IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторни инструменти-достойно изплащане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За този бид си прав, но преди бяха договорени.Аз на два пъти врътнах, но сега ще чакам много по добри цени. Има риск ако сега продам да не мога да купя за втория търг.Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Пичове бъркате, може да има прехвърляния на предварително уговорени цени, но тоя бид седи от блио час и никой не го удря!?!??!??!!!! Чудя се да го ударя ли, ама ако го ударя правя малко стотинки печалба, а аз тук съм навит да чакам над 50 % в близките няколко месеца.
      Не е препоръка просто размишлявам защото съм болен и никъде не ми се излиза

Коментар

• Ок благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
          Ок но от къде взимаш данните това ме интересува?
          Или от инфосток от линка по-долу или от сайта не бефебе-то
          http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...tion&code=BLKC

Разликата спрямо вчера дава занулени/новорегистрирани, такава май бе логиката на ммейкъра.
          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
          |___________||__|___|)
          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
            Е, пусти мързел
            Правиш си една таблица в ексела и следиш всеки ден стойността "Брой емитирани книжа". По моята статистика на 18.09. са били 307 345 540, т.е. голямото зануляване тепърва предстои.
            Не е препоръка за каквото и да е.
            Ок но от къде взимаш данните това ме интересува?

Коментар

• Пичове чисто изкупуване си е, вижте как слага цял ден тлъсти бидове най-горе, преди изкупуваха 3-4 аска, но сега асковете оредяха и се усетиха и започнаха да слагат бидове, има нещо но не го знаем

Коментар

Да бе ама от този линк не виждам къде пише колко се зануляват, пък Мънито даваше точни цифри, търсих и назад във форума ама нищо не намерих може да съм пропуснал.
                Е, пусти мързел
                Правиш си една таблица в ексела и следиш всеки ден стойността "Брой емитирани книжа". По моята статистика на 18.09. са били 307 345 540, т.е. голямото зануляване тепърва предстои.
                Не е препоръка за каквото и да е.
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                  Напротив, беше дал линк към инфосток
                  Да бе ама от този линк не виждам къде пише колко се зануляват, пък Мънито даваше точни цифри, търсих и назад във форума ама нищо не намерих може да съм пропуснал.

Коментар

Спомням си че преди няколко месеца Мариян го пита, но май отговор нямаше, ще поровя
                    Напротив, беше дал линк към инфосток
                    http://www.infostock.bg/infostock/control/quotes/PKB
                    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                    |___________||__|___|)
                    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Имаше отговор, но тои е доста точен в прогнозите си

Коментар

• Спомням си че преди няколко месеца Мариян го пита, но май отговор нямаше, ще поровя

Коментар

• Търси някъде преди време в темата Монеи обясни

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            И аз мисля , че си нагласят боновете , които закупиха по рано за да платят на търговете.Много е рано да купуват за другия търг.Може да доиде време и да понакупят от дясно. Интересно е, че гледат да прехвърлят на ниско, защото едно не се знае още колко ПКБ ще трябват за първия търг , а и втория следва идва след няколко месеца.
                            Къде е Монеи да коментира има ли занулени и колко остават
                            Къде гледате колко занулени има?

Коментар

• И аз мисля , че си нагласят боновете , които закупиха по рано за да платят на търговете.Много е рано да купуват за другия търг.Може да доиде време и да понакупят от дясно. Интересно е, че гледат да прехвърлят на ниско, защото едно не се знае още колко ПКБ ще трябват за първия търг , а и втория следва идва след няколко месеца.
                              Къде е Монеи да коментира има ли занулени и колко остават

Коментар

• За днес и вчера може да си прав но забележи че имаше и изкупувания от аска, а те няма как да знаят зад всеки един аск кой седи, а иначе за договорените цени си прав.

Коментар

Working...
                                X