Чакам да видя консолидирания за третото, но цената си върви надолу. Някой тук следи ли тази компания или реално няма фрии флоут?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Докато правят 24 мил ЕБИТДА тези цени изглеждат наистина подарък ( П/ЕБИТДА е към 3,4) , естествено за по значителен скок на нашата борса ще трябва и дивидент ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеВиждам, че предлагането е било на 9 лв. преди 10 години, доста слабо представяне.
https://www.investor.bg/bylgariia/5/...-zaguba-63344/
Коментар
-
Виждам, че предлагането е било на 9 лв. преди 10 години, доста слабо представяне.
https://www.investor.bg/bylgariia/5/...-zaguba-63344/
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеПоредните лъжци. От 10 години са на борсата, а не са дали и стинка дивидент. И 5 лева им е много.
Коментар
-
Докато правят 24 мил ЕБИТДА тези цени изглеждат наистина подарък ( П/ЕБИТДА е към 3,4) , естествено за по значителен скок на нашата борса ще трябва и дивидент ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИнтересна сделка мина днес, успях да се включа лекинко интересно накъде ще поеме, някакви идеи?!
Коментар
-
Паричният поток не е проблем защото явно са задържали доста продукция която да пласират на по високи цени , аз лично нямам притеснения с тези Р/Е и Р/ЕБИТДА а и само book value на собствената земя е почти колкото капитализацията без да говорим за другите бизнеси . Естествено според мен трябва да се мисли за намаляване на задълженията което ще доведе до още по голяма печалба .
Имам , не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеКато изключим паричния поток и на мен отчета ми харесва. Има някои странни неща тук като вчерашната търговия и липсата на коментари при сериозен ръст на печалбата. Направиха придобивания и изглежда знаят какво правят, мисля време е добрите резултати да станат устойчиви.
Имам малко, не е препоръка
Имам , не е препоръкаLast edited by p_trade; 28.02.2018, 10:56.
- 1 like
Коментар
-
Като изключим паричния поток и на мен отчета ми харесва. Има някои странни неща тук като вчерашната търговия и липсата на коментари при сериозен ръст на печалбата. Направиха придобивания и изглежда знаят какво правят, мисля време е добрите резултати да станат устойчиви.
Имам малко, не е препоръка
Коментар
-
Ако се разрастват със същите темпове не е разумно да се раздават дивиденти ..завод купиха , сумати земя , техника и други дружества . Доколкото си спомням бяха казали на ОСА че искат да притежават 100 000 дка и да обработват 200 000 дка след това ще мислят за дивиденти ( в момента имат към 82000 дка собствена земя ) ...Според мен една консолидирана ЕБИТДА около 20 мил е реалистична и то при тези цени на зърното .
- 1 like
Коментар
Коментар