Колчо ей това е приказка.Успех!!!!
наздраве колеги и нема се плашите они убавите времена се некога че дойдат а до тогава удри по масата чашата с ракия и се не бои ни от студ ни от червените ветрове на БФБ
Коментар