Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
всичко това е ясно, въпроса беше доколко всички те за мажо или хора на мажо, или са си назависимиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Всеки акционер имащ под 5% от компанията се брои към ФФ. Собственика на Кехлибар е с над 5%, следователно ако той купува, ФФ ще намалява. В случая ние няма как да знаем, кой от акционерите с над 5% купува, но знаем че един от тях тримата е купил въпросните 50 000 акции, защото ФФ е намалял с 50 000 акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Няма гаранция! Това е пазар на акции, риск дебне от всякъде! Гаранция има в банката... до 100 хил. евро са ти гарантирани, лихвата е 0,1%
Всеки сам избира за парите си, свобода и демокрацияАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
явно го знаете по-добре. Аз си мислех, че бившият собственик на Кехлибар сега си е обикновен акционер с 10%, независим от мажо. Един вид поглъщане/сливане е станалоАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Каква е гаранцията, че ще продължи да намаля ?! Може да е било еднократно действие. И ако все пак не е грешка в записите по Фф забавени сетълменти или други
Колеги колко останаха от прословутия пакет, според Вас? Възможно ли е, да висят отгоре още акции за към милион лева ?
Всеки сам избира за парите си, свобода и демокрация
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного ясно че не са обратно изкупени! Сделката е на 15 а то е ограничено до 14! Хайде по-сериозно бе колеги, колко години вече го учим този пазар!? Някой от фирмите /хората/ на мажо е купил, какво повече има да се разяснява!?!?
Колеги колко останаха от прословутия пакет, според Вас? Възможно ли е, да висят отгоре още акции за към милион лева ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Ми те тримата ги водим че са мажоритаря, заедно с Райков. Кой от тях е купил или са обратно изкупени на практика няма значение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного ясно че не са обратно изкупени! Сделката е на 15 а то е ограничено до 14! Хайде по-сериозно бе колеги, колко години вече го учим този пазар!? Някой от фирмите /хората/ на мажо е купил, какво повече има да се разяснява!?!?Last edited by petyob; 15.12.2021, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеОбратно изкупени не би трябвало да намалят фф, поне докато не преминат 5%
Бившият собственик на Кехлибар, както и Комерс купуваха и преди.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар