Първоначално изпратено от Жорж Санд
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз продължавам да добавям .. Мисля че е адски подценена акцията. А относно отчетите.. за дружеството винаги е била определяща втората половина на годинат.. Така че шанса за нови приятни изненади в това направление не бива да се изключват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз продължавам да добавям .. Мисля че е адски подценена акцията. А относно отчетите.. за дружеството винаги е била определяща втората половина на годинат.. Така че шанса за нови приятни изненади в това направление не бива да се изключват
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеПризнавам отчета за първата половина на 2019 е дълбоко разочароващ само 400 хил. печалба и някакви нови "други активи " за 7 милиона, но обективно погледнато си има як фундамент с доста земеделска земя из дунавския край. Аз лично ще си увелича позицията, но нека първо колегите разпродадат, та да си купя повече акции
- 1 like
Коментар
-
Признавам отчета за първата половина на 2019 е дълбоко разочароващ само 400 хил. печалба и някакви нови "други активи " за 7 милиона, но обективно погледнато си има як фундамент с доста земеделска земя из дунавския край. Аз лично ще си увелича позицията, но нека първо колегите разпродадат, та да си купя повече акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Айде готово, вече сме на 8 лв. И на 5 ще отиде след време.
A72/AGR 8 лв.
Актуално към 17:00/28.08.2019 г.
тц тц тц
завалиите...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Като стане ясно че няма да има дивиденти и под 9лв ще се срине най вероятно, ако преди това не падне де. Пък ако дадат някой дивидент бих си купил и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНа 4 годишно дъно, големи перспективи голямо нещо.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВинаги искам да съм така назад .. +20% за няма и месец
Last edited by Minka; 16.05.2019, 18:54.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Като стане ясно че няма да има дивиденти и под 9лв ще се срине най вероятно, ако преди това не падне де. Пък ако дадат някой дивидент бих си купил и азLast edited by 4f4; 01.03.2019, 10:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Батя с тази позиция и влизането тук си назад. Положение като с ПИБ. Обещания за дивиденти: пак като ПИБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Батя с тази позиция и влизането тук си назад. Положение като с ПИБ. Обещания за дивиденти: пак като ПИБ.Last edited by intint; 28.02.2019, 21:01.
- 1 like
Коментар
Коментар