Честита ви двайсетуна, ракетата набира сериозна скорост в момента.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКазваш, че постъпвам глупаво, щом държа акции на Агрия. Очевидно искаш да ме спасиш от фалита. Дай някакви расъждения, факти и доказателства, ако искаш да ти повярвам.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кой си ти ,че да ти давам отчет какво и защо правя?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеА защо тогава безплатно ни даваш информация къде да НЕ инвестираме? И то не само че ни го казваш безплатно, ами го напомняш по няколко пъти на ден
- 1 like
Коментар
� -
Хейта е от списващите в темата,достатъчно е да попрегледаш последните 2-3 стр.Крадеца вика дръжте крадеца
А другата информация не е безплатна.Веднъж вече им ядох попарата на Балонерко рибоците
А и кой инвеститор пита по форумите къде да инвестира ?само шараните го правят
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 10 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНищо не смята. Няма как да сметнеш без някакви познания.
Дай да те видим колко голям "познавач" и играч си? или пак ще се измъкнеш с някви глупави хейт лафовеLast edited by petrg5s; 14.03.2022, 07:12.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеВсе още те чакаме да кажеш в какво да инвестираме...
Прегледах писанията ти в последния месец, само хейт.
А другата информация не е безплатна.Веднъж вече им ядох попарата на Балонерко рибоците
А и кой инвеститор пита по форумите къде да инвестира ?само шараните го правят
Last edited by X_Y; 14.03.2022, 09:14.
Коментар
� -
Казано накратко,всяка една риба може да спечели пари по време на бичи пазар.Проблема е когато се обърне палачинката ,стават неадекватни,почват да ловят дъна и затъват като патета в калчища.Точно това и видяхме в Балонерко с твоя приятел великия трейдър
Този ти профил "polki"беше по почитан, но кой го еня за любимитети заигравки и празните приказки ... дерзай на воля( за теб е дефолтирай на воля-елхарю), болкота трябва да се изхвърляLast edited by inta53; 13.03.2022, 22:46.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
По принцип си прав, но все пак както е казал Костолани на борасата 2+2= 5-1. Наивно е да смятам че мога да хавана връх или дъно и в този смисъл всеки греши. Ако не приема загубата, няма как да реализирам и печалба. А иначе смятам че точно това е нашата работа. Ако се обърне палачинката да видим че се обърнала и да взмеем подходящи мерки. Още по-добре е ако можем да предивдим кога ще се обърне и да реагираме предварително. Та въпросът ми е ти смяташ ли че при Агрия палачинката се е обърнала или ако смяташ, че ще се обърне скоро, пак защо смяташ, че ще се обърне?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Казано накратко,всяка една риба може да спечели пари по време на бичи пазар.Проблема е когато се обърне палачинката ,стават неадекватни,почват да ловят дъна и затъват като патета в калчища.Точно това и видяхме в Балонерко с твоя приятел великия трейдърАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Казано накратко,всяка една риба може да спечели пари по време на бичи пазар.Проблема е когато се обърне палачинката ,стават неадекватни,почват да ловят дъна и затъват като патета в калчища.Точно това и видяхме в Балонерко с твоя приятел великия трейдър
Прегледах писанията ти в последния месец, само хейт.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеМи той направи едни пари по 4-5 до тук от акциите на Агрия и Алтерко и има още доста да прави . Ти къде си инвесторал през това врме и каква доходност си реализирал?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
ЗХБГ колко декара обработва? Колко земеделска земя притежава? Колко зърно има на склад? Колко дивидент дава? Ти въобще наясно ли си с какво се занимава ЗХБГ, че да го сравняваш с Агрия?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Балонерко рибите да не се обаждат.Видяхме ги колко струватЛовци на дъна ,без грам ориентация къде се намира цената и логически после гълтат вода.Да ми беше слушал съветите там,щеше да направиш някой лев.
И смени малко репертоара,вече ги слушах тези глупости
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар