IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vhk
    Първи избягаха мишките , после избягаха овцете накрая избягаха защювците .Е кой останаха накрая -ШАРАНИТЕ!
    и vhk....Който самоотвержено налива акъл в главите им, заедно със своя приятел инокенти, който може би е наследник на фактс...все отбор юнаци дето си говорят ли говорят с часове и аз не знам защо. Всеки път като погледна форума от 2 седмици насам виждам само техните мнения....вече ми се повдига от тях...hey boys you are a pain in the aSSS.....

Нямам акции, продадох све преди седмица и нещо, само малко оцк си купих днес....оба4е тия мом4ета напрао ми дразнат стомашната лигавицата.

Коментар

• Първи избягаха мишките , после избягаха овцете накрая избягаха защювците .Е кой останаха накрая -ШАРАНИТЕ!

Коментар

• vhk, затова ли беше целият ти зор - за една безплатна кухня.
        Жалко, мислех те за нещо повече.

Коментар

• Споко мом4ета тези дни запо4ват да пристигат от4етите,те 6те направиат електро6ока от които се нуздае борси4ката ни...
          [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
            Спекулантите да вземат да се пробват на тотото (3 милиона стана джакпота в трето теглене 4 от 49). Поне и аз това съм замислил да направя .
            аз не играя тото, защото няма тото форум, в който инокентий да ми дава акъл! :-)
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
              Спекулантите да вземат да се пробват на тотото (3 милиона стана джакпота в трето теглене 4 от 49). Поне и аз това съм замислил да направя .
              Ама те нямат кеш дори някои са теглили заеми или имат репа пред падеж.

Коментар

• Спекулантите да вземат да се пробват на тотото (3 милиона стана джакпота в трето теглене 4 от 49). Поне и аз това съм замислил да направя .

Коментар

• Предлагам всички дето викаха UP UP на СОФИКС , да отворят безплатна кухня за разорени спекуланти , те си знаят кои са да не цитирам имена .

Коментар

• Брокери: Влиянието на международните пазари ще продължи да се усеща
                    21 Януари 2008 | 18:00

Както всяка седмица, така и през тази, екипът на Profit.bg потърси мнението на трима експерти за очакваните настроения на БФБ през тази седмица. Ето и техните мнения:

Ивелина Василева – брокер, Сомони Файненшъл Брокеридж

Повлияна от предстоящото публикуване на годишните отчети на компаниите, седмицата ще ни предложи раздвижване по повечето позиции. Не мисля, че ще продължат тези резки понижения, понеже цените на акциите вече са доста атрактивни. Все още чуждестранните играчи диктуват негативните настроенията към момента.

Няма да има участници в двете IPO-та, които ще подават заявки за повече пари от тези, които са склонни да отделят. Това ще покаже реалния интерес към тях. Водещите представители на инфраструктурния сектор зарадваха своите акционери с добри новини, което трябва да се отрази в положителна посока на тяхната цена.

Дългоочакваното стартиране на търговията с акциите на Енемона АД ще отговори на много въпроси на инвеститорите и ще покаже справедливата цена на дружеството.

Стоян Николов, брокер, Първа Финансова Брокерска Къща

Седмицата започна негативно, но продажбите са предизвикани предимно от технически натиск, породен повече от липсата на ликвидност, отколкото от негативни фундаментални фактори или новини, свързани с листваните дружества или българската икономика.

Недвусмисленото влияние на чуждите пазари, които в момента преживяват криза, ще продължи да се проявява и следващите дни. Но като се вземат предвид текущите нива на българските дружества и предстоящото публикуване на резултатите за четвърто тримесечие на 2007 г., очаквам спадането на цените да се забави и е възможно до края на тази седмица и началото на следващата да имаме и положително движение на цените.

Никола Цокев, брокер, Юробанк И Еф Джи България

През тази седмица очаквам по-скоро мечи настроения, но имайки предвид по-ниските нива на акциите не е изключено някои от инвеститорите да видят атрактивно ниво за покупка. Въпреки това ми се струва малко вероятно големи инвеститори да започнат да купуват, поради всеобщата криза на международните финансови пазари.

Спадът на БФБ по никакъв начин не е свързан с фундаментални фактори около българската икономика и публични компании, а е предизвикан по-скоро от отлив на капитали поради затруднената ликвидност както извън, така и в България.

Коментар

• http://new.profit.bg/index.php?cid=1...2732&sec_name=

Коментар

• БЕСЕДА ЗА ЗАЙОВЦИТЕ
                        Уважаеми колеги, съратници, СПЕКУЛАНТИ, някои хора в този форум / с над 10 000 поста/, непрекъснато призовават,че е глупаво, тъпо и т.н. да се продава, защото видите ли корекцията е временна и най-вече в края на януари излизат резултатите на компаниите. Тогава ще се случи ЧУДО и тренда ще се обърне!
                        Един бърз въпрос СПЕКУЛАНТИ: Кой от вас е бил в реалната икономика и е изкарал големи пачки от това? Защо платените клакьори на незабавния възход на SOFIX-а се опитват да ни внущат, че резултатите от ІV-то тримесечие се правят в момента и когато се публикуват ще стане БУМ- топчето ще пукне! Да ще пукне, но ще пукне дупка в нечий джоб. Защо мислите, че институционалните, които продават под една или друга форма нямат балансите на бюрата си? Е, що тогава продават?
                        Момент, момент, никой не казва, че балансите са отрицателни, а по-скоро, че не са съобразени с балона SOFIX.
                        И сега НАЙ-ВАЖНОТО:
                        Някои хора /над 10000 поста/ упорито говорят глупости.
                        - І-ва глупост: ЗАЙОВЦИТЕ /шубетата, дупетата, необразованите и т.н./ се уплашили и преебали БФБ.
                        - ІІ-ра глупост: Аз влязох на SOFIX 800 /ориентир/ и термоядрена война не може да ме бутне, но все пак мили хора, за бога НЕ ПРОДАВАЙТЕ!
                        - ІІІ-та глупост: Аз съм много информиран и по един или друг начин индексът ще стане такъв, какъвто го искам, демек 5000.
                        ПРИЯТЕЛЮ, СТИГА ЛЪГА ХОРАТА! Дори и да приемем, че си влязъл при 800 /ориентир/ ЗАЙОВЦИТЕ - не са влязли тогава.
                        NB! В условията на върло мечи пазар, извинявам се, в условията на БОРСОВ ПОГРОМ става следното:
                        - Първи напускат ЧУЖДИТЕ. Те просто си вземат КЕША и се пръждосват на други високо-рискови бананаджийски борси.
                        - Второ - ИНСТИТУЦИОНАЛНИТЕ: Те не напускат, а само отстъпват в боен ред, т.е. продават 1 000 акции за 1000лв и после купуват за 1000лв - 1 200 акции. Т. е те не печелят КЕШ, но печелят бройки акции в очакване на денят "Х", когато ще станат неизмерно богати.
                        - Трети, приятелю, са ЗАЙОВЦИТЕ. Те са малки, дребни, нищожни, но огромни по обем. Това са хора с мечти, без специално образование и за съжаление без информация. Те са влязли при SOFIX 1500-`1700 /ориентир/, стискат своите акцийки, като девица х..., палят свещи и се молят за ЧУДО, поне да не са на "минус". Някои, които все още имат възможност да купуват специализирана преса и анализи БЯГАТ. Други, обаче просто четат този форум, той е безплатен. И какво четат там?
                        - Не продавай защото ще загубиш! - но не се обяснява, че може да загубиш и много, много повече. Успокояват те обаче, че след 24 месеца ще си ЖУС. Голям праз, тогава зайовците ще бъдат "минус" 30% инфлация /въвеждаме и включването на еврото/.
                        - Не продавай ЗАЙО и не купувай ЗАЙО отдолу! По този начин ще ограничиш до минимум загубите, но това ще попречи на нашите ИМПЕРСКИ мечти.
                        - ЗАЙО ТРАЙ СИ!!!! Ние разбираме от фундамент, от ТА, че даже и от популизъм. Справка: виж постовете ни за циганския проблем
                        Накрая, когато SOFIX-а стане "минус" безкрайност ЗАЙО продава, за да си оправи борчовете, а РАБОТОДАТЕЛЯТ НА ИМПЕРИЯТА КУПУВА, защото както е казал барон Ротшилд: Най-хубавото време за покупка е когато по улиците се лее кръв!
                        PS: Така, че ЗАЙОВЦИ задайте си ясния въпрос, дали да бъдете Гюро Михайлов в разпадащата се ИМПЕРСКА ГВАРДИЯ, или ще си бръмчите "СОЛО", "СОЛО", но ваше породисто"СОЛО"
                        Това не е препоръка!
                        УСПЕХ НА ВСИЧКИ УМНИ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

• Много хора ще останат без пари и акции. Колко жалко.
                          Мазохизмът победи.

Коментар

• като го гледам тоя софикс на 6г. база не мислите ли юе това мове и да е игла и много бързо да върне до 1550 - 1600

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Здравейте Оптимисти.
                              Виждам и днес "оптимизма" е преобладавал на БФБ,след като хвърлих бегъл поглед на индексите.Направо с думи неможе да се опише.

А сега малко ТА - за СОФИКС вече определихме целта 1170-1220
                              При BG40 се очаква корекцията да завърши в зоната 300-305

За другите 2 индекса е твърде малка базата данни за какъвто и да е ТА. Спорна и успешна седмица на всички.
                              da ti se vru6ta :-) :-)

Коментар

• като "СОФИКС 1952 пункта"

Коментар

Working...
                                X