Първоначално изпратено от gunnar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеИнтересното за мен в днешната търговия с ПКБ досега е че и днес купувачите залагат въдици и все още се намират балъци, които да се хващат на тези въдици. Не е препоръка за нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеБатя друг път може и да ме послушаш и да спечелиш пак.
За мен на БФБ има достатъчно други интересни алтеранативиДобрият, стар Батя
Коментар
-
Днес е последният ден за покупка на ПКБ за участие в търговете за земи
http://www.investor.bg/novini-i-anal...a-zemi,140409/
Коментар
-
Уважаеми ММ явно пак не позна. Твоите излияния явно писнаха на всички. Блогът за гадатели се намира на друго място. Ако ако ако. Мариан най- учтиво ти обясни няколко пъти че не си за тук. Ако са двама ако са трима. И десет да са все е тази - явно не разбираш какво се прави и това е добре всъщност. Но баницата за познаване която си ял сутринта не е била явно допечена, защото ако баба ми беше момче такива работи щеше да станат....... С две думи не е това което си мислиш и въобще не си за тук. Мнението ми не е препоръка за писане на отговори по констатацията ми.
Коментар
-
В момента купувачите на бонове са поне двама и ако единия тръгне да обира големи количества бонове според мен това ще провокира и другия да обира и според мен ако всички продавачи изтеглят офертите продава над 1 лев може би ще видим покупки на цени над 1 лев за номинал, защото според мен на купувачите им трябват спешно много бонове и според мен са готови да купуват и над 1 лев за бон, ако няма друго предлагане на по-ниски цени. Разбира се това са само мои предположения и какво точно възнамеряват купувачите само те си знаят. Не е препоръка за нищо.Last edited by the money-maker; 20.09.2012, 17:22.
Коментар
-
Аз казах че може да се купуват бонове и в петък, ако купувачите ще участват в търговете във Видинска или Силистренска област или област Търговище, а там минималната цена на предлаганите земи е общо над 9 000 000 бона, а земята е много атрактивна. Някой виждал ли е толкова голямо търсене на ПКБ след 2005 г.. Просто такова търсене след 2005 г. не е имало. Не е препоръка за нищо.Last edited by the money-maker; 25.09.2012, 17:34.
Коментар
-
Направих добри кинти с игра при ПКБ-тата, когато му беше времето. Прибрах си печалбата и сега ще ги погледам само.
Предпочитам да си понакупя КЗ от Артио. Виж как щедро ги раздават. Пък и като купя от тях не ощетявам някой клет реститут. Така че и огито няма да се нерви ако направя там СПЕКУЛАТИВНА печалбаДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеБатя аз не очаквам ти да купуваш днес ПКБ, но ако имаш време може да проследиш търговията и да после да кажеш могло ли е да изкараш днес пари от бърза врътка при ПКБ или не. Вчера в края на търговията имаше купувач който търсеше около 69 000 бона на цена 65,1 стотинки и ако днес някой купи на 59 стотинки според мен е възможно да ги продаде на по-висока цена ако се има предвид търсенето в края на деня вчера.
То и на рулетката е възможно да се падне твоето число и да спечелиш многократно залога, но според мен тоя риск не е оправдан. Така че не играя.Добрият, стар Батя
Коментар
-
Батя аз не очаквам ти да купуваш днес ПКБ, но ако имаш време може да проследиш търговията и да после да кажеш могло ли е да изкараш днес пари от бърза врътка при ПКБ или не. Вчера в края на търговията имаше купувач който търсеше около 69 000 бона на цена 65,1 стотинки и ако днес някой купи на 59 стотинки според мен е възможно да ги продаде на по-висока цена ако се има предвид търсенето в края на деня вчера.Last edited by the money-maker; 20.09.2012, 12:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеДнес или утре ще видим дали цената на ПКБ ще се покачи над досегашната си най-висока стойност за тази година или не. Сроковете за подаване на заявление за участие в търговете за земи срещу ПКБ за Силистренска и Видинска област е 26 септември сряда включително и може би днес и утре ще купуват ПКБ тези участници в търговете, които още не са си набавили необходимото количество бонове. Няма да се учудя, ако някои майстори на спекулата днес купят и след това продават с добра печалба бонове на тези на които спешно им трябват но чакат последния момент за да купят. Не е препоръка за нищо.
Коментар
Коментар