Споко бе хора я има още 10% надолу я няма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от dnb
абе от мишле на бик ... трудна работа ... църкай си, гризкай сиренце и се радвай на живота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от blah blahРайфайзен разпродават доста усърдно.
Софикс е в мрачната бездна на отчаянието.
Плуват мъртви риби с корема нагоре, а дъното е осеяно с потънали гемии. Даже акули няма, само самотна баракуда се оригва, преяла с развалена хамсия
спокоинооо бурята скоро ще отмине
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от blah blahРайфайзен разпродават доста усърдно.
Плуват мъртви риби с корема нагоре, а дъното е осеяно с потънали гемии. Даже акули няма, само самотна баракуда се оригва, преяла с развалена хамсия
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahРайфайзен разпродават доста усърдно.
Плуват мъртви риби с корема нагоре, а дъното е осеяно с потънали гемии. Даже акули няма, само самотна баракуда се оригва, преяла с развалена хамсияhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от FadromaГосподин Комитов, поздравления за решителността. Не става въпрос дали ходът Ви е добър или не - това никой не знае - защото ако го знаеше, нямаше да пише тук, а щеше да прекарва времето си на по-слънчеви места.
Добре е да имаш волята и нервите да правиш решителни крачки. Обикновено именно те се отплащат.
Инак този спад ще свърши. Но ако някой каже "утре", трябва да се провери дали просто не копира и пейства постоянно едно и също свое мнение.
А това ще стане, когато повечето играчи държат повече кеш, отколкото акции!!!
А не само акции.
Та когато повечето кешират се превръщат в потенцялни бикове. Въпросът е кой кога???
... ако са и пораснали рога, просто не e сама в леглото и некой я клати..
панимаш.. ??
:P
Keша е у мене готов съм за покупки, но като минат големите разпродажби! Ей ме на нищо ми няма и не се кося. А тези които стискат до последно, ще чакат дълго гокато възстановят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusПървоначално изпратено от XYРепаджиите като почнат да затварят, ще стане още по спечено положението.
съгласенХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар