If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По често трябва да се вади и показва този стар проект! По добър, бизнесодоходоносен и чист от ново "Белене".
Удълбаването на канала е най краткия морски път за Агрия, но този проект е Широка Порта за целия Североисток!!!
Споменах го лани на събранието, но не всички ме разбраха,- та за това ...
-""Забележете, че тук не говорим за пожелание, а за законодателен доклад, който не просто казва, че трябва да се проучи или да се обмисли възможността за прокопаване, а че коридорът Рейн-Дунав трябва да бъде увеличен с отклонение от Русе до Варна с конкретни точки, които сме отбелязали. Това са Търговище, Разград, Шумен, Провадия, Девня и Варна", подчерта Новаков.
Евродепутатът Емил Радев поясни, че този проект не е сегашна идея. Още в Османската империя с изграждането на жп линията Русе-Варна се е мислило като алтернатива прокопаването на този канал.
По негови думи в соц годините този проект вече е бил готов и е имал готови стойности и последното им смятане е било в началото на 90-те години. “Така че ако този проект се реализира в този момент, ще трябват нови стойностни сметки, защото инфлацията е огромна, цените на материали и труд са се променили драстично”, смята евродепутатът."
Надявам се ОС тази година да бъде толкова интересно и полезно, както беше миналата година.
Призовавам повече активност от инвеститорите в тази позиция, за да покажем на г-н Райков че оценяваме действията му.
Сигурен съм, че ще научим доста нови пикантерии около компанията, като развитие на пристанището, следващи инвестиции и очаквания за годината.
Възнамерявам да бъда там и съветвам сериозните инвеститори да ходят по ОС, защото поне веднъж в годината имаме възможност да се срещнем лице в лице с хората на които доверяваме парите си!
Проблемът е че, повечето ОСА съвпадат с големите летни отпуски. Има ли възможност за участие през електронна форма? По подобие на BSE. Много хора могат да се включат по този начин. Аз лично след като засадих 3 квадрата теменужки и ги обгрижвам вече 3 месец без особен резултат, оценям доста високо постиженията на тези хора . Наистина искам да изкажа лично поздравления на мениджмънта, нек апомислят за форма на дистанционно участие.
Евала на Агрия и на Мажо! Допусках, че ще използват тежката 2023 година като оправдание и няма да дадат дивидент или ще дадат символичен. Грешал съм! Според мен дивидента тази година ги прави доста по-лъскава компания в имиджов план и им желая много бъдещи успехи. Много, много се кефя на хората когато постъпват мъжкарската и застават зад думите си! Дано има повече такива на борсата.
Надявам се ОС тази година да бъде толкова интересно и полезно, както беше миналата година.
Призовавам повече активност от инвеститорите в тази позиция, за да покажем на г-н Райков че оценяваме действията му.
Сигурен съм, че ще научим доста нови пикантерии около компанията, като развитие на пристанището, следващи инвестиции и очаквания за годината.
Възнамерявам да бъда там и съветвам сериозните инвеститори да ходят по ОС, защото поне веднъж в годината имаме възможност да се срещнем лице в лице с хората на които доверяваме парите си!
Евала на Агрия и на Мажо! Допусках, че ще използват тежката 2023 година като оправдание и няма да дадат дивидент или ще дадат символичен. Грешал съм! Според мен дивидента тази година ги прави доста по-лъскава компания в имиджов план и им желая много бъдещи успехи. Много, много се кефя на хората когато постъпват мъжкарската и застават зад думите си! Дано има повече такива на борсата.
. Онзи ден не ни ли показваше "пробита съпротива"?)
Ти обвиняваш Шарана ,че е познал всъщност.
И мен така все ме обвиняват защо съм познал ,затова ще опровергая поредното ти заяждане с колегата.
Има пробив на дъното от няколко дена нали така ?(и за който пробив ти беше осведомен безплатно и то в реално време с графика от същия човек),но има и булиш дивергенция,вчера колегите пишат,
Дивергенция,предлагам да го обявим отсега за фалшив.Дали утре или вдругиден няма значение ..
че пробива ще е фалшив заради тази дивергенция,но ти заради некомпетентността си в ТА материята несправедливо обвиняваш Шарана,че е познал всъщност.Мисля,че му дължиш извинение
п.с. Аз забравих.Даже и мен ме обвини преди това днес,че съм познал всъщност
Батя, приемаме, че ТА не върши работа и го оставяме настрана. Какво се промени във фундамента за един ден? Според мен нищо. Промениха се само очакванията на инвеститорите, но това няма нищо общо с фундамента.
Как да няма общо!? Очакванията спрямо доходността от акцията, спрямо неотменната дивидентна политика на мениджъмнта и неговата коректност не са ли фундамент!? Явно имаме различие в понятията.
И още нещо.. пазара не е толкова ефективен, че да следва 1 към 1 всяка промяна във фундамента и очакванията за него, затова и има флуктоации. Когато бях млад и зелен спекулант се заигравах с тях. С времето осъзнах че голямата картина, големите движения са от значение.. малките флуктоации на цените няма особен смисъл да се хващат.. защото често гонейки тях, изтърваш голямото и наистина доходоносно движение.
А къде бяха твоите чертички когато купувахме преди 2 г. да кажат че е дъно и следва здраво рали?
Появихте се да бягате след влака. Онзи ден не ни ли показваше "пробита съпротива"? Имаше надъхани да купуват на 15-17 лв.
"Техническия анализ е като огледало за обратно виждане"
Батя, приемаме, че ТА не върши работа и го оставяме настрана. Какво се промени във фундамента за един ден? Според мен нищо. Промениха се само очакванията на инвеститорите, но това няма нищо общо с фундамента.
А къде бяха твоите чертички когато купувахме преди 2 г. да кажат че е дъно и следва здраво рали?
Появихте се да бягате след влака. Онзи ден не ни ли показваше "пробита съпротива"? Имаше надъхани да купуват на 15-17 лв.
"Техническия анализ е като огледало за обратно виждане"
Пазарът хукна да преследва дивидент, но това не отменя тренда надолу. Същото се получава и при Неохим. Нека да видим какво ще се случи следдивидентно и при отчетите - дали ще се задържи над 20. Акцията е много хубава, но е време да си почине малко. Сега е ред на Алтерко, Доверие, Илевън да поведат ралито.
Коментар