If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да се плашете, точно това е целта. И през пролетта на 2005 беше така. Вижте сега къде сме. Тогава казваха политически риск имало. Няма основателни, освен манипулативини и психологически причини за този спад. Фундаметът си е напълно здрав. От друга страна е добре да се обрули крушата от гнилия плод.
Ало-о-о-о, нали не сте забравили какво е заглавието на този форум? С риск да изглеждаме глупаво на фона на реалността, трябва да вкараме някаква оптимистична нотка. Някакви предложения в тази насока?
Невероятното е че има хора, готови да продават на такива цени.
Невероятно е, че има хора, които продължават да търкат една и съща лента. Теке говорехте и преди 2-3 месеца, когато трябваше да се продава какво ли ще говорите след 2-3 месеца незнам
От софикс 10% надолу ще рече, 1400. Което е невероятно ниско. А не допусках че дотука ще дойдеме!
И кое му е невероятното? Незнам, аз съм оптимист по природа и страшно зелен в борсовите игри, но щом, като новак, като мен на базата на съвсем повърхностен технически анализ, е могъл да предвиди, още преди месец, че СОФИКСА ще стигне 1500 и съм писал, че е много вероятно и под 1500 да слезе, и чак тогава може да се очаква нагоре, значи не е толкова невероятно. На мен за момента ми се струват невероятни нива, под 1200, но... ще видим, докъде ще се стигне.
Аз не вярвах...но като гледам!
Невероятното е че има хора, готови да продават на такива цени.
Иванчо и Марийка - брокери.
Вечерта си лягат и Иванчо казва:
- Хайде Марийке, да отвориш "борсата", че "курса" се вдигна!
- Стига бе, Иванчо, кое време е !?! Борсата вече е в почивка. - казала Марийка.
На сутринта - Марийка:
- Хайде Иванчо, събуди се, че "борсата" иска да отвори!
- Е-е-е Марийке, "курса" вече спадна след снощната ръчна разпродажба...
Коментар