IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторни инструменти-достойно изплащане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oginvest
    Някой знае ли причината Ингбанк да разпродават записите?
    Аз я знам, но няма да ти кажа щото ми се плюнчеше по-надолу.
    А и нали съм долен СпекулантИн и искам от незнанието на другите да направя СПЕКУЛАТИВНИ печалби.
    Добрият, стар Батя

Коментар

• Как мислите-Премиера и лидер на ГЕРБ знае ли за положението с компенсаторките?!

Коментар

Някой знае ли причината Ингбанк да разпродават записите?
        24.09.2012 e
        Всичко е възможно,само желание да има!
        Делян Костов ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Ко прайм ся?
          http://www.youtube.com/watch?v=-tCmerCpzMQ
          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
          |___________||__|___|)
          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• НАЛИ МИРО ГЕРБАДЖИЯТА МНОГО СЕ ХВАЛЕШЕ, ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАНУЛИ ВСИЧКИТЕ.ПАК ДЪРВО ЗА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ,

Коментар

• Ко прайм ся?

Коментар

• Над 700 граждани до момента са спечелили делата срещу Агенцията по приватизация и са

Над 700 граждани до момента са спечелили делата срещу Агенцията по приватизация и са получили обезщетенията за неправомерно прехвърлени инвестиционни бонове. Това съобщи за "Дневник" Веселин Григоров, който бе председател на създадената през 2004 г. в Русе Асоциация на пострадалите в масовата приватизация.

Организацията бе учредена, след като се разбра, че стотици българи са се разделили с инвестиционните си бонове, без да са се разпоредили за това.

"Още стотина дела вървят на различните етапи на административните съдилища", уточни Григоров.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                  Хм, нещо не се връзва. Постоянно разправяш, че очакваш цената да се качи над номинал, а сега се оказва че си продал на 70-80 стотинки.
                  А ти пък що се връзваш на приказки във форуми.
                  Тоя процесор над раменете за какво ти е ?
                  Ако те е подвел - смени му чипа

Коментар

• Артио много компенсаторки имат, ако тръгнат да продават на пазар като при ЦКБ и Хим ще стане интересно!

Коментар

• Оги, купуват поне двама, а може и повече. Не е препоръка за нищо.

Коментар

Кой изкупува днес ПКБ-тата?
                        не си ли ти бе чичо Петьо?

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                          Аз казах че нямам повече за продаване, защото стратегията ми беше да продам половината с няколкостотин процента печалба, а с другата половина да играя на търговете. По този начин аз съм си върнал цялата инвестиция и боновете с които ще играя на търговете ми излизат на практика без пари. Може да видите откога пиша в темата за да си направите сметка на колко съм купил навремето. Не е препоръка за нищо.
                          Хм, нещо не се връзва. Постоянно разправяш, че очакваш цената да се качи над номинал, а сега се оказва че си продал на 70-80 стотинки.

Коментар

Кой изкупува днес ПКБ-тата?
                            На когото му трябват

Коментар

• Че това кой го интересува? Това да не е изповедалня?!?
                              Май втръсна на повечето тук!

Коментар

• Аз казах че нямам повече за продаване, защото стратегията ми беше да продам половината с няколкостотин процента печалба, а с другата половина да играя на търговете. По този начин аз съм си върнал цялата инвестиция и боновете с които ще играя на търговете ми излизат на практика без пари. Може да видите откога пиша в темата за да си направите сметка на колко съм купил навремето. Не е препоръка за нищо.

Коментар

Working...
                                X