IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КК предвъква старата баничка.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Не искам да купувам злато и швейцарски франкве!!!!!! И не искам след това и тях да продавам за да купя хранителни стоки!!!!!!!!
      Спокойствие и само спокойстиве както казва Карлсон от покрива.
      Рецесия ще има но вече при капитализъм - тоест хранителни стоки ще има по магазините, въпроса ще е дали ще имаш пари да ги купиш.... Признавам си бях сигурен че ще има криза и акциите ще падат, но че софикс ще падне с 6,6% за един ден даже не съм си го помислял.
      А на въпроса защо - ами това е другото присъщо на капитализма , развива се циклично както има ръст така има и спад. И понеже гледам доста се спекулира за това че дружествата са едва ли не подценени в момента, при низходяща конюнктура нали се сещате как оборотите и печалбите са надолу. Теоретично всяко предприятие инвестира в оптимизиране на производството, което повишава конкурентоспособността му и рецесията свършва и започва новия възход, придужен със съответното увеличаване на печалбите и оборотите - съответно и ръст на стойността на акциите. Ипотечната криза не е причина за случващото се, а е катализатор.

Коментар

• Хитър е Колчев. Разбрахте ли какво всъщност се опита да каже аз разбрах. [/quote]

Ами преведи на нас, дето тънем в неведение

Коментар

• Ако използвам думите на известния писател Марк Твен, януари се оказва месец, в който е особено рисково да се инвестира в акции, но да предупредя читателите на сайта, че други такива месеци са февруари, март, април, май, юни, юли, август, септември, октомври, ноември и декември.

Коментар

• Според мене излизането на добри отчети на БГ компаниите би трябвало да притъпи удара на БФБ ако продължат масовите разпродажби в световен мащаб.
            Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Леле мале -6.5% за един ден, това не съм го виждал.

Коментар

• има конспирация

Коментар

• Хитър е Колчев. Разбрахте ли какво всъщност се опита да каже аз разбрах.
                  Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                    Първоначално изпратено от Kalo
                    Първоначално изпратено от algo
                    Мммда. Нещо оптимистите изчезнаха. Ще ставаме дългосрочни инвеститори.
                    Мъдро
                    чисто теоретично погледнато, ако бяхте дългосрочни инвеститори нямаше да следите форума през 5 минути
                    Още не сме, ма май ще ставаме

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                      Тук вече въпроса не за БФБ, а за борсите в световен мащаб. Ясно е, че паниката се разпростря и БФБ вече е като скачен съд с останалия свят. така че за никакъв оптимизъм не може да се говори докато не дръпнат световните борси.

И тогава възниква фундаменталния въпрос ЗАЩО? ЗАЩО ПАДА ЦЕЛИЯ СВЯТ? Тук вече глупостите за "балонът БФБ" или "балонът еди коя си акция от Софикс" не вървят. Ипотечната криза може да се смята за причина, но само до време..... Струва ми се че мащабите на това, което се случва вече надхвърлят причиненото от ипотечната криза.

И така, ЗАЩО???????? Сещам се само за една възможна причина, но не искам да я споменавам от суеверие, защото е страшно....

Не искам да купувам злато и швейцарски франкве!!!!!! И не искам след това и тях да продавам за да купя хранителни стоки!!!!!!!!
                      Лошото е че и мен едни такива мисли ми се въртят из главата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                        Първоначално изпратено от algo
                        Мммда. Нещо оптимистите изчезнаха. Ще ставаме дългосрочни инвеститори.
                        Мъдро
                        чисто теоретично погледнато, ако бяхте дългосрочни инвеститори нямаше да следите форума през 5 минути

Коментар

• Netware, сещаш ли се за годините 2000 - 2003? Повечето индекси паднаха брутално. 2000 - срив на борсата, атентати - 11.09.01, война в Афганистан, война в Ирак - светът "свършваше" и то при много надценени доткомовци. А кой купуваше в началото на 2003 и защо е купувал? И как се е развил инвестицията му оттогава насам?

Коментар

• Докато гледах днескашната сесия постоянно ми се въртеше в главата една фраза от рекламата на водка Бяла мечка.Защо ли?
                            Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                              Сега четох изявлението на К.Колчев. Ами старата песен на нов глас, било корекция, още малко оставало. Странното е че същото се говореше и Ноември.
                              Каква корекция е това? 3 месеца и се усилва? Това си е жив тренд.
                              Какъв тренд бе човек, стръмничко иде за тренд. Мирише си на срив вече.

Коментар

• http://www.darikfinance.bg/view_arti...rticle_id=3820

Коментар

Working...
                                X