IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan61
    Първоначално изпратено от 1anti
    време е за ядене на кИфтета пак
    Какво ядене? Още е ранко май. Аз като знам колко съм вътре още, не ме хваща сън, пък камо ли ядене!!

Ванко не се коси!! Спи си спокойно,храни се добре и не поглеждай към кобоса да не направиш някой инфаркт След някой друг месец ще си загладил косъма.Нали знаеш че доброто вино трябва да отлежи.Не се притеснявай човек.Добрият ловец умеее да чака

Коментар

• Da..., golqmo mersi to K.K. i vsi4ki podobni

Let see market will talk.

Hong Kong HSCC Red Chip +57.37 +0.92% 6,282.88 today - yesterday + 4%

Sledvachata godina che e interesna. Uspeh na vsi4ki, i neka i sledvashtiqt pyt da ostavim horata da stoqt na opshkite, dokato si popylvame propuskite v portfela.......

Lets market judge

Коментар

• Стремителен спад, после стремителен възход - не е нормално, но каквато държавата такава и борсата, имах още малко да напазарувам но няма значение, важно е нещата да вървят

Коментар

Какво ядене? Още е ранко май. Аз като знам колко съм вътре още, не ме хваща сън, пък камо ли ядене!!
          Ще изчакаш още десетина процента ръст и ще си break-even

Коментар

По спокойно.Предполагам виждаш че вече нещата се оправиха.Имаше една песничка навремето "The only way is up"
            Life won't wait for you.

Коментар

• Ал. Джоганов: Няма опасност за икономиката, но липсва информация за бизнеса
              От: Иван Нончев
              ivan@investor.bg
              29.11.2007 14:19
              Българската икономика се развива добре и няма опасност от „балон“ , подобен на този в САЩ например, заяви Александър Джоганов, директор на дирекция „Малки и средни предприятия“ в Банка ДСК, по време на откриването на третото издание на финансовото изложение „Финанси за всеки”, което се провежда с медийното партньорство на Investor.bg.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti

Коментар

• време е за ядене на кИфтета пак

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                    Не може и да не му се поднесе някоя и друга благодарност на К.К. , със сигурност успя да уплаши страхливите / най-вече гръцки / инвеститори и по-тарикатите на напълнят на добри нива.

Както и да е, берекетверсин до тука, по-нататък пазарът ще си каже тежката дума.

Успех на всички , които не се подадоха на провокациите на " големите акули " !
                    Знаеш ли не се бях сещал за това?Наистина КК заслужава благодарности за това че си купих пътища евтинко.
                    Тенк ю Кей Кей.Да илядиш.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Uspex na VSICHKI TUK i na nova godina s 2000 SOFIX !!!

Коментар

• FACTS' wife..mai mnogo barza pred BIKOVETE da kupuva

Коментар

• Не може и да не му се поднесе някоя и друга благодарност на К.К. , със сигурност успя да уплаши страхливите / най-вече гръцки / инвеститори и по-тарикатите на напълнят на добри нива.

Както и да е, берекетверсин до тука, по-нататък пазарът ще си каже тежката дума.

Успех на всички , които не се подадоха на провокациите на " големите акули " !

Коментар

• I demone4nite klonirani "Facstove" gi nema... mai "nblqdavat" i se podgotvqt za nova "pomiq s kataklizmi" da zaleqt" foruma, ili barzat da kupuvat predi da sa stignali oktomvriiskite niva

Коментар

• Hmm, kyde li e pras4o? Idva koleda i toi se pokri

Коментар

• Днес било мечкин ден!!

Коментар

X