IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от outsider
    Невероятното е че има хора, готови да продават на такива цени.
    Кое му е невероятното, като са заложили всичко за да изкарат повече пари от борсата. То нали знаете:

"Лаком Г*з, кръв се*е"

Коментар

• дали ще се случи нещо в 13:59

Коментар

• Няма да се плашете, точно това е целта. И през пролетта на 2005 беше така. Вижте сега къде сме. Тогава казваха политически риск имало. Няма основателни, освен манипулативини и психологически причини за този спад. Фундаметът си е напълно здрав. От друга страна е добре да се обрули крушата от гнилия плод.

Коментар

• Ало-о-о-о, нали не сте забравили какво е заглавието на този форум? С риск да изглеждаме глупаво на фона на реалността, трябва да вкараме някаква оптимистична нотка. Някакви предложения в тази насока?

Коментар

• zashto bre pochakai malko da se vdigne indexa

Коментар

• Много дълга тая сесия,няма ли да свършва..!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                Първоначално изпратено от outsider
                ами като не са продали на време
                Е нали някой трябва да държи акциите, за да има борса

Коментар

• Само да споделя, че при инфлационна корекция от 12% на SOFIX вече сме се върнали на нивата от 10.01.2007г. ...

Коментар

Невероятно е, че има хора, които продължават да търкат една и съща лента. Теке говорехте и преди 2-3 месеца, когато трябваше да се продава какво ли ще говорите след 2-3 месеца незнам

Коментар

лошото е че, не хората разпродават а май доста чужденци почват да си теглят по малко парите и фондовете са принудени да разпродават.

дано не сам прав

Коментар

ами като не са продали на време
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Продавачите сигурно отидоха на обяд!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                            Първоначално изпратено от Калоян Комитов
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Споко бе хора я има още 10% надолу я няма.
                            От софикс 10% надолу ще рече, 1400. Което е невероятно ниско. А не допусках че дотука ще дойдеме!
                            И кое му е невероятното? Незнам, аз съм оптимист по природа и страшно зелен в борсовите игри, но щом, като новак, като мен на базата на съвсем повърхностен технически анализ, е могъл да предвиди, още преди месец, че СОФИКСА ще стигне 1500 и съм писал, че е много вероятно и под 1500 да слезе, и чак тогава може да се очаква нагоре, значи не е толкова невероятно. На мен за момента ми се струват невероятни нива, под 1200, но... ще видим, докъде ще се стигне.
                            Аз не вярвах...но като гледам!

Коментар

• Софикс 1200 .... айде стига.Не мисля че е възможно.Макр да не ми пука кой знае колко защото моите дружества не са в индекса.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Иванчо и Марийка - брокери.
                                Вечерта си лягат и Иванчо казва:
                                - Хайде Марийке, да отвориш "борсата", че "курса" се вдигна!
                                - Стига бе, Иванчо, кое време е !?! Борсата вече е в почивка. - казала Марийка.

На сутринта - Марийка:
                                - Хайде Иванчо, събуди се, че "борсата" иска да отвори!
                                - Е-е-е Марийке, "курса" вече спадна след снощната ръчна разпродажба...

Коментар

Working...
                                X