Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
хм. В Инфосток пише -Светломир Илиев Тодоров 10.00% Комерс ЕООД 25.80% Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Няма други с над 5%. Единствените други бяха Доверие, които вече едва ли имат и един процент останал. И да обратно изкупените намаляват ФФ а той е намалял с 50к в понеделник...Светломир Илиев Тодоров 10.00% Комерс ЕООД 25.80%
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
нали има и други с над 5%? Обратно изкупените не намаляват ли ФФ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Ми... НамаляLast edited by спекуланта; 15.12.2021, 19:57.
Коментар
-
Много ми е гот!
Тук мечките ще ги блъскаме като боксьор боксова крушаLast edited by Агресивен бик; 15.12.2021, 19:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, супер сигнал! Мажо купува на едро на 15 лв. Кеф!!
Коментар
-
Ми... Намаля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеС нетърпение чакам бюлетина на ЦД днес. Да видим дали в понеделник ФФ не намаля с още едни 50К акцииАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
В поста си имаш поне 4-5 грешни заключения! Ако наистина искаш да схванеш картинката, чети внимателно назад в темата и може да ти просветне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Как да стане?!!!
Мажовецът е декларирал изкупуване до 14.
Флоутът на 14 намалява. а на 15 расте
пс А не вярвам някой да направи сделка за над 5%
пс2, - за 5% флоут ще трябва да се купят акции за 5 млн лв, а не за 0,5 млн лв, т.е. 35 000бр не става
- 1 like
Коментар
-
Мне, по-скоро може да намалее с тези 35Т наредени до 15,60
Мажовецът е декларирал изкупуване до 14.
Флоутът на 14 намалява. а на 15 расте
пс А не вярвам някой да направи сделка за над 5%
пс2, - за 5% флоут ще трябва да се купят акции за 5 млн лв, а не за 0,5 млн лв, т.е. 35 000бр не ставаLast edited by Балониада; 15.12.2021, 14:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
На 14 кинта са наредени едни 5000 артишки... Не е лошо и с тях да намалее флоута
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеС нетърпение чакам бюлетина на ЦД днес. Да видим дали в понеделник ФФ не намаля с още едни 50К акции
Коментар
Коментар