IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Споко бе хора я има още 10% надолу я няма.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Един виден борсов играч беше казал: "Най-много ме е страх от уплашени хора"

Коментар

• Първоначално изпратено от Калоян Комитов
        Първоначално изпратено от dnb

абе от мишле на бик ... трудна работа ... църкай си, гризкай сиренце и се радвай на живота
        Ще те видиме тебе колко ще ти струват акцииките, може накрая аз да се окажа купувача!
        нямя как да стане, ти си за стоковата борса , сирене срещу акции неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
          Gould, в такъв случай стратегията е ясна - ликвидираме борсата и отиваме в Ямайка

peace B-)
          жа маан...
          :P
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Gould, в такъв случай стратегията е ясна - ликвидираме борсата и отиваме в Ямайка

peace B-)

Коментар

• "Когато се стигне дъното, единственият път е нагоре!"
              Само да се разкарат пичовете с лопатките дето копат надолу :-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb

абе от мишле на бик ... трудна работа ... църкай си, гризкай сиренце и се радвай на живота
                Ще те видиме тебе колко ще ти струват акцииките, може накрая аз да се окажа купувача!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                  Първоначално изпратено от blah blah
                  Райфайзен разпродават доста усърдно.
                  Сега погледнах графиката!

Софикс е в мрачната бездна на отчаянието.
                  Плуват мъртви риби с корема нагоре, а дъното е осеяно с потънали гемии. Даже акули няма, само самотна баракуда се оригва, преяла с развалена хамсия
                  ХАХАХ ПОЕЗИЯ
                  спокоинооо бурята скоро ще отмине

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Първоначално изпратено от blah blah

Плуват мъртви риби с корема нагоре, а дъното е осеяно с потънали гемии. Даже акули няма, само самотна баракуда се оригва, преяла с развалена хамсия
                    ееееее, стига вече!

Коментар

• Стана хлъзгавко... Продаващите, гледайте да не си останете там долу, че изкачването по пързалката ще е трудно...

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Калоян Комитов
                          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Първоначално изпратено от Калоян Комитов
                          Първоначално изпратено от Fadroma
                          Господин Комитов, поздравления за решителността. Не става въпрос дали ходът Ви е добър или не - това никой не знае - защото ако го знаеше, нямаше да пише тук, а щеше да прекарва времето си на по-слънчеви места.
                          Добре е да имаш волята и нервите да правиш решителни крачки. Обикновено именно те се отплащат.
                          Инак този спад ще свърши. Но ако някой каже "утре", трябва да се провери дали просто не копира и пейства постоянно едно и също свое мнение.
                          Спадът ще свърши когато има пари за покупки. Пари за покупки ще има когато мечките станат на бикове!!!

А това ще стане, когато повечето играчи държат повече кеш, отколкото акции!!!

А не само акции.

Та когато повечето кешират се превръщат в потенцялни бикове. Въпросът е кой кога???
                          Комиитов, мечката немой стана на бик.. !!!
                          ... ако са и пораснали рога, просто не e сама в леглото и некой я клати..
                          панимаш.. ??
                          :P
                          Ти се шегуваш колчо, обаче аз бех мечка, но ще стана бик!
                          Keша е у мене готов съм за покупки, но като минат големите разпродажби! Ей ме на нищо ми няма и не се кося. А тези които стискат до последно, ще чакат дълго гокато възстановят.

Коментар

• Райфайзен разпродават доста усърдно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                              Първоначално изпратено от XY
                              Репаджиите като почнат да затварят, ще стане още по спечено положението.
                              Ами те повечето са затворили вече, ама аз се чудя дали аз да не отворя че тези цени ми напомнят цените април месец преди всичко да скочи.
                              ... е те тва се едно аз съм го писал..
                              съгласен
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                                Репаджиите като почнат да затварят, ще стане още по спечено положението.
                                Ами те повечето са затворили вече, ама аз се чудя дали аз да не отворя че тези цени ми напомнят цените април месец преди всичко да скочи.

Коментар

Working...
                                X