Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Удържа си на думата Райков, бравоLast edited by petyob; 12.05.2023, 08:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБроим ли го на тоя етап за фалшив или ще чакаме и утре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБроим ли го на тоя етап за фалшив или ще чакаме и утре?
простудни растройства...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Удържа си на думата Райков, браво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОСА 26.06, 1лв. дивидент, обратно изкупуване
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе се радвам да си върна продадените бройки на цени под 20 лв., но май трудно ще се случи. Прекалено много лисанки се навъртата под лозата с "киселото грозде"(защо ... защото ако се килне, може и х'ептен да го закъсаме, врeменно разбира се, защото твояt тип има афинитет и към фундамента, освeн към бързата "спекула")
ps. имам също и ... докога незнам, но поне без препоръка)В моят случай не са с особено значим за портфейла %.... просто заради принципа на диверЦефикацията
Last edited by precakanoto; 10.05.2023, 20:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ама си лисунгер голям... парите нали не ги печаташ? - кажи какво продаваш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Аз ще съм доволен на още 2-3 тона под 22 лв., ама да видим... парите нали не ги печаташ? - кажи какво продаваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе се радвам да си върна продадените бройки на цени под 20 лв., но май трудно ще се случи. Прекалено много лисанки се навъртата под лозата с "киселото грозде"
Коментар
Коментар