IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Миналата седмица бях в Русе, минах и през Дунав мост - задръстено е с украински и турски тирове. Обясниха ми и, че познати с корабен бизнес по Дунав се сцепват от товари. Основно е зърно, ама дали остава у нас, идея си нямам. В кюстенджа положението с украински зърнени култури е още по-весело, всичко е задръстено. Та не знам възможност ли е, примерно да го препродават, проблем ли е - ще си покаже. Засега акцията расте, а май само аз твърдя, че мажото е прост аграр, така че всичко е точно. Да видим дали ще има нови солари и буренясали терени в пловдивско за трошене на кинти, или ще за нешо друго - докато изкупува от аска, всичко е точно
    Мда, изкарват се добри пари от търговия с украинско зърно.. виж как се сещаш само

А относно пловдивския терен ме подсети да споделя, че и по този въпрос отговориха на ОСА. Та идеята е, че сметките на Агрия са толкова препълнени с пари в момента, че когато излезе добра възможност да се завърти спекулативно накой имот и да се изкара ексра доходност и дивидент за акционерите, това ще се прави Мен ме кефи, одобрявам!
    Гледаме към 60-ка в рамките на година

Коментар

• Миналата седмица бях в Русе, минах и през Дунав мост - задръстено е с украински и турски тирове. Обясниха ми и, че познати с корабен бизнес по Дунав се сцепват от товари. Основно е зърно, ама дали остава у нас, идея си нямам. В кюстенджа положението с украински зърнени култури е още по-весело, всичко е задръстено. Та не знам възможност ли е, примерно да го препродават, проблем ли е - ще си покаже. Засега акцията расте, а май само аз твърдя, че мажото е прост аграр, така че всичко е точно. Да видим дали ще има нови солари и буренясали терени в пловдивско за трошене на кинти, или ще за нешо друго - докато изкупува от аска, всичко е точно
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ето това търсех и оправдава "нетнните 450/дка"

"Първите зажънвания показват добиви между 600 и 700 кг/дка.
        С тази култура са заложени близо 60 000 дка в Добричка област. През лятото на миналата година резултатите от ечемика достигнаха около 570 кг/дка, а през сухата 2020 г. едва средно по 305 кг/дка от общо 18 000 дка. Тогава пшеницата даде два пъти по-малко зърно – средно 178 кг/дка"

Колкото до Н1 се надявам да е с 30% над годишното поне, - няма как да го смятаме от компа.
        Само с МССта не става Black and white cat-... предпочитам да го изчакам...

Коментар

• Ограбени надежди: Родната реколта застрашена от безмитен внос на зърно

Тирове със слънчогледово семе от Украйна и Молдова се трупат в километрични опашки пред предприятие в Добрич, борсовите цени падат

https://agri.bg/novini/ograbeni-nade...o-zrno-dobrich

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Познаваш ме,- моите сметки не са през алгоритми, а през опит- дори го афиширах на место.
            Сметката ми е на база 11-12% от обратваните земи, нали така.
            Знаеш че обичам да вкарвам правокация за да просветне дъното!
            Това си е лична база и не е препоръка за покупка на акции.

-Днес, 15:25
            Ако не е грешка значи е явна дезинформация.. не знам с каква цел!
            Хората ясно казаха 670-700 кг/дка се очертава средния ни добив при ечемика, чиято жътва е почти на финала си.

Не дезинформация, а Правокация на по младите и по на терен в нещата!
            Очаквах по бързо реагиране на "Олимпиец" например, Фортис не пожела да даде по конкретни в района му данни.
            Няма значение моята сметка е доста точна за текущата година!
            Как я виждаш печалбата за второто тримесечие?
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Би ли дал дефиниция за "нетен доход" от декар. Това понятие вероятно е неизвестно на околните и става недоразумение.
              Познаваш ме,- моите сметки не са през алгоритми, а през опит- дори го афиширах на место.
              Сметката ми е на база 11-12% от обратваните земи, нали така.
              Знаеш че обичам да вкарвам правокация за да просветне дъното!
              Това си е лична база и не е препоръка за покупка на акции.

-Днес, 15:25
              Ако не е грешка значи е явна дезинформация.. не знам с каква цел!
              Хората ясно казаха 670-700 кг/дка се очертава средния ни добив при ечемика, чиято жътва е почти на финала си.

Не дезинформация, а Правокация на по младите и по на терен в нещата!
              Очаквах по бързо реагиране на "Олимпиец" например, Фортис не пожела да даде по конкретни в района му данни.
              Няма значение моята сметка е доста точна за текущата година!

Коментар

Без да давам уклон или препоръки към акцията, но личното ми мнение е за нетен доход към този от ~450кгр./дка,-
                Би ли дал дефиниция за "нетен доход" от декар. Това понятие вероятно е неизвестно на околните и става недоразумение.

Коментар

• Ако не е грешка значи е явна дезинформация.. не знам с каква цел!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

При среден добив 460 не е добре, а това си написал. Колегите те коригираха. Добивите 650-800 средно. Има и отклонения.

Без да давам уклон или препоръки към акцията, но личното ми мнение е за нетен доход към този от ~450кгр./дка,-

Коментар

Не, не съм , но ми се щеше да чуя и други по "вътрешни" (така да се каже) добиви. Все още не се намират такива.

Добива е над 650/дка от ечемика!
                      При среден добив 460 не е добре, а това си написал. Колегите те коригираха. Добивите 650-800 средно. Има и отклонения.

Коментар

Сгрешил си?

Не, не съм , но ми се щеше да чуя и други по "вътрешни" (така да се каже) добиви. Все още не се намират такива.

Добива е над 650/дка от ечемика!

Коментар

Земята,- е и арендована, но защо не извадиш другите резултати?-средни по възможност -не пикови за софра!
                          Сгрешил си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Инта е в сериозна грешка! Казаха 670-700 кг/дка хората! И той лично ги поздрави възторжено
                            Ееей няма да ме апострофираш така под кръста!!!
                            Надявам се на прилична дискусия

Коментар

При този добив трябва да светне лампата -или са слаби в производството или земята им е много под средното ниво. Сравнявам с резултати от тази година при друго фермери.

Земята,- е и арендована, но защо не извадиш другите резултати?-средни по възможност -не пикови за софра!

Коментар

При този добив трябва да светне лампата -или са слаби в производството или земята им е много под средното ниво. Сравнявам с резултати от тази година при друго фермери.
                                Инта е в сериозна грешка! Казаха 670-700 кг/дка хората! И той лично ги поздрави възторжено

Коментар

Working...
                                X