If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявай, че те хейтих и спамих. Сега ме извини, но трябва да ходя да сменям памперса
Много е неадекватно момчето. Още като написа, че този форум му е под нивото и само се забавлявал, го разбрах че е поредния нерелизирал се "играч", който е достоен единствено за игнор листа ми
Казваш, че постъпвам глупаво, щом държа акции на Агрия. Очевидно искаш да ме спасиш от фалита. Дай някакви расъждения, факти и доказателства, ако искаш да ти повярвам.
Намали хейта и спама.Знам ,че те е страх и си напълнил памперса,но ми е през оная работа за теб и за смешните ти инвестиции
Колко и да не му се иска на г-н Асен Василев, инфлацията в страната ще удари 10%. Дори очаквам и ново повишение в следващите месеци. Та, как ли ще се отрази инфлацията на продажбите/печалбите на Агрия? Успешна седмица!
Кой си ти ,че да ти давам отчет какво и защо правя?
Казваш, че постъпвам глупаво, щом държа акции на Агрия. Очевидно искаш да ме спасиш от фалита. Дай някакви расъждения, факти и доказателства, ако искаш да ти повярвам.
Хейта е от списващите в темата,достатъчно е да попрегледаш последните 2-3 стр.Крадеца вика дръжте крадеца
А другата информация не е безплатна.Веднъж вече им ядох попарата на Балонерко рибоците
А и кой инвеститор пита по форумите къде да инвестира ? само шараните го правят
А защо тогава безплатно ни даваш информация къде да НЕ инвестираме? И то не само че ни го казваш безплатно, ами го напомняш по няколко пъти на ден
Нищо не смята. Няма как да сметнеш без някакви познания.
Вместо да спамиш и хейтиш, кажи ти къде ще иде цената,кога като време и къде ще обърне?
Дай да те видим колко голям "познавач" и играч си? или пак ще се измъкнеш с някви глупави хейт лафове
Все още те чакаме да кажеш в какво да инвестираме...
Прегледах писанията ти в последния месец, само хейт.
Хейта е от списващите в темата,достатъчно е да попрегледаш последните 2-3 стр.Крадеца вика дръжте крадеца
А другата информация не е безплатна.Веднъж вече им ядох попарата на Балонерко рибоците
А и кой инвеститор пита по форумите къде да инвестира ? само шараните го правят
Казано накратко,всяка една риба може да спечели пари по време на бичи пазар.Проблема е когато се обърне палачинката ,стават неадекватни,почват да ловят дъна и затъват като патета в калчища.Точно това и видяхме в Балонерко с твоя приятел великия трейдър
Този ти профил "polki"беше по почитан, но кой го еня за любимитети заигравки и празните приказки ... дерзай на воля( за теб е дефолтирай на воля-елхарю), болкота трябва да се изхвърля
По принцип си прав, но все пак както е казал Костолани на борасата 2+2= 5-1. Наивно е да смятам че мога да хавана връх или дъно и в този смисъл всеки греши. Ако не приема загубата, няма как да реализирам и печалба. А иначе смятам че точно това е нашата работа. Ако се обърне палачинката да видим че се обърнала и да взмеем подходящи мерки. Още по-добре е ако можем да предивдим кога ще се обърне и да реагираме предварително. Та въпросът ми е ти смяташ ли че при Агрия палачинката се е обърнала или ако смяташ, че ще се обърне скоро, пак защо смяташ, че ще се обърне?
Нищо не смята. Няма как да сметнеш без някакви познания.
Казано накратко,всяка една риба може да спечели пари по време на бичи пазар.Проблема е когато се обърне палачинката ,стават неадекватни,почват да ловят дъна и затъват като патета в калчища.Точно това и видяхме в Балонерко с твоя приятел великия трейдър
По принцип си прав, но все пак както е казал Костолани на борасата 2+2= 5-1. Наивно е да смятам че мога да хавана връх или дъно и в този смисъл всеки греши. Ако не приема загубата, няма как да реализирам и печалба. А иначе смятам че точно това е нашата работа. Ако се обърне палачинката да видим че се обърнала и да взмеем подходящи мерки. Още по-добре е ако можем да предивдим кога ще се обърне и да реагираме предварително. Та въпросът ми е ти смяташ ли че при Агрия палачинката се е обърнала или ако смяташ, че ще се обърне скоро, пак защо смяташ, че ще се обърне?
Коментар