IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Чертежите пак отидоха в канала
    Когато фундамента говори, чертожниците трябва да си мълчат!

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
    Възможен сценарий
    https://www.tradingview.com/x/RLuEa5ko
    Това какво е рибо неземна?

От 2г ти казвам всяко движение тук, а и в още 5 акции и то напълно безплатно,докато ти от 30 си чакаш 70,което пък ниво няма да стане близките 5г поне.
    Отделно колеги вчера ти посочиха булиш дивергенцията на дневна графика,която я имаше още преди да падне под дъното.
    Затова ти казах,по-малко пиши ,за да не си показваш некомпетентността.А и злобата.
    Аз един път не съм дошъл да хейтя като падаше толкова месеци,ти на първия лек отскок ще се на**реш едва ли не
    Last edited by petrg5s; 12.05.2023, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Глупости на търкалета !
      Пиши по-малко, така не си показваш некомпетентността.
      Къде е 70,къде е 23.80 ?
      след толкова графики от теб не видях конкретен price target ? Може ли едно число, което да следим

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Чертежите пак отидоха в канала
        Когато фундамента говори, чертожниците трябва да си мълчат
        Глупости на търкалета !
        Пиши по-малко, така не си показваш некомпетентността.
        Къде е 70,къде е 23.80 ?
        Last edited by petrg5s; 12.05.2023, 11:15.

Коментар

• Чертежите пак отидоха в канала

Когато фундамента говори, чертожниците трябва да си мълчат!

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
            от дясно вече почти никой не се нарежда. Чудно ми е как стават тези изсипвания на 22.20 дето са станали в 10.10 ?
            Аз доволно закачих и вече с кеф чакам мин. 28 кинта през Юни. Успех на всички колеги по всичките ви позиции!

Коментар

от дясно вече почти никой не се нарежда. Чудно ми е как стават тези изсипвания на 22.20 дето са станали в 10.10 ?
              може би някой със солидно количество е пуснал левашки пазарна поръчка? или по погрешка в бързината

Коментар

• 3-та година подред дивидент от 10% от печалбата:
                2020 - 0,147 лв
                2021 - 0,3676 лв
                2022 - 1 лв/акция

Понеже цената на Агрия (23 лв /акция) е сходна с тази на Алтерко ми е интересно сравнението как при Алтерко новината за 0,20 лв дивидент го изкараха като "супер новина", а компанията е 2,6 пъти по-скъпа на база паз. кап.

Пазарът ни е крайно "неефективен"...

Коментар

• от дясно вече почти никой не се нарежда. Чудно ми е как стават тези изсипвания на 22.20 дето са станали в 10.10 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

В Търговския регистър

Обратното изкупуване е с минимална цена 28 лв.

Май Мажо обича да гледа филми
                    Този филм може и да го видим
                    ако мажо иска да продължава да придобива като плаща с акции ще трябва да поддържа цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      ОСА 26.06, 1лв. дивидент, обратно изкупуване
                      Както спява най-симпатичния австралийски миньон "Къ'мон бейби до дъ локомоушън". Тя благата вест заслужава да се полее с кехлибарения резултат от брилянтния 22 годишен винен дестилат, примесен с майсторството на "старите пушки" от "Институт по винаро-лозарство - Плевен".
                      Съжалявам, че няма да мога да присъствам на ОСА (както тук така и при колегите им от ген. Колев), и аз като Груйката съм букнал отдавна. Ще помоля някой от колегите да предаде моите поздравления към Е.Р. и членовте на ръководството.

Коментар

правилно, не съм внимавал. Гледал съм отчета още февруари, там са 7.8 млн, без данъци. Това счетоводство, тегава работа(сложна). . Пак можеше да раздадат повече от 10%. Миналата година имаха печалба над прогнозите ... освен ако не са ги наместили всичките
                        нали купиха спиртаджийница
                        Last edited by Майната; 12.05.2023, 09:22.
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

68 млн е консолидираната печалба след данъци в ГФО
                          правилно, не съм внимавал. Гледал съм отчета още февруари, там са 78 млн, без данъци. Това счетоводство, тегава работа(сложна). . Пак можеше да раздадат повече от 10%. Миналата година имаха печалба над прогнозите ... освен ако не са ги наместили всичките
                          Last edited by petyob; 12.05.2023, 09:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
                            къде гледате поканата за ОС ?
                            В Търговския регистър

Обратното изкупуване е с минимална цена 28 лв.

Май Мажо обича да гледа филми
                            Last edited by sunny; 12.05.2023, 09:00.

Коментар

• къде гледате поканата за ОС ?

Коментар

не трябваще ли да дадат 7.8 млн. (поне)? къде го гледатте?
                                68 млн е консолидираната печалба след данъци в ГФО

Коментар

Working...
                                X