Репаджиите като почнат да затварят, ще стане още по спечено положението. Хората все повече ще си дърпат спестяванията от фондовете (повечето от тях все по често са с отрицателна доходност) и ще има продажби по принуда на пазарни цени.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от FadromaГосподин Комитов, поздравления за решителността. Не става въпрос дали ходът Ви е добър или не - това никой не знае - защото ако го знаеше, нямаше да пише тук, а щеше да прекарва времето си на по-слънчеви места.
Добре е да имаш волята и нервите да правиш решителни крачки. Обикновено именно те се отплащат.
Инак този спад ще свърши. Но ако някой каже "утре", трябва да се провери дали просто не копира и пейства постоянно едно и също свое мнение.
А това ще стане, когато повечето играчи държат повече кеш, отколкото акции!!!
А не само акции.
Та когато повечето кешират се превръщат в потенцялни бикове. Въпросът е кой кога???
... ако са и пораснали рога, просто не e сама в леглото и некой я клати..
панимаш.. ??
:P
Keша е у мене готов съм за покупки, но като минат големите разпродажби! Ей ме на нищо ми няма и не се кося. А тези които стискат до последно, ще чакат дълго гокато възстановят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от FadromaГосподин Комитов, поздравления за решителността. Не става въпрос дали ходът Ви е добър или не - това никой не знае - защото ако го знаеше, нямаше да пише тук, а щеше да прекарва времето си на по-слънчеви места.
Добре е да имаш волята и нервите да правиш решителни крачки. Обикновено именно те се отплащат.
Инак този спад ще свърши. Но ако някой каже "утре", трябва да се провери дали просто не копира и пейства постоянно едно и също свое мнение.
А не само акции.
Та когато повечето кешират се превръщат в потенцялни бикове. Въпросът е кой кога???
... ако са и пораснали рога, просто не e сама в леглото и некой я клати..
панимаш.. ??
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПриятели, как мислите: едни евентуални изключително добри годишни отчети на повечето дружества ще променят ли ставащото в момента? На мен все повече ми се струва, че колкото и да са добри, всичко ще си продължи още известно време по същия начин, но ми се иска да чуя и други мнения...
nivata 6te se stabilizirat s malki obemi okolo minimalnite
razumni ceni (nad tezi bezumia v momenta)
i taka dokato premine vun6nata burja i ne doide XETRA
t.e. June.
moje i po-rano da trugnem nagore razbira se.
Коментар
-
Моето лично мнение е, че отчетите няма да променят много картинката. В общи линии големите играчи вече би следвало да знаят какво да очакват. Резултат? Никакъв. Пазар, лишен от логика, неподлежащ на технически анализ. Това имаме в момента. Кога ще свърши болката? Никой не знае.Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПриятели, как мислите: едни евентуални изключително добри годишни отчети на повечето дружества ще променят ли ставащото в момента? На мен все повече ми се струва, че колкото и да са добри, всичко ще си продължи още известно време по същия начин, но ми се иска да чуя и други мнения...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Калоян КомитовКво стана бе хора?!?
Май добре направих вчера?!?
Докога пързалка....? Е то за мене вече не е лошо.
Сега чакам да пълня ама цените бегат ли бегат надолу.
Имай в предвид че от август съм тук и нямам кой знае какъв профит преди това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FadromaГосподин Комитов, поздравления за решителността. Не става въпрос дали ходът Ви е добър или не - това никой не знае - защото ако го знаеше, нямаше да пише тук, а щеше да прекарва времето си на по-слънчеви места.
А не само акции.
Коментар
-
Приятели, как мислите: едни евентуални изключително добри годишни отчети на повечето дружества ще променят ли ставащото в момента? На мен все повече ми се струва, че колкото и да са добри, всичко ще си продължи още известно време по същия начин, но ми се иска да чуя и други мнения..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Господин Комитов, поздравления за решителността. Не става въпрос дали ходът Ви е добър или не - това никой не знае - защото ако го знаеше, нямаше да пише тук, а щеше да прекарва времето си на по-слънчеви места.
Инак този спад ще свърши. Но ако някой каже "утре", трябва да се провери дали просто не копира и пейства постоянно едно и също свое мнение.Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Калоян КомитовКво стана бе хора?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&Aспокойно бе хора кви са тия таргети.... дето поставяте 1100, 1000. това е смешно да не сме в Африка. Все пак имайте малко разум. Какво толкова се е променило в икономиката ни. ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Калоян КомитовКво стана бе хора?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калоян КомитовПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Калоян КомитовКво стана бе хора?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Калоян КомитовКво стана бе хора?!?
Коментар
Коментар