тик так 13:46
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Han KrumТва Пешко е БФБ и не подлежи на никакви техники..., просто казвам, защото ми се струва че си далеч от думата акция
И всичко.....подлежи на тех.анализ..........не казвам че е правилен или задължителен,а просто че е тех.анализ.
Коментар
-
Аз не разбирам от борса, но ще ви дам един съвет, който винаги ми е давал успех в други сфери на живота:
"Когато другите продават, ти купувай. А когато другите купуват, ти не"
Така ми разправяха преди 10на години, когато купих 4 апартамента за 60,000 долара и всички ми викаха: Ти луд ли си бе да си забиеш парите в тухла. Дай ми ги на мен да видиш какъв бизнес ще развием. Сега продадох жилищата и влагам парите в сайтове, пък да видим какво ще стане. Интересното е, че 80% от сайтовете в България си търсят купуваш или инвеститор. Явно това е новият балон, който започва да се надува.
Коментар
-
Имам предлажение към всички фактори,с главно Ф
Моля ви се,направете нужното и нека този индекс падне колкото е необходимо според всички ВУДУ експерти
Ако е необходимо и на 1000 да падне.Току виж след това сме стигнали и до 4000.
И на мен ми се струват доста контролирани нещата.Продажбите спряха почти като по сигнал.За днеска.
Коментар
-
kork - очевидно не си чувал нищо за вълните на Елиът.Човека е написал теорията през далечната 1934г. и до момента ТЯ РАБОТИ. При това доста успешно.Но пък е далеч по-лесно да се отхвърли всичко което е непознато.Защо да се напрегнеш и да понаучиш нещо, като можеш да критикарстваш ?! Така е било винаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от Петър КараивановЩе си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.
Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.
Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.
Успех на всички Спекуланти
kefal,какви аргумети очакваш,това е Петър Караиванов .Хубаво е,че поне си признава човека,че от акции не разбира
Имам предлажение към всички фактори,с главно Ф
Моля ви се,направете нужното и нека този индекс падне колкото е необходимо според всички ВУДУ експерти
Ако е необходимо и на 1000 да падне.Току виж след това сме стигнали и до 4000.
То си и струва де,падаме надолу с 500 пункта(ще стискаме зъби),след това се качваме с 3000 пункта(удоволствие от добре свършена пред това работа).
Това Техниката била голяма работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumТва Пешко е БФБ и не подлежи на никакви техники..., просто казвам, защото ми се струва че си далеч от думата акция
И всичко.....подлежи на тех.анализ..........не казвам че е правилен или задължителен,а просто че е тех.анализ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЩе си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.
Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.
Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Myth_72Първоначално изпратено от kefalaЕстествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мислят ,че ще има спад........
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Dobrichka
Виж, сега! То ако имаше почва за оптимизъм щеше да е лесно. Въпросът е:
Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края
А почва за оптимизъм има - Здравият разум!
п.п....MILOM, да те потвърдя само)) но ...тази поезия е от мъж))http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар