Излезе ли някъде инфото кой купи 9-те % от Агрия миналия месец?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМомчета и момичета ..............Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАми ако са купували без посредници, а директно от собственици, там където арендоват?
Сякаш най-разумно да иде човек на място в някое от землищата, да седне в селската кръчма и за 10 мин+ една бира да получи цялата информация която му трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАми ако са купували без посредници, а директно от собственици, там където арендоват?
Сякаш най-разумно да иде човек на място в някое от землищата, да седне в селската кръчма и за 10 мин+ една бира да получи цялата информация която му трябва
+1
Проспектът е добре написана приказка.
Тази фирма доста беше литнала по обещанията в края на 2008г, но кризата, която те забелязаха късно ги отказа от намерения за инвестиции в земеделието.
В последствие отказаха прект за закупуване на техника, явно са преценили, че не могт да направят печелившо земеделие.
Голямата разпокъсаност на земята, която обработват не позволява бързо и евтино обработване. Освен това за така разпокъсана земя е необходима много повече от обикновеното техника, отколкото ако е компактна.
Мисля, че те не разполагат с необходимата техника за отглеждане на 103 000 дек земя. Доколкото имам наблюдение върху техниката им /размери, мощност и др параметри/, тя е за ферма от порядъка 40-50 0000 дек /може и по-малко/.
Организацията им на рабоа е такава, че в ниакъв случай не могат да покрият операциите и да ги извършат в срок за такъв размер земя.
Компетенциите на мениджмънта не е на необходимото ниво, за да се получи печалба от бизнес с мащабит на 103 000 дек земя.
А увеличението до 150 000 дек, което са написали в проспектите си /и на други места/ е ГОЛЯМ МИРАЖ за тяхното ниво, имам предвид печелившо земеделие. А и това вероятно не е реална тяхна цел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеОчаквах подобен,отговор то от магаре кво друго може, ама нейсе.Тия един декар земя не са купували от фирми близки с които работя или съм работил(от 8 години търгувам със земя)така,че няма кво да водим тъпи спорове с тъпаци.То верно и О.Донев и В.Божков също са в крак с модата между другото.
Сякаш най-разумно да иде човек на място в някое от землищата, да седне в селската кръчма и за 10 мин+ една бира да получи цялата информация която му трябваАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеНищо не си разсеял. Досега кавото си написал тук е точно копие от рекламните им материали, които ................ . Намери справка за земите, които се обработват по землища, защото на мен започна да ми прави дебела сянка втория етаж .......
Иначе внимавай с дебелите сянки, че много се настива
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеСлуховете и съмненията за фалшивикация на отчети и подвеждане на инвеститори е доста сериозно обвинение спрямо дадено дружество. Затова недей да пускаш откровенни лъжи във форума, ако не можеш да ги докажеш.
Надявам се, че с фактите, която съм постнал по-долу да съм разсеял притесненията относно "нещата, в които си убеден"
Нищо не си разсеял. Досега кавото си написал тук е точно копие от рекламните им материали, които ................ . Намери справка за земите, които се обработват по землища, защото на мен започна да ми прави дебела сянка втория етаж .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение"Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса!"
Така че ако имаш да казваш нещо конкретно по позицията давай, ако не - лек ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНяма старшно,и аз утре ще продавам,така че стой до сеновала.Може малко зобче да ти отделя,все пак едно магаре си имаме бива ли така.
Така че ако имаш да казваш нещо конкретно по позицията давай, ако не - лек ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеПак ти казвам не ме мисли - справям се криво ляво .
По- скоро за теб се притеснявам - днес Агрия купуват имоти без да те уведомят, утре някой друг ще направи същото и съвсем ще се съкрушиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеПазя си ги магаре,пазя си ги май тине ги пазиш.Сън не спиш да им правиш реклама на тия,айде стига с глупостите ами гтъргувай.С плямпане няма да стане.
По- скоро за теб се притеснявам - днес Агрия купуват имоти без да те уведомят, утре някой друг ще направи същото и съвсем ще се съкрушиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеПази си нервите човече не ги хаби бадева.
И земя имам, и акции имам така че не ме мисли.
Ако имаш да казваш нещо конкретно за акцията - давай, но явно облеклото на мениджмънта е единственото за което ти стига капацитета да коментираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАйде пак почна с рекламата.Имаш ли земя за продаване да видим дали не въврви.Е гати нещастниците от години ви чета глупостите,ама не се спряхте.Пууу купавй тогава акции на AGR,като са голяма работа,сигурно и 100 бр. нямаш.
И земя имам, и акции имам така че не ме мисли.
Ако имаш да казваш нещо конкретно за акцията - давай, но явно облеклото на мениджмънта е единственото за което ти стига капацитета да коментираш
Коментар
Коментар