Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ще си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.
Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.
Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dobrichka
Виж, сега! То ако имаше почва за оптимизъм щеше да е лесно. Въпросът е:
Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края
А почва за оптимизъм има - Здравият разум!
п.п....MILOM, да те потвърдя само)) но ...тази поезия е от мъж))
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от 666666За какъв оптимизъм става въпрос ?
Та индексите падат като домино, а за да завърши корекцията е нужен спад с още около 20%
Когато изглежда,
че няма надежда,
недей се смущава,
недей се прощава,
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
че въпреки факта,
това е антракта,
...надявам се да не е антракт на корекцията, само ...
Така, че участниците със сатанински никове, моля да сменят форума, например с онзи "Песимизъм на БФБ" и да не утежняват допълнително депресарското настроение на останалите.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 666666За какъв оптимизъм става въпрос ?
Та индексите падат като домино, а за да завърши корекцията е нужен спад с още около 20%
Когато изглежда,
че няма надежда,
недей се смущава,
недей се прощава,
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
че въпреки факта,
това е антракта,
...надявам се да не е антракт на корекцията, само ...
Така, че участниците със сатанински никове, моля да сменят форума, например с онзи "Песимизъм на БФБ" и да не утежняват допълнително депресарското настроение на останалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaЕстествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мислят ,че ще има спад........
Коментар
-
Естествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мисля ,че ще има спад.Отам нататък е лесно. Манипулирането е цяла наука.А и като имаш,малко пари ,които можеш да си позволиш да загубиш,става още по-лесно.Те после ще се възстановят двойно и тройно!!!
Коментар
-
Re: На американската борса
Първоначално изпратено от ФиникиецаНа американската борса се появили акции на цена един цент.
Един американец размишлявал: „Няма накъде повече да падат.Сега трябва вече да растат!”Обажда се на брокера си и му казва:
– Купувай акции за 1000 долара!
Брокерът купил за 1000 долара акции.
На другия ден същите акци вече стрували два цента.Американецът размишлявал: „Докато ги подържа, акциите могат да вдигнат цената си!?”
И на следващия ден цената им станала три цента.
Американецът звъни на брокера и му казва:
- Продавай бързо!!!
От другата страна на телефонната слушалка с изтощен глас се чува:
- НА КОГО!?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
На американската борса
На американската борса се появили акции на цена един цент.
Един американец размишлявал: „Няма накъде повече да падат.Сега трябва вече да растат!”Обажда се на брокера си и му казва:
– Купувай акции за 1000 долара!
Брокерът купил за 1000 долара акции.
На другия ден същите акци вече стрували два цента.Американецът размишлявал: „Докато ги подържа, акциите могат да вдигнат цената си!?”
И на следващия ден цената им станала три цента.
Американецът звъни на брокера и му казва:
- Продавай бързо!!!
От другата страна на телефонната слушалка с изтощен глас се чува:
- НА КОГО!?
Коментар
Коментар