IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тик так 13:46

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Тва Пешко е БФБ и не подлежи на никакви техники..., просто казвам, защото ми се струва че си далеч от думата акция
      Оооооо ювигиии....... тъкмо писах за късите ти позиции в злато от 650..$ за унция ..... сега сме на 905.00 $

И всичко.....подлежи на тех.анализ..........не казвам че е правилен или задължителен,а просто че е тех.анализ.
      Абе ти явно си като развален касетофон.....късите ми позиции са от 859$.....но на теб няма как да се сърдя, като не внимаваш в другия форум

Коментар

• Аз не разбирам от борса, но ще ви дам един съвет, който винаги ми е давал успех в други сфери на живота:

"Когато другите продават, ти купувай. А когато другите купуват, ти не"

Така ми разправяха преди 10на години, когато купих 4 апартамента за 60,000 долара и всички ми викаха: Ти луд ли си бе да си забиеш парите в тухла. Дай ми ги на мен да видиш какъв бизнес ще развием. Сега продадох жилищата и влагам парите в сайтове, пък да видим какво ще стане. Интересното е, че 80% от сайтовете в България си търсят купуваш или инвеститор. Явно това е новият балон, който започва да се надува.

Коментар

• Имам предлажение към всички фактори,с главно Ф
          Моля ви се,направете нужното и нека този индекс падне колкото е необходимо според всички ВУДУ експерти
          Ако е необходимо и на 1000 да падне.Току виж след това сме стигнали и до 4000.

И на мен ми се струват доста контролирани нещата.Продажбите спряха почти като по сигнал.За днеска.

Коментар

• kork - очевидно не си чувал нищо за вълните на Елиът.Човека е написал теорията през далечната 1934г. и до момента ТЯ РАБОТИ. При това доста успешно.Но пък е далеч по-лесно да се отхвърли всичко което е непознато.Защо да се напрегнеш и да понаучиш нещо, като можеш да критикарстваш ?! Така е било винаги.

Коментар

• OTZK, dokaza 4e vse pak se 4uvat dobrite novini.
              ako ot4etite sa dobri mi se iska da vidja
              fizionomiite na prodalite sega.

Коментар

• Te da izleznat hubavi korporativni rezultati pak ebal sam i mamata na tehnikata /vupreki, che q izpolzvam/ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от toyaga
                  паниката май поотмина
                  тояга, то на баш е текиви паники са праат парити...
                  ма то таа рабта не кат онаа рабта...
                  .. не е за секи..
                  нале..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Ще си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.
                    Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.

Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.

Успех на всички Спекуланти
                    Все пак са някакви аргументи!!!

kefal,какви аргумети очакваш,това е Петър Караиванов .Хубаво е,че поне си признава човека,че от акции не разбира

Имам предлажение към всички фактори,с главно Ф
                    Моля ви се,направете нужното и нека този индекс падне колкото е необходимо според всички ВУДУ експерти
                    Ако е необходимо и на 1000 да падне.Току виж след това сме стигнали и до 4000.
                    То си и струва де,падаме надолу с 500 пункта(ще стискаме зъби),след това се качваме с 3000 пункта(удоволствие от добре свършена пред това работа).

Това Техниката била голяма работа

Коментар

• паниката май поотмина

Коментар

• MILOM, "както ви се харесва" ))
                        няма какво аз да коментирам Недялко Йорданов))

пак почна да става весело - днес е пълно с никове с по 1-2-3 поста...та да видим кога тази шизофрения ще ни метне ...нагоре))

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Тва Пешко е БФБ и не подлежи на никакви техники..., просто казвам, защото ми се струва че си далеч от думата акция
                          Оооооо ювигиии....... тъкмо писах за късите ти позиции в злато от 650..$ за унция ..... сега сме на 905.00 $

И всичко.....подлежи на тех.анализ..........не казвам че е правилен или задължителен,а просто че е тех.анализ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Ще си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.

Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.

Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.

Успех на всички Спекуланти
                            Все пак са някакви аргументи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                              Първоначално изпратено от kefala
                              Естествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мислят ,че ще има спад........
                              Абе, някои специално сте много интересни хора, можеш ли да ми обясниш, какво значи "да МИСЛЯТ, че ЩЕ има спад" спада го има и е доста сериозен, не мога да разбера, какво трябва да стане, че да се признае това. Това, което наблюдаваме от сума ти време, какво е ако не СПАД. Или какво важното е да гледам как индексите, вървят надолу и то доста и в същото време да си викам е това е прекрасно, ихааааа как растат акциите.
                              Бъркаш сегашното с бъдещето време. Въпроса не е дали в момента има спад, а докога ще продължи.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Първоначално изпратено от Dobrichka

Виж, сега! То ако имаше почва за оптимизъм щеше да е лесно. Въпросът е:
                                Когато изглежда,
                                че няма надежда,
                                че всичко е свършено вече –
                                недей се смущава,
                                недей се прощава,
                                недей се предава, човече.
                                Кажи – не ми пука
                                от таз несполука –
                                аз мога, аз вярвам, аз зная,
                                че въпреки факта,
                                това е антракта,
                                това е антракта – не края

ехх, тоз Недялко ))) как пък е нацелил...че нищо ново под слънцето не се случва - депресари винаги си е имало....

А почва за оптимизъм има - Здравият разум!

п.п....MILOM, да те потвърдя само)) но ...тази поезия е от мъж))
                                абе,единия Здравко,другия Недялко-пълна шизофрения
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X