IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторни инструменти-достойно изплащане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марияне, във Видинска област срока за подаване на заявления е 26 септември включително,а в Силистренска област срока също е 26 септември включително и според мен и в двете области има доста добри земи и се предлагат доста имоти и според мен няма голям проблем за тези, които ще участват на търга във Видинска област и Силистренска област ако желаят да купуват ПКБ и утре, а пък ако решат така - също и в петък. За тези, които ще подават заявления за участие за земи в Софийска област според мен също не е голям проблем да си вземят депозитарната разписка в понеделник, ако решат да купуват ПКБ днес, защото заявление за търга в Софийска област се подава в центъра на София.
    Last edited by the money-maker; 20.09.2012, 09:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
      Няма да се учудя, ако днес майсторите на спекулата купят ПКБ и след това продават с добра печалба. Голяма част от продавачите на бонове, може би не правят сметка, че на повечето купувачи им трябват спешно бонове и поради тази причина трябва да купуват независимо дали цената на която се предлагат е 70 стотинки или доста по-висока.
      Здравейте money-maker
      Не беше ли вчера Денят Х,
      тоест като гледам на някои места в търга може да се участва до 24 септември, вероятно за повечето е така, не съм гледал навсякъде.

Купувачите от вчера ще получат депозитарните си разписки в петък в 14 ч. Така ще имат време да подадат до 24-ти (понеделник).

Купувачите от днес малко ще се озорят, защото ще получат разписката си в 14 ч. в понеделник (24-ти) и ако приемем че администрацията работи до 16:30 ч. ще имат време за реакция от 2 часа и 30 минути.
      Не е невъзможно, праща се депозитарката по факса до Варна например и готово, но все пак си е зор.

Някой беше споменал, че има области в които крайният срок е 29-ти септември (това е събота, така че едва ли), но не знам доколко са ключови и съществени области.

Така че може би днес е последният ден, за закъсали купувачи и ако има и търгове до след 24-ти, може и в следващите дни да има търсене.

Ще видим. Сесията днес ще покаже. Но неслучайно вчера минаха големите пакети. Просто вчера си беше деня за спокойно получаване на депозитарна разписка, а не 2 часа преди крайния срок.

Поздрави

Коментар

• Няма да се учудя, ако днес майсторите на спекулата купят ПКБ и след това продават с добра печалба. Голяма част от продавачите на бонове, може би не правят сметка, че на повечето купувачи им трябват спешно бонове и поради тази причина трябва да купуват независимо дали цената на която се предлагат е 70 стотинки или доста по-висока. Според мен част от големите купувачи биха купували и над 1 лев, в случай че няма предлагане на по-ниски нива, защото на тези купувачи им трябват спешно бонове, но ако продавачите им предлагат и на по-ниски нива от 1 лев то естествено че цената в този случай няма да се качи над 1 лев. Следователно в много голяма степен цената на ПКБ зависи от поведението на продавачите. Между другото многознайковците и кръстниците може и да не знаят, че аз съм съветвал много хора да купуват ПКБ на цени от 16-17 стотинки и естествено повечето не са ме послушали защото смятат че са по-умни, а другите са по-глупави. Всеки може да си направи сметка кой е спечелил и кой е пропуснал да спечели. Естествено тези глупаци, които само дават акъл отстрани и нищо не правят никога няма да спечелят. Препоръчвам на тези, които само дават акъл и нищо не правят да използват като аргументи псувни и всевъзможни вулгарни изрази за да бъдат по-убедителни пред другия пол. Не е препоръка за нищо друго освен глупаците да псуват останалите на майка и на баща за да се покажат колко са велики.
        Last edited by the money-maker; 19.09.2012, 11:29.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...lad_za_bonove/

Това е интересна и доста реална хипотеза:

"....Това може да означава, че продавачът е един и търси възможност да осребри инвестицията си, а купувачите на книжата може да са няколко. ..."

Коментар

Днешната търговия при ПКБ според мен показа, че на текущите нива търсенето на ПКБ е по-голямо от предлагането. Интересното за мен в днешната търговия бе че част от купувачите на ПКБ залагаха и днес въдици на които и днес се хващаха балъци. Утре шоуто продължава и следващите дни може би ще видим кой по-добре владее покера.
            По ще ти ходи ;- BBQmaker

Коментар

• Първоначално изпратено от mcqueen Разгледай мнение
              Много са пътищата и вариантите за "ХЕЙТ" коментари в търгуването с ПКБ!
              Дали може някой от "СМАРТ" пичовете да каже нещо позитив???
              На други места зачитам подобни коментари като тия по-надолу, ама са без покритие и без смисъл и без .................................................. ..........
              и какво се опита да кажеш в крайна сметка?

Коментар

• Много са пътищата и вариантите за "ХЕЙТ" коментари в търгуването с ПКБ!
                Дали може някой от "СМАРТ" пичовете да каже нещо позитив???
                На други места зачитам подобни коментари като тия по-надолу, ама са без покритие и без смисъл и без .................................................. ..........

Коментар

Днешната търговия при ПКБ според мен показа, че на текущите нива търсенето на ПКБ е по-голямо от предлагането. Интересното за мен в днешната търговия бе че част от купувачите на ПКБ залагаха и днес въдици на които и днес се хващаха балъци. Утре шоуто продължава и следващите дни може би ще видим кой по-добре владее покера.
                  доста си заслепен, но утре или до края на седмицата, като видиш цени близо до или под 60 стотинки, се надявам, че ще се събудиш

Коментар

• Днешната търговия при ПКБ според мен показа, че на текущите нива търсенето на ПКБ е по-голямо от предлагането. Интересното за мен в днешната търговия бе че част от купувачите на ПКБ залагаха и днес въдици на които и днес се хващаха балъци. Утре шоуто продължава и следващите дни може би ще видим кой по-добре владее покера.

Коментар

• нема грижа ! всичко е 6 , нека хората да си вземат земица срещу бончета пък конспирациите за друго министерство

Коментар

• Ясно е, че определени играчи по места ще се облажат със земя на тънки цени. Догодина на изборите такива хора ще имат силн мотивация да върнат жеста с подходящи мерки за мотивация на електората....по-специално ромите...
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Когато казах, че вчерашния оборот при ПКБ е нисък имах предвид, че обикновено няколко дена преди търговете за земи срещу ПКБ оборотът е доста висок и затова според мен вчерашния оборот бе нисък като мое субективно усещане и като се има предвид какви са били оборотите при ПКБ в последните няколко дена преди последния срок за подаване на оферти при предишни търгове за земи и сравнявайки с тях вчерашния оборот вчера ми изглеждаше нисък.

Коментар

Днешната търговия при ПКБ беше доста скучна и единственото за отбелязване е ниския оборот.
                            Данните показват, че оборотът е втория най-голям в последните 22 работни дни
                            http://www.investor.bg/companies/PKB/history.html

Коментар

• Днешната търговия при ПКБ беше доста скучна и единственото за отбелязване е ниския оборот. Днес част от купувачите на ПКБ бяха заложили въдици за да уловят балъците, но сравнително малко балъци се хванаха на въдицата. Явно заради кризата и балъците почват да намаляват. Утре може би ще видим прелюдия към шоуто което може би ни очаква при търговията с ПКБ в сряда, четвъртък и петък. Не е препоръка да се обиждате един друг и не е препоръка за глупаците да изказват мненията си. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• компенсаторки и инициатива

Според мен всеки който има компенсаторки ще може да се включи в екшъна, стига да е по съобразителен! Да не забравяме, че Държавата няма възможност да стопанисва тези земи и няма полза от това те да стоят пусти!

Коментар

Working...
                                X