IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru
    Първоначално изпратено от terza maiorna
    Колеги, нещо взе да ми писва вече три месеца чакаме и нищо , кога ще дойде момента за в обратна посока ???
    Аз залагам от утре ....
    Ако само ти е писнало -нищо няма да стане.
    Обикновено корекцията свършва като толкова ти писне, че разпродадеш всичко.

Така че отговора е - ако си продал всичко днес - може и от утре да се оправим.
    Честно да ти кажа само трейса си продадах а другите позиции не съм ги пипал а и повечето са репнати

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      То това беше ясно и за края на 2007-а; преди това за края на ППП на Зърнени; преди това за началото на Декември и т.н. ... Не виждам досега да се е случило нещо подобно...
      Все някога ще стане!!!!

Коментар

• Както казаха колегите от Бенчмарк, борсата ще излети нагоре 2-3 седмици след Нова година.
        И аз мисля така, но в момента е модерно да се четат и анализират "американски" новини, така че не се знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
          Първоначално изпратено от ПИЧ
          Абе какво се възстановява, от нова година индексите все са надолу, какъвто и портфейл да имаш, продължаваш плъзгането. А почти всичко е подценено, при нашите малки (за световните мащаби) компании.
          и аз това се чудя, какво е това бясно разпродаване по някои позиции??? При тая задаваща се инфлация, и то в световен мащаб,не ми е ясно за какво са им на продавачите левчета???
          Ами, левчетата ги сменят за евро и $
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• То това беше ясно и за края на 2007-а; преди това за края на ППП на Зърнени; преди това за началото на Декември и т.н. ... Не виждам досега да се е случило нещо подобно...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• e to e qasno che utre shte se vazstanovi pazara malko no chak ot drugata sedmica shte ima istinski dvijeniq nagore

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                Първоначално изпратено от colline
                sofix mai otiva za test na 1600 ???
                Няма, не се притеснявай. Дори и 1620 няма да стигнем - не че това е кой знае колко добра новина, трябва вече да се стягаме за сериозен ръст.
                Чисто технически: Ако SOFIX пробие 1630, следващите спирки са 1540, 1480. При нормална пазарна логика на тези нива трябва да има стопове на големи играчи, които да ускорят движението надолу. 1480 не е края на света - само 10% спад, но все пак е половин загубена година, с което не са свикнали играчите на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna
                  Колеги, нещо взе да ми писва вече три месеца чакаме и нищо , кога ще дойде момента за в обратна посока ???
                  Аз залагам от утре ....
                  Ако само ти е писнало -нищо няма да стане.
                  Обикновено корекцията свършва като толкова ти писне, че разпродадеш всичко.

Така че отговора е - ако си продал всичко днес - може и от утре да се оправим.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• S cialoto mi uvajenie
                    Mislia, che v tazi tema pishat samo kraino otchaianite hahahaha...
                    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna
                      Аз залагам от утре ....
                      Причини?
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Колеги, нещо взе да ми писва вече три месеца чакаме и нищо , кога ще дойде момента за в обратна посока ???
                        Аз залагам от утре ....

Коментар

• Първоначално изпратено от colline
                          sofix mai otiva za test na 1600 ???
                          Няма, не се притеснявай. Дори и 1620 няма да стигнем - не че това е кой знае колко добра новина, трябва вече да се стягаме за сериозен ръст.

Коментар

• sofix mai otiva za test na 1600 ???

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
                              Първоначално изпратено от ПИЧ
                              Абе какво се възстановява, от нова година индексите все са надолу, какъвто и портфейл да имаш, продължаваш плъзгането. А почти всичко е подценено, при нашите малки (за световните мащаби) компании.
                              и аз това се чудя, какво е това бясно разпродаване по някои позиции??? При тая задаваща се инфлация, и то в световен мащаб,не ми е ясно за какво са им на продавачите левчета???
                              Нормално е напомпания въздух да започне да излиза рано или късно .

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ

Коментар

Working...
                                X