Първоначално изпратено от Fadroma
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бълбук-бълбук....
До момента 3,26% надолу за BG40....
Оптимизмът ми започва да свършва, търпението също.
Искам да попитам нещо по-опитните форумници: къде са фондовете? При подобен старт на годината няма ли да пострадат? Кой ще вложи парите си в нещо, което уж трябва да печели, а реализира загуби? Според вас кога ще се намесят? Как ще се намесят?
И най-вече: КОГА ЩЕ СВЪРШИ БОЛКАТА?Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPЕх що няма още малко кеш -Оргахим на 600лв Хима на 14.50 Синергона на 13.50 тия цени ще са мираж в края на месеца -сигурен съм в това ама няма парици за още пазаруване -жалко.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Bobi75
офертите купува/продава на фондовете за 10 пъти по-малко от тези на Кобосите
http://www.investor.bg/?id=58905
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътОбичайно е пазарът заспал да е в началото на януари. Хората край празниците пилеят сухо като луди, а после като изтрезнеят, хващат се за подутите си кофи со стон "Господи, какво сторих !!!" и закъсали са откъм кешови кинти и продават, за да изкарат някак...
Нерви ме агонията на секси акция като М+С, а като гледам трейсовиците, все се сещам за оная песен на Коце Кълки "Бавно умираш, приятелю-ю-ю"... ;-)
Импе, от дълго време мисля - да взема да се бухна у дълбокио снег /PAMPO/ - има ли хлеб там?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruТова е на майтап разбира се - но както гледам днес до края на сесията или утре ще има малко повече яснота накъде ще поемем. Или правим успешен троен тест на дъното или се издънваме."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Обичайно е пазарът заспал да е в началото на януари. Хората край празниците пилеят сухо като луди, а после като изтрезнеят, хващат се за подутите си кофи со стон "Господи, какво сторих !!!" и закъсали са откъм кешови кинти и продават, за да изкарат някак...
Нерви ме агонията на секси акция като М+С, а като гледам трейсовиците, все се сещам за оная песен на Коце Кълки "Бавно умираш, приятелю-ю-ю"... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от terza maiornaПървоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от terza maiornaКолеги, нещо взе да ми писва вече три месеца чакаме и нищо , кога ще дойде момента за в обратна посока ???
Аз залагам от утре ....
Обикновено корекцията свършва като толкова ти писне, че разпродадеш всичко.
Така че отговора е - ако си продал всичко днес - може и от утре да се оправим.Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар