Айде пак почна с рекламата.Имаш ли земя за продаване да видим дали не въврви.Е гати нещастниците от години ви чета глупостите,ама не се спряхте.Пууу купавй тогава акции на AGR,като са голяма работа,сигурно и 100 бр. нямаш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеОчаквах подобен,отговор то от магаре кво друго може, ама нейсе.Тия един декар земя не са купували от фирми близки с които работя или съм работил(от 8 години търгувам със земя)така,че няма кво да водим тъпи спорове с тъпаци.То верно и О.Донев и В.Божков също са в крак с модата между другото.
Ако съм на твое място веднага бих писал на t.ivanova@agriabg.com и да искам обяснение, как така са закупили земя без твое знание.
п.с. между другота като печен в занаята знаеш ли къде се намира с.Разделна
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеНе искам да споря. Написах неща, в които съм убеден, че са достоверни.
Всеки сам си преценява къде да купува акции и на кого да си подарява парите.
Надявам се, че с фактите, която съм постнал по-долу да съм разсеял притесненията относно "нещата, в които си убеден"
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение+1
Със сигурност работят. Но като наблюдавам технологичното им оборудване, начин на организация, технология на работа и др мноооого ме съмнява да имат такъв обем от работа /вероятно работят между 40 -60 000 дек/. А пък нека си пишат ккавото имат.
От друга страна съм сигурен, че земеделието, което правят е на загуба /без настоящата година/.
И като им "наблюдава технологичното оборудване" какво видя, да не би волски впрягове
В следствие внесен инвестиционен проект с входящ номер 148/30.04.2008г. в ДФ „Земеделие”, на 05.09.2008г., фирма „Агро” ЕООД – едно от дъщерните дружества на „Агрия Груп Холдинг” АД, сключи договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 121 „Модернизиране на земеделски стопанства” от Програмата за развитие на селските райони в България 2007-2013. Общата стойност на проекта възлиза на 1,5 млн евро, като одобрената безвъзмездна финансова помощ е в размер на 50% или 750 хил. евро.
В изпълнение инвестиционната програма на компанията, със средствата от проекта е закупена високопроизводителна обработваща и прибираща земеделска техника от водещи производители в световен мащаб като John Deere, Lemken и Rabe.
За загубата някой много добър твои познат ли ти каза или имаш такова усещане
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеКазвам ти,че тия не се знае каква земя работят и дали изобщо работят такава,а има фирми на борсата от тоя бранш,не само работят а и купуват малко се поинересувай кой са те.А и доста добри печалби имат.Ама купувайте и Четете!!!!
+1
Със сигурност работят. Но като наблюдавам технологичното им оборудване, начин на организация, технология на работа и др мноооого ме съмнява да имат такъв обем от работа /вероятно работят между 40 -60 000 дек/. А пък нека си пишат ккавото имат.
От друга страна съм сигурен, че земеделието, което правят е на загуба /без настоящата година/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеИ сиа кво кажА. Не зацепИх?
Коментар
-
мен предпоследния малко ме притесни заради шапката невидимка, която си е сложил на снимката...а пък Банев беше много фешън тази сутрин в интервю по Нова....с шахматно сако
сори за оффтопика
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениехахаха
току що счупи тъпомера
Що не си купиш Полимери тогава, мисля 4е Банев е доста в час с модата
Визията на кой по-точно от мениджмънта те притесни:
http://www.agriabg.com/index.php?show=managementКоментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеОчаквах подобен,отговор то от магаре кво друго може, ама нейсе.Тия един декар земя не са купували от фирми близки с които работя или съм работил(от 8 години търгувам със земя)така,че няма кво да водим тъпи спорове с тъпаци.То верно и О.Донев и В.Божков също са в крак с модата между другото.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениехахаха
току що счупи тъпомера
Що не си купиш Полимери тогава, мисля 4е Банев е доста в час с модата
Визията на кой по-точно от мениджмънта те притесни:
http://www.agriabg.com/index.php?show=management
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеизброяването на имена нищо не означава
трябв да дадат инфо в кое землище колко работят
може да стне така, че землището да е на два етажа
инфото за обработваемата земя е от 2008г - 103 000 декара
сега пак толкова работят и не са увеличили много собствената
сроа изтича - 2012г
как ще стане?
това не е критика, просто е липса на инфо
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеизброяването на имена нищо не означава
сроа изтича - 2012г
как ще стане?
Коментар
-
изброяването на имена нищо не означава
сроа изтича - 2012г
как ще стане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениев кои землища гледат заявените от тях в проспектите 103 000 дек? къде мислят да увеличат до 150 000 дек?
това са два въпроса без отговори.....
http://x3news.com/dogetblobfromdocum...Agria-kons.pdf
Към момента холдинговата компания, чрез дъщерните си дружества развиващи дейност
в областта на агропроизводството /”Кристера-Агро”ЕООД, „Агро”ЕООД/, обработва
около 103 000 дка земеделска земя, в това число арендувана/наета и собствена, на
територията на Североизточна България в землищата на селата Белоградец,
Доброплодно, Ягнило, Петров Дол, Ветрино, Янково, Ново Янково, Бял Бряг, Руец,
Миладиновци, Маково, Ломци, Осенец, Зараево и в землищата на град Смядово, град
Кардам и град Търговище
http://www.agriabg.com/index.php?sho...era_strategies
Основна стратегическа цел на дружествата, е увеличаване на обработваемите площи земеделска земя от 100 000 дка до 150 000 дка за периода 2008 – 2012 г. чрез :
3.1. допълнително арендуване на земеделска земя в нови землища в съседство с настоящите, които се обработват от агрофирмите, а именно - гр. Търговище, гр. Попово, с. Доброплодно, общ. Варна, с. Белоградец, общ. Варна, с. Млада Гвардия, общ. Варна, с. Осенец, общ. Разград, с. Ломци, общ. Попово;
3.2. нови придобивания на стопански субекти, работещи в областта на зърнопроизводството;
Целта на фирмите, е да успеят да увеличат собствените обработваеми земеделски земи до 30 000 дка, което да представлява 30% от общо обработваемите площи, което да доведе до диверсифициране на риска по дългосрочното обработване / за 10 години и нагоре/ на площите.
Инфо бол, ама трябва и някой да го прочетеLast edited by NOK; 12.10.2010, 09:30.
Коментар
Коментар