За този бид си прав, но преди бяха договорени.Аз на два пъти врътнах, но сега ще чакам много по добри цени. Има риск ако сега продам да не мога да купя за втория търг.Не е препоръка за нищо..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
Пичове бъркате, може да има прехвърляния на предварително уговорени цени, но тоя бид седи от блио час и никой не го удря!?!??!??!!!! Чудя се да го ударя ли, ама ако го ударя правя малко стотинки печалба, а аз тук съм навит да чакам над 50 % в близките няколко месеца.
Не е препоръка просто размишлявам защото съм болен и никъде не ми се излиза
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеОк но от къде взимаш данните това ме интересува?
http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...tion&code=BLKC
Разликата спрямо вчера дава занулени/новорегистрирани, такава май бе логиката на ммейкъра.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеЕ, пусти мързел
Правиш си една таблица в ексела и следиш всеки ден стойността "Брой емитирани книжа". По моята статистика на 18.09. са били 307 345 540, т.е. голямото зануляване тепърва предстои.
Не е препоръка за каквото и да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеДа бе ама от този линк не виждам къде пише колко се зануляват, пък Мънито даваше точни цифри, търсих и назад във форума ама нищо не намерих може да съм пропуснал.
Правиш си една таблица в ексела и следиш всеки ден стойността "Брой емитирани книжа". По моята статистика на 18.09. са били 307 345 540, т.е. голямото зануляване тепърва предстои.
Не е препоръка за каквото и да е.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеНапротив, беше дал линк към инфосток
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеСпомням си че преди няколко месеца Мариян го пита, но май отговор нямаше, ще поровя
http://www.infostock.bg/infostock/control/quotes/PKB|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ аз мисля , че си нагласят боновете , които закупиха по рано за да платят на търговете.Много е рано да купуват за другия търг.Може да доиде време и да понакупят от дясно. Интересно е, че гледат да прехвърлят на ниско, защото едно не се знае още колко ПКБ ще трябват за първия търг , а и втория следва идва след няколко месеца.
Къде е Монеи да коментира има ли занулени и колко остават
Коментар
-
И аз мисля , че си нагласят боновете , които закупиха по рано за да платят на търговете.Много е рано да купуват за другия търг.Може да доиде време и да понакупят от дясно. Интересно е, че гледат да прехвърлят на ниско, защото едно не се знае още колко ПКБ ще трябват за първия търг , а и втория следва идва след няколко месеца.
Къде е Монеи да коментира има ли занулени и колко остават
Коментар
Коментар