IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinko-rp
    Първоначално изпратено от iv7771950
    Какви вълни на Елиът, какъв технически анализ.....както е тръгнало ...БФБорса ще заприлича на китайски магазин : "Всичко за 1 лев!?"
    Като те слушат акционерите в Химко сигурно си пеят: "Дано, дано, дано..."

:-D :-D :-D
    hehheheheheeeeeeeeeee, tova beshe yako. )))))

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950
      Какви вълни на Елиът, какъв технически анализ.....както е тръгнало ...БФБорса ще заприлича на китайски магазин : "Всичко за 1 лев!?"
      А дано! Би било супер. Абе не трябва ли да се радваме когато някаква качествена стока поевтинява? На всичко искаме да пада цената, а на акциите - не.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950
        Като те слушат акционерите в Химко сигурно си пеят: "Дано, дано, дано..."

:-D :-D :-D

Коментар

• Какви вълни на Елиът, какъв технически анализ.....както е тръгнало ...БФБорса ще заприлича на китайски магазин : "Всичко за 1 лев!?"

Коментар

• Boby75, силно ме заинтригува с техническия анализ.
            Би ли препоръчал някакво четиво по темата.
            Някакъя софтуер ли ползваш за тези графики?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от kork
              Г-н Караиванов,защо с лошото не мога да разбера.Кое е очевидно,че си правите реклама(лична и на сайта ви),че имате високо самочувствие,че си мислите,че всичко ви е ясно,че си мислите,че след като едно нещо е работило до днес,то ще работи и утре.Че след като едно нещо работи в една среда,то може автоматично да проработи и в друга.Нищо друго не е така очевидно.

Препоръка е да се чете Джойс.

И успех с прогнозите
              Абсолютно добранамерен беше поста ми.Освен това не виждам никъде и намек за реклама на каквото и да било.Нищо и за никого не си мисля - отдавна съм се научил да не се тормозя за чуждите неволи. А още по-малко пък си мисля че всичко ми е ясно ("Само глупеца си мисли че всичко му е известно" - мисля че беше китайска мъдрост).
              А всичко работи по един и същи начин и модел,защото просто няма друг на тази планета. Както беше казал Чърчил - "Демокрацията далеч не е най-съвършения модел, но просто няма по-добър!"

Нищо по същество,но все пак благодаря,че сте намерили време да ми отговорите.
              А за Чърчил,ето какво предпочитам аз"“Хората често се препъват в истината,но повечето успяват да се изправят и бързо да продължат,като че ли нищо не се случило"

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от kork
                Днес,като поглеждам назад ,през годините прекарани в упражняване на различните по-горе описани от мен начинания,то стигам до един извод-а именно,потвърди се моята стара идея,че всичко на този свят се развива по една и съща формула и с една и съща идея.Всичко около нас е като една симфония.
                Темите и са били въвеждани,развивани,разработвани и обръщани наопаки,разкривявани,препотвърждавани,но днес,всички групи звучат във величествено фортисимо,вървят неудържимо към могъща кулмунация,от която ще бъде изведена следващата грандиозна част.
                Корки, притеснявам се за твоето психическо здраве. Затваряй всички позиции и си вземи отпуск поне от 3 месеца! Това е препоръка.

Зная,че специално за теб трябва да пиша с думи прости,но не винаги имам това желание а и необходимото търпение разбира се.

ps
                В настоящия момент,на мен това ми е работата,да си стоя и да ти чета глупостите Рразтоварващо е.Затова,докато трае корекцията,никакви други занимания.Само ще те чета и ще се забавлявам с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                  Днес,като поглеждам назад ,през годините прекарани в упражняване на различните по-горе описани от мен начинания,то стигам до един извод-а именно,потвърди се моята стара идея,че всичко на този свят се развива по една и съща формула и с една и съща идея.Всичко около нас е като една симфония.
                  Темите и са били въвеждани,развивани,разработвани и обръщани наопаки,разкривявани,препотвърждавани,но днес,всички групи звучат във величествено фортисимо,вървят неудържимо към могъща кулмунация,от която ще бъде изведена следващата грандиозна част.
                  Корки, притеснявам се за твоето психическо здраве. Затваряй всички позиции и си вземи отпуск поне от 3 месеца! Това е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                    Г-н Караиванов,защо с лошото не мога да разбера.Кое е очевидно,че си правите реклама(лична и на сайта ви),че имате високо самочувствие,че си мислите,че всичко ви е ясно,че си мислите,че след като едно нещо е работило до днес,то ще работи и утре.Че след като едно нещо работи в една среда,то може автоматично да проработи и в друга.Нищо друго не е така очевидно.

И успех с прогнозите
                    Абсолютно добранамерен беше поста ми.Освен това не виждам никъде и намек за реклама на каквото и да било.Нищо и за никого не си мисля - отдавна съм се научил да не се тормозя за чуждите неволи. А още по-малко пък си мисля че всичко ми е ясно ("Само глупеца си мисли че всичко му е известно" - мисля че беше китайска мъдрост).
                    А всичко работи по един и същи начин и модел,защото просто няма друг на тази планета. Както беше казал Чърчил - "Демокрацията далеч не е най-съвършения модел, но просто няма по-добър!"

Коментар

• в интерес на истината алчността ни отведе до неразумно високи нива през октомври но това което се случва в момента определено не се дължи на здрав разум. според мен софикса реално би трябвало в момента де е около 1720 (без да се калкулират годишните)

Коментар

• здравейте,

Анализа, който обещах, е правен въз основа на целия период, за kойто има данни за Софикс.

Отначало имах оптимистична и песимистична прогноза в зависимост от това дали се ползват скрити вълни или не. Оптимистичната прогноза (без скрити вълни) бе по-вероятна.

Оптимистичната бе направена по стандартни стойности на дневната бар графика на индекса Софикс.

Песимистичната бе направена по съшата графика с включена опция за намиране на скрити вълни. По този начин, ако има бар-чета с по-голям диапазаон от нормалния, се проверява за скрити в тях повратни точки. Като се погледне графиката от последните месеци, а и от днес, се вижда голямото разстояние между най-високо и най-ниска стойност, което налага използването и на тази опция. Също така доста от удължените барчета са резултат от насилствените действия в последната минута на сесията и тяхното въздействие трябва да бъде отчетено.

Обаче, като вкарах точните данни и оборота в системата, се оказа, че след днешната седия и със скрити вълни, и без тях прогнозите са песимистични

-------------------------------------------
                        КОЛЕГИ, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ТОВА Е САМО ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ И ТО БЕЗ ОТЧИТАНЕ НА РАСТЕЖА НА ПАРИЧНАТА МАСА И ИКОНОМИКАТА, И НЕ Е НИКАКВА ПРЕПОРЪКА!!!

Коментар

kork - очевидно не си чувал нищо за вълните на Елиът.Човека е написал теорията през далечната 1934г. и до момента ТЯ РАБОТИ. При това доста успешно.Но пък е далеч по-лесно да се отхвърли всичко което е непознато.Защо да се напрегнеш и да понаучиш нещо, като можеш да критикарстваш ?! Така е било винаги.

Беше 2000 година.Един човек , на който имах голямо доверие горещо ми препоръча една книга.
                          Прогнозиране на финансовите пазари -Тони Пламър(много се надявам на човек като вас тази книга да говори нещо..)
                          голямо търсене му ударих.Най-накрая ,през същата тази година я намерих-100 лева на Славейков.Кво и плащаш.
                          Прочетох я,веднъж,два пъти,три пъти.Купих си и още няколко други книги.И тях четох.Та след това се започна и търговията.До към 2005.(не мога да се оплача от постигатите резултати)Та така да се каже,вероятно имам малко опит.Съвсем малко,толкова колкото да зная,че имало и такъв човек,Елиът някакъв си

Хубаво е човек да има някаква мярка.Аз прецених,че ми идва нанагорнище да стоя по 20 часа на ден пред монитора.И то дни и седмици наред.
                          Прецених,че с акциите нещата по ми импонират.И ако дотогава търгувах и на форекса и на БФБ,то оттогава насетне се съсредоточих само върху БФБ.И не мисля,че съм сгрешил!Дори напротив.
                          А форекса,ами и него разцъквам отвреме на време,ей така,да не забравя поне кой е Елиът

И сте прав,така е било винаги и така ще бъде.

ps
                          Сега,специално за вас,ето пък как аз виждам нещата.Убеден съм,че човек като ВАС,ще разбера за какво пиша!

И не виждам причина някой да предполага,че мотивите които са се чували,няма да отекват отнова в бъдеще наистина в нови взаимоотношения и все пак,ще си останат същите.
                          Защото както пише Джеймс Джойс в "Бдение над Финеган":"
                          Тъй като всички тези събития са абсолютно невъзможни ,те вероятно са като онези,които може да са се случвали толкова,колкото е вероятно някога да се случат всички онези ,дето никога не са се случвали".

И успех с прогнозите

Коментар

• ХИМКО--бика на деня ха ха ха.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

kork - очевидно не си чувал нищо за вълните на Елиът.Човека е написал теорията през далечната 1934г. и до момента ТЯ РАБОТИ. При това доста успешно.Но пък е далеч по-лесно да се отхвърли всичко което е непознато.Защо да се напрегнеш и да понаучиш нещо, като можеш да критикарстваш ?! Така е било винаги.
                              Е де,понаглеждаме по-нещо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Loner
                                Аз не разбирам от борса, но ще ви дам един съвет, който винаги ми е давал успех в други сфери на живота:

"Когато другите продават, ти купувай. А когато другите купуват, ти не"

Така ми разправяха преди 10на години, когато купих 4 апартамента за 60,000 долара и всички ми викаха: Ти луд ли си бе да си забиеш парите в тухла. Дай ми ги на мен да видиш какъв бизнес ще развием. Сега продадох жилищата и влагам парите в сайтове, пък да видим какво ще стане. Интересното е, че 80% от сайтовете в България си търсят купуваш или инвеститор. Явно това е новият балон, който започва да се надува.
                                Браво за инвестицията в НИ! Ако не е тайна, как се усети какво да купуваш - анализ ли прави или просто имаше чувство? Сериозно питам!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X