If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой знае ли причината Ингбанк да разпродават записите?
Аз я знам, но няма да ти кажа щото ми се плюнчеше по-надолу.
А и нали съм долен СпекулантИн и искам от незнанието на другите да направя СПЕКУЛАТИВНИ печалби.
Над 700 граждани до момента са спечелили делата срещу Агенцията по приватизация и са
Над 700 граждани до момента са спечелили делата срещу Агенцията по приватизация и са получили обезщетенията за неправомерно прехвърлени инвестиционни бонове. Това съобщи за "Дневник" Веселин Григоров, който бе председател на създадената през 2004 г. в Русе Асоциация на пострадалите в масовата приватизация.
Организацията бе учредена, след като се разбра, че стотици българи са се разделили с инвестиционните си бонове, без да са се разпоредили за това.
"Още стотина дела вървят на различните етапи на административните съдилища", уточни Григоров.
Аз казах че нямам повече за продаване, защото стратегията ми беше да продам половината с няколкостотин процента печалба, а с другата половина да играя на търговете. По този начин аз съм си върнал цялата инвестиция и боновете с които ще играя на търговете ми излизат на практика без пари. Може да видите откога пиша в темата за да си направите сметка на колко съм купил навремето. Не е препоръка за нищо.
Хм, нещо не се връзва. Постоянно разправяш, че очакваш цената да се качи над номинал, а сега се оказва че си продал на 70-80 стотинки.
Аз казах че нямам повече за продаване, защото стратегията ми беше да продам половината с няколкостотин процента печалба, а с другата половина да играя на търговете. По този начин аз съм си върнал цялата инвестиция и боновете с които ще играя на търговете ми излизат на практика без пари. Може да видите откога пиша в темата за да си направите сметка на колко съм купил навремето. Не е препоръка за нищо.
Коментар