IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesho777
    ne znam na kolko shte zatvorim no fondovete shte realizirat dosta dobra dohodnost s evtinite vi akcii!
    че те затова разбудиха мечките за да направят по голяма доходност

Коментар

• Невероятното е че има хора, готови да продават на такива цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Калоян Комитов
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Споко бе хора я има още 10% надолу я няма.
        От софикс 10% надолу ще рече, 1400. Което е невероятно ниско. А не допусках че дотука ще дойдеме!
        И кое му е невероятното? Незнам, аз съм оптимист по природа и страшно зелен в борсовите игри, но щом, като новак, като мен на базата на съвсем повърхностен технически анализ, е могъл да предвиди, още преди месец, че СОФИКСА ще стигне 1500 и съм писал, че е много вероятно и под 1500 да слезе, и чак тогава може да се очаква нагоре, значи не е толкова невероятно. На мен за момента ми се струват невероятни нива, под 1200, но... ще видим, докъде ще се стигне.

Коментар

• ne znam na kolko shte zatvorim no fondovete shte realizirat dosta dobra dohodnost s evtinite vi akcii!

Коментар

• Първоначално изпратено от Калоян Комитов
            Първоначално изпратено от B.Graham
            От софикс 10% надолу ще рече, 1400. Което е невероятно ниско. А не допусках че дотука ще дойдеме!
            оптимистичното е, че после като възстановиш, това ще а 11% нагоре, което си добро за настроението

междувременно твърдението на Фактс стана малко по-вероятно, но все още по-малко вероятно от алтернативата

Коментар

• ще затворим ли днеска на 1500 sofix.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Затова овърдрафтчето е по-добро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                    като се сетя че съм с 6% кеш лошо ми става
                    Ти пак си добре... Много са на минус 6%... заради репата дето са правили.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                      Първоначално изпратено от vi
                      Един виден борсов играч беше казал: "Най-много ме е страх от уплашени хора"
                      амиии, страшно си е)) ...щото, затварят очи и не гледат откъде скачат...))
                      Питали Линус Торвалдс, защо е избрал пингвин за лого на Линукс, тъй като за бързата ОС било по-подходящо да се сложи някое по-елегантно животинче!
                      Линус отговорил - а вие виждали ли сте разярен пингвин в атака!
                      Пингвини, в период!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• продавам атропин

оферти на лични съобщения

П.С.

като се сетя че съм с 6% кеш лошо ми става

Коментар

• Ами къде може само на смелост и оптимизъм да се кара, без никаква основа за тях. Айде нагоре , ама че било без покритие, няма значение. Трябват повече реалисти в България, за всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от vi
                            Един виден борсов играч беше казал: "Най-много ме е страх от уплашени хора"
                            амиии, страшно си е)) ...щото, затварят очи и не гледат откъде скачат...))

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                              Първоначално изпратено от Калоян Комитов
                              Първоначално изпратено от dnb

абе от мишле на бик ... трудна работа ... църкай си, гризкай сиренце и се радвай на живота
                              Ще те видиме тебе колко ще ти струват акцииките, може накрая аз да се окажа купувача!
                              нямя как да стане, ти си за стоковата борса , сирене срещу акции неща
                              :-)))))))) ;-) Остроумен ми се видиш!

Коментар

• Брей мечата лапа била много тежка!
                                варта1

Коментар

Working...
                                X