IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторни инструменти-достойно изплащане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Участниците в първия търг след подаване на документите си са продали ПКБта си и сега ги купуват защото е време за плащане
    Може но все си мисля че вторият търг ще му сменят правилата да има налични ПКБта до определена дата а не днес да купи няколко милиона утре да ги продаде и да има разписка ама знам ли? Кога е крайният срок за плащане знаеш ли?

Коментар

• Участниците в първия търг след подаване на документите си са продали ПКБта си и сега ги купуват защото е време за плащане

Коментар

• Абе колеги дайте някакво инфо от къде идва този глад за компенсаторките???? Някой има ли идея да наясно съм че ще има търг но не е ли е още рано дайте някакви предположения???

Коментар

• Заредих за трети път и чакамДосега съм доволен

Коментар

• Кире държиш ли ги твоите??? Тук ще на правим кинти, много ме е яд че не купих 100К а имаше възможност пък сега иди бягай след влака

Коментар

• Ха дано

Коментар

Да видим докъде ще стигнат този месецТези прогнози за спадове на жените и че няма да има втори търгове извънземните ли ти ги казаха. Наитина имаш ли аргументи или просто от завист..
                Има две причини едната е дамата може да иска да вземе но малко е закасняла(или по-точно пропуснала), а другата е да работи за голямата риба, не видя ли че в края на сесията сложиха аск не айсберг. Другата седмица понеделник-вторник малко охлаждане и после на север според мен

Коментар

• Да видим докъде ще стигнат този месецТези прогнози за спадове на жените и че няма да има втори търгове извънземните ли ти ги казаха. Наитина имаш ли аргументи или просто от завист..

Коментар

• Някакъв коментар????????????Тук май хванах влака, ама трябваше по-яко да натоваря

Коментар

• Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнение
                      Точно така както пише между 32-35% ще се продават ПКБ за 1 лев номинал.

И каква ти е логиката че ПКБ ще се продават на 32-35 стотинки и точно януари???????????

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                        За какви цени говориш януари - или + 32-35 % и каква ти е логиката?
                        Точно така както пише между 32-35% ще се продават ПКБ за 1 лев номинал.

Коментар

• Тези 110к на 0.481 пак бяха договорени аз нито бид нито аск видях

Коментар

• Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнение
                            Мога да се обзаложа, че нов търг за земеделски земи ще има най-рано след 2-години. Тези приказки за нов търг са за да се примирят и да няма обжалване. Реално по рано от 2-години няма как да се случи! А тези покупки на бонове са за плащане на стопански дворове, които изчакваха по ниска цена, но сега времето ги притиска. Януари месец ще имаме цени около 32-35%. Успех !!!
                            За какви цени говориш януари - или + 32-35 % и каква ти е логиката?

Коментар

• Мога да се обзаложа, че нов търг за земеделски земи ще има най-рано след 2-години. Тези приказки за нов търг са за да се примирят и да няма обжалване. Реално по рано от 2-години няма как да се случи! А тези покупки на бонове са за плащане на стопански дворове, които изчакваха по ниска цена, но сега времето ги притиска. Януари месец ще имаме цени около 32-35%. Успех !!!

Коментар

За този бид си прав, но преди бяха договорени.Аз на два пъти врътнах, но сега ще чакам много по добри цени. Има риск ако сега продам да не мога да купя за втория търг.Не е препоръка за нищо..
                                И аз ще чакам сега да направя иляду-две иляди лева яосле ще ми коства сигурно 10 пъти повече пропусната печалба, а бе има си изкууване ама пусти страх защо не напълних яко преди няма и месец

Коментар

Working...
                                X