If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първи избягаха мишките , после избягаха овцете накрая избягаха защювците .Е кой останаха накрая -ШАРАНИТЕ!
и vhk....Който самоотвержено налива акъл в главите им, заедно със своя приятел инокенти, който може би е наследник на фактс...все отбор юнаци дето си говорят ли говорят с часове и аз не знам защо. Всеки път като погледна форума от 2 седмици насам виждам само техните мнения....вече ми се повдига от тях...hey boys you are a pain in the aSSS.....
Да ти кажа честно не си съвсем прав, много хора може би е трябвало да послушат vhk сега загубите им щяха да сас по-малки или щяха да са на по-голяма печалба, не мога да разбера защо сега толкова ги плюете сривлювците, в крайна сметка това си е срив за нашата борса, вече не е просто корекция, да ще тръгнем отново нагоре. Но я го кажи това на тия дето са влизали да речем август месец, отдавна трябваше да са излезли.
Ти явно от скоро си тука. Все още смяташ, че някой тука го е грижа да дава съвети на новобранци като тебе!?! Помисли...
Аз да ти кажа тука голяма част от хората имат поне по 2 ника един за бичо и един за мечо време. Тия дето си мислиш, че трябва да слушаш просто са продали и сега чакат да паднат цените. Не се заблуждавай и си наплискай лицето с вода, във форума всеки защитава интереси. Ти си една малка част от публиката, повярвай ми. Знаеш ли колко хора и колко редовни никове липсват от времето на покачването, сега ги няма, има разни други. Ще мине време и ще се осетиш.
Да ти кажа честно не си съвсем прав, много хора може би е трябвало да послушат vhk сега загубите им щяха да сас по-малки или щяха да са на по-голяма печалба, не мога да разбера защо сега толкова ги плюете сривлювците, в крайна сметка това си е срив за нашата борса, вече не е просто корекция, да ще тръгнем отново нагоре. Но я го кажи това на тия дето са влизали да речем август месец, отдавна трябваше да са излезли.
БХАХААХАХ, ако трябваше да слушаме другаря vhk, щяхме да сме до уши в SHERA. Или в ФПП и АТЕРА, които са поредното му безумно влечение от което ще се набута. Хора като vhk са обречени при каквото и да е движение на пазара, по простата причина, че не могат и не искат да разбират нищо. Отделно факта, че имат афинитет към класически набутвания. Гледайте когото искате - китай, виетнам, суринам, играйте тото само от vhk не се учете.
Това е препоръка!
СТИГА РЕВЕТЕ БЕ ОРА,ТО ВСИ4КИТЕ СВЕТОВНИ БОРСИ СА НАДОЛУ С ПО 4-5 % ВИЕ ПРЕДРИ4АТЕ АПОКАЛИПСИС ЗАРАДИ НА6ИА СИ НЕДОРАЗВИТ ПАЗАР.
ПАДНАЛ С 5 %.МИ ХУБАВОООО,ИМАИКИ В ПРЕДВИД МЛАДАТА БАЛОНИЗИРАНА БОРСА И НЕДОТАМ РАЗВИТА ИНВЕСТИЦИОННА КУЛТУРА ДОБРЕ СЕ ДРЗИМЕ.ПАДАМЕ ЕДНАКВО КАТО ЗАПАДНИТЕ ПАЗАРИ,НО САМ 100 % СИГУРЕН ЧЕ КОГАТО ВСИЧКО ОТМИНЕ НА СОФИКС ШЕ МУ ТРИАБВА НАИМАЛКО ВРЕМЕДА ВАЗТАНОВИ НИВАТА ОТ ПРЕДИ КОРЕКЦИАТА И ШЕ РАСТЕ НАИБРЗО В СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ СВЕТОВНИ ИНДЕКСИ!!!
Първи избягаха мишките , после избягаха овцете накрая избягаха защювците .Е кой останаха накрая -ШАРАНИТЕ!
и vhk....Който самоотвержено налива акъл в главите им, заедно със своя приятел инокенти, който може би е наследник на фактс...все отбор юнаци дето си говорят ли говорят с часове и аз не знам защо. Всеки път като погледна форума от 2 седмици насам виждам само техните мнения....вече ми се повдига от тях...hey boys you are a pain in the aSSS.....
Коментар