IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Ще си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.

Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.

Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.

Успех на всички Спекуланти
    Тва Пешко е БФБ и не подлежи на никакви техники..., просто казвам, защото ми се струва че си далеч от думата акция

Коментар

• Ще си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.

Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.

Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka

Виж, сега! То ако имаше почва за оптимизъм щеше да е лесно. Въпросът е:
        Когато изглежда,
        че няма надежда,
        че всичко е свършено вече –
        недей се смущава,
        недей се прощава,
        недей се предава, човече.
        Кажи – не ми пука
        от таз несполука –
        аз мога, аз вярвам, аз зная,
        че въпреки факта,
        това е антракта,
        това е антракта – не края

ехх, тоз Недялко ))) как пък е нацелил...че нищо ново под слънцето не се случва - депресари винаги си е имало....

А почва за оптимизъм има - Здравият разум!

п.п....MILOM, да те потвърдя само)) но ...тази поезия е от мъж))

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
          Първоначално изпратено от 666666
          За какъв оптимизъм става въпрос ?
          Та индексите падат като домино, а за да завърши корекцията е нужен спад с още около 20%
          Когато изглежда,
          че няма надежда,
          недей се смущава,
          недей се прощава,
          Кажи – не ми пука
          от таз несполука –
          че въпреки факта,
          това е антракта,

...надявам се да не е антракт на корекцията, само ...

Така, че участниците със сатанински никове, моля да сменят форума, например с онзи "Песимизъм на БФБ" и да не утежняват допълнително депресарското настроение на останалите.
          Забеляза ли някой,че жените ги избива на поезия по време на корекцията.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Не мога да ти го обясня!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
              Докато тази тема не изчезне от първа страница на коментарите, тренда няма да се обърне.

Лично мнение.
              а може би ние сме тези които трябва да обърнат тренда пуф паф

Коментар

• Първоначално изпратено от 666666
                За какъв оптимизъм става въпрос ?
                Та индексите падат като домино, а за да завърши корекцията е нужен спад с още около 20%
                Когато изглежда,
                че няма надежда,
                недей се смущава,
                недей се прощава,
                Кажи – не ми пука
                от таз несполука –
                че въпреки факта,
                това е антракта,

...надявам се да не е антракт на корекцията, само ...

Така, че участниците със сатанински никове, моля да сменят форума, например с онзи "Песимизъм на БФБ" и да не утежняват допълнително депресарското настроение на останалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                  Естествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мислят ,че ще има спад........
                  Абе, някои специално сте много интересни хора, можеш ли да ми обясниш, какво значи "да МИСЛЯТ, че ЩЕ има спад" спада го има и е доста сериозен, не мога да разбера, какво трябва да стане, че да се признае това. Това, което наблюдаваме от сума ти време, какво е ако не СПАД. Или какво важното е да гледам как индексите, вървят надолу и то доста и в същото време да си викам е това е прекрасно, ихааааа как растат акциите.

Коментар

• Докато тази тема не изчезне от първа страница на коментарите, тренда няма да се обърне.

Лично мнение.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Абе верно къде е Прасчо,бе?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Естествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мисля ,че ще има спад.Отам нататък е лесно. Манипулирането е цяла наука.А и като имаш,малко пари ,които можеш да си позволиш да загубиш,става още по-лесно.Те после ще се възстановят двойно и тройно!!!

Коментар

• Re: На американската борса

Първоначално изпратено от Финикиеца
                          На американската борса се появили акции на цена един цент.
                          Един американец размишлявал: „Няма накъде повече да падат.Сега трябва вече да растат!”Обажда се на брокера си и му казва:
                          – Купувай акции за 1000 долара!
                          Брокерът купил за 1000 долара акции.
                          На другия ден същите акци вече стрували два цента.Американецът размишлявал: „Докато ги подържа, акциите могат да вдигнат цената си!?”
                          И на следващия ден цената им станала три цента.
                          Американецът звъни на брокера и му казва:
                          - Продавай бързо!!!
                          От другата страна на телефонната слушалка с изтощен глас се чува:
                          - НА КОГО!?
                          и кво е тва дет си го написал ся ?
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• На американската борса

На американската борса се появили акции на цена един цент.
                            Един американец размишлявал: „Няма накъде повече да падат.Сега трябва вече да растат!”Обажда се на брокера си и му казва:
                            – Купувай акции за 1000 долара!
                            Брокерът купил за 1000 долара акции.
                            На другия ден същите акци вече стрували два цента.Американецът размишлявал: „Докато ги подържа, акциите могат да вдигнат цената си!?”
                            И на следващия ден цената им станала три цента.
                            Американецът звъни на брокера и му казва:
                            - Продавай бързо!!!
                            От другата страна на телефонната слушалка с изтощен глас се чува:
                            - НА КОГО!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мишок
                              Днес специално, в 13.59 не мисля, че ще се случи това, което някои очакват...
                              никой не знае

Коментар

• Дървим се, не заради индексите, а защото дрънка наизуст - от 3 месеца вещае, а един аргумент не е дал!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X